Svensonka
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny za pozytywne komentarzegratki dla corki sliczndziewczynka i super ze juz robi postepy
lopciu my caly czas czekamy na foteczki zalegle fasolkowe i teraz brzuszkowe nieodpuszcze dopuki niewkleisz
slicznie a jak sie dogaduja bo moje gorzej niz baby w ciazy raz sie bawia super razem a za chwile sie tluka i kluca a za chwile znow super zabawa nieraz rece opadaja
chcialabym ja olac ale szkoda moich nerwow dzis przy szorowaniu lazienki zaczelam sie zastanawiac po co ja to robie za kazdym razem jak tesciowa wraca skadkolwiek ja latam i sprzatam wszystko jak na swieta a oa i tak zawsze jak wejdzie to od progu gada i pokazuje co jest brudne i co niezrobione i ze wszedzie syf jak jej niema a teraz to juz wogole czuje ze bedzie cienizna bo jak tam u corki teraz byla to corka skakala nad nia ze ho ho ( w sumie sie niedziwie t jej mama wkoncu irzadko ja widzi) i pewnie tesciowa teraz bedzie stekac ze tam tak o nia dbali a tu nie ale niewezmie pod uwage ze ja mam tez swoje zajecia i 2 dzieci z ktorymi jezdze 2 razy w tygodniu na rehabilitacje i do szkoly codziennie prowadze w ta i spowrotem okolo kilometr ehh szkoda gadac o mojej tesciowej i akcjach tu to ja bym mogla napisac ksiazke grubsza niz encyklopedia
dziewczyny co tam u was ?batonik trzymam kciukasy za czwartkowa walentynkowa wizyte ja mam swoja juz za soba w przyspieszonym ekspresowym trybie ;-)
co do dzieci to katastrofa wielone diaboliska razem kluca Sie o wszystko caly czas krzycza i biegaja i glowa odpada hahaha