reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

O Zabciu , biedny Antonio Ale na zapas się nie martw będzie dobrzeeeee Glowa do góry Całuski

Suzi daj znac na pw

Lopciu urodziła 11-07 po 16 Natalkę :)

reklama
O Zabciu , biedny Antonio Ale na zapas się nie martw będzie dobrzeeeee Glowa do góry Całuski

Suzi daj znac na pw

Lopciu urodziła 11-07 po 16 Natalkę :)
ehh wyprzedzilas mnie ;-) a tez chcialam napisac ze Natalka juz na swiecie ;-)

a co do Antosia w srode bylam juz z nim na zleconych badaniach krwi i rtg boderek i zarejestrowalam go juz na kolejna wizyte u pani neurolog i wizyte mamy 17 wrzesnia , dzwonilam tez w srode do bydgoszczy i kobieta do mnie mowi ze mam zadzwonic za miesiac bo narazie niemaja rozpisanych terminow i nemoga rejestrowac :szok: a ja ze co ze za miesiac???a ona no to pani sproboje za 2 tygodnie :dry: no to ok mysle ale wczoraj tak sobie pomyslalam ze nawet niewiem ktory to szpital i na jakiej ulicy i zadzwonilam do nich zeby o to zapytac i pani mi podala ze szpital wojskowy i ze cos sie juz ruszylo z badaniami i ze jeszcze niewedza jakie beda terminy ale kazali im juz zapisywac dzieci na to badanie i w serpniu i wrzesniu beda oddzwaniac juz z konkretnymi terminami :-D:-) odrazu mi Antosia zapisaly i powiedziala ze jeszcze w tym roku beda zrobione te badania :tak: takze mialam wczoraj szczescie bo jakbym zadzwonila tak jak kazaly za miesiac to kolejka bylaby juz pewnie do polowy przyszlego roku :baffled: ale na szczescie juz Antos jest wpisany w kolejke :-) teraz tylko czekac na wizyte kontrolna i na telefon z wiadomoscia kiedy mam sie stawic na oddzial szpitalny

kochane po latach w sumie, ale wpadam pochwalić się Wam moim trzecim szczęściem :) Jestem w 11tc. Całusy! ps. Widzę że urzędujecie tu ostro!!!!

witaj Lopciu to czekamy z niecierpliwoscia na foteczki ;-) a do czytania za wiele niemialas bo pustawo tu ostatnimi czasy ;-)

hej dziewczyny
jestesmy juz po wczorajszej wizycie u neurologa :-( siedzialam tam od 16 tak dlugo czekalismy ze weszlam dopiero po 18 a wyszlam o 19...mialam nadzieje ze dowiem sie wkoncu czegos konkternego o Antosiu i dowiedzialam sie az za duzo :zawstydzona/y::-( za chwle musze budzic dzieci i jedziemy do grudziadza na badanie krwi Antosia i przeswietlenie bioderek , ponadto dostalam skierowanie az do Bydgoszczy zeby zarejestrowac sie na oddzial na cala dobe na jakies badanie EMG wbija mu igle w mesnie i beda sprawdzac ch prace w spoczynku i w napieciu pani dr powiedziala ze antos ma zmniejszone napiecie miesnowe w nozkach i stad taki jecho dziwny chod w zaswiadczenu napisala nam obserwacja w kierunku dyskretnego niedowladu wiotkiegok dolnych oprocz tego hypotonia ogolna, przeprosty i obserwacja w kierunku chorob nerwowo-miesniowych powiedziala czy musi sprawdzic czy maly niema problemu z przewodzeniem nerwow w miesniach i za dwa miesiace mam sie zglosic na kontrole wiec dzis bede dzwonic do Bydgoszczy i jak bede na badaniach w szpitalu dzis to odrazu go zarejestruje na za 2 miesiace na kontrole do pani dr mam tylko nadzieje ze uda nam sie jesszcze we wakacje dostac do tej bydgoszczy puki corka ma wolne i bede ja mogla do szwagierki dac na 2 dni bo bede musiala z malym tam dobe zostac bo jak zacznie sie szkola to juz bedzie ciezej ...

takze problemy z tescowa narazie schodza na dalszy plan teraz trzeba pozalatwiac wszystko z Antosiem , zmykam bo czas sie zbierac na autobus

milego dnia kobietki
Kochana będzie dobrze, zobaczysz!!! mocno zaciskamy kciuki!!!

kochane po latach w sumie, ale wpadam pochwalić się Wam moim trzecim szczęściem :) Jestem w 11tc. Całusy! ps. Widzę że urzędujecie tu ostro!!!!
Wielkie gratulację!!! A jak się miewa synuś?
Erbuś--> pw

Ściskam Was mocno!
Ps. Żabciu zaproszonko poszło!

reklama
hej kobietki widze sie sie wkoncu troche ruszylo :tak:
suzi jakie zaproszonko? sorki za pytanie ale ostatnio nienadazam za wszystkim :zawstydzona/y:
lopciu dalej czekamy na foteczke malej dlugo wyczekiwanej ksiezniczki ;-):tak:
kerna gdzie cie wcielo pokazuj sie czesciej
svensonka hej jak tam urlop w pl?

a ja sie chcialam pochwalic ze juz do mnie zadzwonili z Bydgoszczy :-) a pani twierdzila ze bedza dzwonic dopiero pod koniec sierpnia lub we wrzesniu ale juz mamy termin zaklepany z Antosiam na badanie i mamy sie stawic 22 sierpnia :-) ciesze sie ze zalapalam sie jeszcze w e wakacje bo wtedy latwiej mi znalesc opieke dla corki jak niechodzi do szkoly :tak: spedzi dwa dni u cioci :-) i w poniedzialek bylam u tego rehabilitanta co metoda vojty rehabilituje i zapisalismy sie juz bedziemy jezdzic w kazdy czwartek ale niestety miejsc na nfz u niego juz niebylo wolnych wiec bedziemy jezdzic prywatnie :zawstydzona/y: no ale trudno najwazniejsze zeby wkoncu zaczac cwiczyc bo i tak juz czekalam az z urlopu wroci a w srode jedziemy do pani dr bo tez wrocila z urlopu i pokaze mi jak mam zawijac bandazami norki Antosia (niby ma to pomoc wyprostowac mu stopki ale zobaczymy) troche bedzie ciezko bo w bandazach bdzie musial byc caly czas maja byc sciagane tylko na czas cwiczen mam nadzieje ze norki niebeda mu sie za bardzo pocic w nich w ta pogode...oby tylko pomogly

ojej znow sie rozpisalam :-p milego pogodnego dnia wam zycze kochane

Do góry