reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak szczeże to nie wiem , wiem że któraś z dziewczyn zamawiala nan allegro testy owulacyjne i byla zadowolona,

Jest jakas pani Ewa na allegro czy jakos tak:baffled: nie pamietam juz sie jak nazywala:baffled: ale dziewczyny ja sobie polecaly.

Mmm uwielbiam jak tylko mam ser bialy to robie;-)

kurcze juz zamkniete i nie zadzwonie.do 13 bylo.szkoda ze nie zobaczylam wczesniej.no ale moze pozniej pojawia sie normy wiec bede miala porownanie.do tej pory wiem tylko ze badanie na chlamydie wyszlo ujemnie ,to chyba dobrze.robilam tez badanie na przeciwciala jadrowe i p.cytoplazmatyczne(ANA1) oraz przeciwciala kardiolipinie w kl.IgG i IgM met.ELISA.pojecia nie mam co to ale wszystko robione bylo pod katem ciazy.poza tym te jedne przeciwciala tarczycy wyszly niezbyt ok wiec czekalismy jeszcze na te.ciekawe...

no właśnie pytałam wisienke, gdzie ona zamawia, ale mi nie odpowiedziala...moze bym zamowila przez internet, jak macie namiary jakies to podajcie prosze

Wiesz co wejdz na allegro tam potem kliknij zakladke zdrowie i uroda , potem zdrowie medycyna i wpisz w wyszukiwarce testy ciazowe i juz gotowe. musisz miec jednak konto na allegro. zalozenie konta jest darmowe ale musisz poczekac na kod ktory przyjdzie poczta ok tygodnia moze nawet dwoch tyg.
podaje link sprawdz sobie.
testy ciążowe na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

powodzenia.
pozdrawiam __________________

zielona-jak dla mnie to jestes pewniakiem.z drugiej strony (mam nadzieje ze nie zrozumiesz mnie zle) nie bede glosno gratulowala bo w sumie cos ci wyszlo w ubieglym mc i pewne objawy tez byly.Dlatego poczekam po cichu na bardziej oficjalna wersje.Mysle ze nie masz sie co martwic bo teraz na dwoch testach cos tam wyszlo.

mm-no to czekamy na pn.

ja tymczasem mam juz wyniki (tak z ciekawosci kliknalam na te strone moja) badan ktore mialy byc za dwa tygodnie.Tylko norm nie mam a nie do konca wiem o co chodzi:confused:Zaraz zobacze czy moge tam zadzwonic.najgorsze ze w tym przypadku nawet po polsku nie wiem na co mnie testowali a co dopiero po holednersku.tarczyca to wiem,anty tpo wiem a to nie za bardzo.No i wyniki mam ale norm jeszcze nie.powinny pojawic sie pozniej mysle to porownam.
no właśnie ze względu na takie doświadczenia nie wierze ani w żadne objawy, ani z lekkie kreski:-)

reklama
Do góry