reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobra dziewczynki ja zmykam te fasolki majstrowac;-) zajrze rankiem co u Zielonej:tak:

Niech fasolki kielkuja:tak: Dobrej nocy:tak:

reklama
Melissa no to dopiero pół roku mija od odstawienia. do tego października to jeszcze poczekaj z ingerencją.

no własnie dlatego jeszcze nie brałam tego duphastonu co mi gina przepisała, bo nie chciałam znowu łykać hormonów i chciałam troche poobserwowac siebie i wszystko byłoby dobrze zeby nie tak długie cykle:-(

noukie to owocnej nocki :))
a w ogóle to wydaje mi sie że odkąd zaczełam brac magzez to te plamienia przed @ sie znacznie zmniejszyły,
nie obserwowałam sie przed tabletkami niestety, cykle miałam raczej długie ok 30

ojej dziewczyny jak tutaj czytam o tych rozregulowanych cyklach po tabletkach to cieszę się, że nigdy ich nie brałam - a przedtem w ogóle tego nie doceniałam, u mnie naturalnie od zawsze cykle się układały...

Melissa tak oglądam Twój wykres, widać że w okolicy 10dc był już śluz płodny, czyli jakieś nieudane podejście do owu. jak będziesz w PL to sprawdź sobie jeszcze raz prolaktynę, bo takie długie cykle z kilkoma podejściami do owu mogą być związane z hiperprolaktynemią. oczywiście mogą ale nie muszą, ja miałam takie same a PRL idealna.

Melissa 30 dni to nie długie tylko normalne :-)
fajnie że magnez Ci pomaga, ja biorę od 2 m-cy magnez z B6 ale póki co zero efektów :(

ojej dziewczyny jak tutaj czytam o tych rozregulowanych cyklach po tabletkach to cieszę się, że nigdy ich nie brałam - a przedtem w ogóle tego nie doceniałam, u mnie naturalnie od zawsze cykle się układały...

ojj jak ja żałuje że brałam tabletki:wściekła/y:

Melissa tak oglądam Twój wykres, widać że w okolicy 10dc był już śluz płodny, czyli jakieś nieudane podejście do owu. jak będziesz w PL to sprawdź sobie jeszcze raz prolaktynę, bo takie długie cykle z kilkoma podejściami do owu mogą być związane z hiperprolaktynemią. oczywiście mogą ale nie muszą, ja miałam takie same a PRL idealna.

tak własnie było podejscie i sie dziwiłam ze temperatura nie podskoczyła, bolały mnie wtedy jajniki jak na owu i słuz był płodny...
aha no ja napewno wszystko jeszcze raz posprawdzam a w krórym dc musiałabym zrobic ta prolaktyne, bo ostatnio robiłam w 21 dc ale mozliwe ze wtedy było jeszcze przed owu...

reklama
ja też idę lulu, jestem wykończona po tej wodzie, ale to przyjemne zmęczenie, chyba szybko zasnę :tak: dobranoc i do jutra!
PS. Zielona życzę wyraźnej kreseczki jutro :-D:tak:

Do góry