reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

gratki dla corki sliczndziewczynka i super ze juz robi postepy :tak:

lopciu my caly czas czekamy na foteczki zalegle fasolkowe i teraz brzuszkowe :-p nieodpuszcze dopuki niewkleisz :-D

slicznie a jak sie dogaduja bo moje gorzej niz baby w ciazy raz sie bawia super razem a za chwile sie tluka i kluca a za chwile znow super zabawa nieraz rece opadaja :sorry2:

chcialabym ja olac ale szkoda moich nerwow dzis przy szorowaniu lazienki zaczelam sie zastanawiac po co ja to robie za kazdym razem jak tesciowa wraca skadkolwiek ja latam i sprzatam wszystko jak na swieta a oa i tak zawsze jak wejdzie to od progu gada i pokazuje co jest brudne i co niezrobione i ze wszedzie syf jak jej niema :baffled::wściekła/y: a teraz to juz wogole czuje ze bedzie cienizna bo jak tam u corki teraz byla to corka skakala nad nia ze ho ho ( w sumie sie niedziwie t jej mama wkoncu irzadko ja widzi) i pewnie tesciowa teraz bedzie stekac ze tam tak o nia dbali a tu nie ale niewezmie pod uwage ze ja mam tez swoje zajecia i 2 dzieci z ktorymi jezdze 2 razy w tygodniu na rehabilitacje i do szkoly codziennie prowadze w ta i spowrotem okolo kilometr ehh szkoda gadac o mojej tesciowej i akcjach tu to ja bym mogla napisac ksiazke grubsza niz encyklopedia :-D

dziewczyny co tam u was ?batonik trzymam kciukasy za czwartkowa walentynkowa wizyte ja mam swoja juz za soba w przyspieszonym ekspresowym trybie ;-)
Dziekuje dziewczyny za pozytywne komentarze

co do dzieci to katastrofa wielone diaboliska razem kluca Sie o wszystko caly czas krzycza i biegaja i glowa odpada hahaha

reklama
erbuś no już 19
dziewczyny od wczoraj brzuszek sie powiększył:-D:-D:-D:-D szkoda że sobie nie mierzyłam i nie wiem o ile ale widać już go wyraźnie:):):) wypchnięty do przodu talia nadal wąska jak u osy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D więc wiecie jak to fajnie wygląda
svensonka podobnie jak u Ciebie było z Vaneską:):)
Ojjj na taki brzuszek to i ja chetnie popatrze ;-)
sevensonka wszystkiego naj naj dla Vaneski :*
Żabciu ile poszło Ci kg na dukanie?:eek:

Buziam Was bardzo mocno!

Dziekuje dziewczyny za pozytywne komentarze

co do dzieci to katastrofa wielone diaboliska razem kluca Sie o wszystko caly czas krzycza i biegaja i glowa odpada hahaha
jakbym czytala o swoich hehehehe
Ojjj na taki brzuszek to i ja chetnie popatrze ;-)
sevensonka wszystkiego naj naj dla Vaneski :*
Żabciu ile poszło Ci kg na dukanie?:eek:

Buziam Was bardzo mocno!
od 26 sierpnia do 24 grudnia 19 kg narazie mam przerwe i waga stoi no moze 1 kg doszedl :-p ale jest ok jak stane na nogi to wracam do dukania zeby zgubic jeszcze 7 kg i finito bedzie faza 3 :tak:

Ten suwak Sie zaciol vanesska ma urodziny 5listopada hehe
:eek::eek::eek: yyyy no to spóźnione życzonka :-D
jakbym czytala o swoich hehehehe

od 26 sierpnia do 24 grudnia 19 kg narazie mam przerwe i waga stoi no moze 1 kg doszedl :-p ale jest ok jak stane na nogi to wracam do dukania zeby zgubic jeszcze 7 kg i finito bedzie faza 3 :tak:
Jesteś moim idolem! :szok: Weź no mnie kochana kopnij w zad! bo ja jeszcze 10 kg musze zgubić:confused2:

reklama
À ciebie nie kojarze hehe

dzis po pracy bylam z kuzynka na lunchu tajskim i na solarium he he
cos mi Sie nalerzy po ciezkiej pracy
zazdroszcze ;-) czas dla siebie co to takiego :-D
:eek::eek::eek: yyyy no to spóźnione życzonka :-D

Jesteś moim idolem! :szok: Weź no mnie kochana kopnij w zad! bo ja jeszcze 10 kg musze zgubić:confused2:
ee wystarczy sie uprzec a jak sie widzi ze waga leci na diecie to juz sama sie motywuje do dzialania ;-)

Do góry