reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zielona- cień krechy jest jak byk! ale trudno żeby 9dpo była gruba krecha. trzymam kciuki :-) a dlaczego masz złe doświadczenia ze słabymi kreskami?
zielona w zeszłym cyklu miała bladziutką kreseczkę, poszła zrobić betę i okazało się, że nic z tego - laborantka powiedziała jej, że te testy ciążowe Bobo test (chyba) często się mylą, pokazują kreskę i dziewczyny się cieszą, a ciąży nie ma. Podobno nie pierwszy raz spotkała się z czymś takim.

A tak przy okazji Ty masz Emilia na imię? Skąd nick Emma? :-)

reklama
Melissa z naturalnych metod to castagnus albo zioła, np mieszanki ojca Sroki. zioła działają dość szybko, na efekty castagnusa trzeba czekać 2-3 miesiące (chociaż u mnie efekt był po pierwszym cyklu brania). u Ciebie castagnus mógłby się sprawdzić, bo to też naturalny środek na obniżanie prolaktyny. ale ile Ty się już starasz? bo może warto jeszcze cierpliwie poczekać?

dzieki:-) to poczytam troche o tym na necie i zobacze...
ja staram sie od kwietnia ale ten pierwszy cykl to był taki na oko;-), więc tak naprawde bo z mierzeniem tempki i testami owu staram sie dwa cykle teraz zaczne trzeci, wiec to jeszcze nie tak dużo tylko przez te długie cykle tak mi sie to ciągnie...

gdybym miała córkę to dałabym jej na imię Emily albo Emma, stąd nick :-)
chociaż po tylu miesiącach starań to jest mi już wszystko jedno co, byle zdrowe... chociaż gdybym mogła wybierać to przyznam, że wolałabym drugiego chłopca :-)

chociaż po tylu miesiącach starań to jest mi już wszystko jedno co, byle zdrowe... chociaż gdybym mogła wybierać to przyznam, że wolałabym drugiego chłopca :-)
aha, myślałam już, że mamy tak samo na imię - Emily to polska Emilka, fajne imię, dobrze się nosi, polecam :-p:rofl2::-D

to widze zrobiłas tak jak ja, tez chce dac na imie córeczce mielisa:-D:-D stąd mój nick,
chyba ze to imie mi sie znudzi jak tak codziennie na nie patrze i wpisuje:-p

mellisa owu jak owu ale jak na razie masz długą fazę lutealną! Może te plamienia się nie rozkręcą a tempka jeszcze skoczy??
Ile przeciętnie trwają u Ciebie fazy lutealne?
Bo ja tylko raz w zyciu 14 dniową miałam :szok: a tak zawsze krótsze...

reklama
Do góry