reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny ja dopiero wróciłam z pracy i zaraz będę nadrabiać. może ktoś spojżeć na moje wykresy bo mi się wydaje ze ten ostatni jest dziwny...

Trzeba poczekac jeszcze na dwie nastepne tempki zeby cos powiedziec;-) bo troche za wczesnie na owu:confused:

Masz racje skacze Ci ta temp i wysoko jest tym bardziej ze w poprzednim miesiacu nie mialas takich skokow.

reklama
nie chodzi o owu tylko o to że po @ nie spadły a teraz skacza:(
mmm ja Ci cały czas piszę, że bardzo prawdopodobne że to fasolka! to że skaczą to nic, ale jak wysoko Ci dzisiaj skoczyła... a test robiłaś? ja bym zrobiła test albo betę w takim przypadku. No chyba, że jakieś zaburzenia hormonalne... innego wytłumaczenia nie widzę.

cześć dziewczyny ja dopiero wróciłam z pracy i zaraz będę nadrabiać. może ktoś spojżeć na moje wykresy bo mi się wydaje ze ten ostatni jest dziwny...
niestety ci nie pomoge bo w ogole nie rozumiem skad te wysokie temperatury.u mnie w pierwszy dzien kiedy @ sie zaczynala bylo 37 ale nastepnego dnia(a nawet juz wieczor przed0 spadlo i tak jest zawsze.nie wiem dlaczego masz je wysokie.wiem za to ze nie zrobisz testu na wszelki wypadek.Nie pozostaje ci wiec nic innego jak czekac na pn i spojrzec na wyniki progesteronu.No chcialabym moc rozlozyc karty ale nie potrafie ;-).jesli nie masz cierpliwosci to kup test .nie wiem jakie mialabys miec te temperatury jesli owu nadejdzie.Wiadomo ze one musza rosnac po owu.

piszecie dziewczyny o tym czy chcialybyscie chlopca i dziewczynke.ja kiedys bardzo chcialm miec dziewczynke jako pierwsze dziecko(bo chlopca to i tez chce ale nie sadze by wyszlo tak latwo jak mi to wywrozyl synek pati :czyli ciaze blizniacza na dodatek o plci meskiej i zenskiej ha ha).W tym momencie to juz raczej nie ma znaczenia.Kiedy nie udaje sie po raz kolejny to chyba o plci nie mysli sie juz w ogole.Byleby sie udalo.Zarowno chlopcy jak i dziewczynki maja swoje zalety.ja wolalam dziewczynke moze dlatego ze bedac opiekunka przez lata 9kiedys) wiecej mialam z dziewczynkami.teraz to po prostu chce by w koncu sie udalo...
My chcemy chłopca mamy córkę ,ale ja zawsze chciałam chłopaka :-)

nie było mnie 2 dni a tu prawie 100 stron sorki ,ale wszystkiego nie nadrabiałam :)choć część poczytałam :)

My chcemy chłopca mamy córkę ,ale ja zawsze chciałam chłopaka :-)
ja rozumiem ze ktos pragnie konkretnej plci i byc moze jest latwiej jesli ma sie jedno dziecko,ale jesli o mnie chodzi to mnie w ogole sie nie udaje i daltego juz mi nie zalezy.
jesli chodzi o ciebie to masz w tym przypadku latwiej niz ci ktorzy probuja z dziewczynka chyba bo musisz jak najdokladniej celowac w owu.oczywiscie te wszystkie sposoby nie sa 100% ale mam nadzieje ze ci sie w koncu uda

emilchen-szkoda ze nie kusisz sie na jakis test przed @.widzisz ze moga juz w 8dpo wyjsc(nie musza ale moga).rozumiem i szanuje ze nie chcesz ich robic.ja mam wlasnie odwrotnie.denerwuje mnie ta niepewnosc i robie przyzwyczajajac sie do mysli ze znow sie nie udalo...
eijf właśnie wczoraj pisałam, że mnie zaczyna kusić - raz myślę, żeby jednak zrobić jutro a raz żeby jednak poczekać. (mój mąż przedtem też nie był za tak wczesnym testowaniem ale teraz już też się skłania ku temu) Nie wiem jak to będzie.
Trochę też mnie hamuje, że nie mam testów (tylko dwa) a u nas w aptece nie kupię, bo tu się wszyscy znają i od razu będą plotkować.

reklama
ja rozumiem ze ktos pragnie konkretnej plci i byc moze jest latwiej jesli ma sie jedno dziecko,ale jesli o mnie chodzi to mnie w ogole sie nie udaje i daltego juz mi nie zalezy.
jesli chodzi o ciebie to masz w tym przypadku latwiej niz ci ktorzy probuja z dziewczynka chyba bo musisz jak najdokladniej celowac w owu.oczywiscie te wszystkie sposoby nie sa 100% ale mam nadzieje ze ci sie w koncu uda
mnie też nie zależy na płci, ja po prostu chcę mieć dziecko :-) a przez to że się nie udaje, to człowiek w ogóle przestaje myśleć o tym, czy chce chłopca czy dziewczynkę.

Do góry