a może faktycznie zacznę
dzięki ! dzięęęęęki Mój Ten starszak? A dobrze
Bardzo nawet heh więcej później
Lopop to ja Tobie kochana gratuluję!!!!!!!!!! Będę czekać niecierpliwie na jakieś zdjęcie rónież! Jak się czujesz ? Jak malutka? Jak się miał poród? Opowiadaj!
A u nas wszystko w sumie dobrze
Odpadłam z wątku aby nie robić przykrości staraczkom ale widzę, że jużsame dzieciate (albo większość) zostały
Laurka też ma sięodbrze, właśnie wróciliśmy z kolejnych konsultacji w Warszawie, na szczęście jest poprawa w kwestii ręki, ruchomość lepsza, ale niestety zaczyna się krzywić cała psotawa i teraz będziemy na to zwracać uwagę. Na jesień kolejna wyprawa. Nasze wycieczki drogo wychodzą, złapałam 3 mandaty już!!!! Planuję jakby to zrobić, żeby nie zapłącić heh no szok, szczególnie, że piratem drogowym nie jestem a tysiąc zł będę musiała oddać. Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie i jestem w 15,2 tc. Terminy mam dwa dosć odległe, koniec stycznia lub połowa lutego. Póki co lekarz nie dojrzał nic wystajacego wiec obstawia dziewczynkę
Ta ciąża jest zaskoczeniem wielkim bo ze wzgledu na problem Laurki histerycznie boję się porodu!!!! Póki co na szczęście szyjka trzyma w wcześniejsza ciąża byłą na podtrzymaniu i szwie już od 13tc. Także oby teraz wszystko potoczyło się super
Żabka a ja nic nie wiem o Waszym problemie. Będziecie się taśmować? Stosować tzw kinesiology taping? A próbujecie NDT też w domku?