chwilowo bylam tutaj [h=3]Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)[/h]tutaj sie udzielam [h=3]staraczki 2013 ! i Przyszle i obecne mamusie ))[/h]i tutaj sie udzielalam [h=3]Zaczynamy staranka i czasami odezwalam sie tutaj Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka? wiecej nie pamietam ;p[/h]a gdzie kiedyś się udzielałaś??
bo ja cię kojarzę z innego wątku tylko nie pamiętam którego
reklama
no ja też się kiedyś chwilowo udzielałam na mamusie jako staraczki po raz drugichwilowo bylam tutaj Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)
tutaj sie udzielam staraczki 2013 ! i Przyszle i obecne mamusie ))
i tutaj sie udzielalam Zaczynamy staranka i czasami odezwalam sie tutaj Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka? wiecej nie pamietam ;p
więc pewnie stamtąd Cię kojarzę
moze i dlatego bo ja tez kojarze twoj nick ja pozniej zniknelam z forum bo zlapalam dola ale po roku staran udalo nam sie i mamy synka a ty widze ze juz polemetek gratulacje !!!no ja też się kiedyś chwilowo udzielałam na mamusie jako staraczki po raz drugi
więc pewnie stamtąd Cię kojarzę
Svensonka
Fanka BB :)
Dzis bylam z kuzynka na pizzy he he skonczyla wczesniej prace à dzieci mialysmy za dwie godziny odebrac wiec czas dla siebiezazdroszcze ;-) czas dla siebie co to takiego
ee wystarczy sie uprzec a jak sie widzi ze waga leci na diecie to juz sama sie motywuje do dzialania ;-)
taki spontaniczny wypad Ale fajnie
Hej a jak ty sie CZUJESZ?u mnie sporo ostatnio sie dzialo po zabigu wkoncu sie uspokoilo i juzuzywam globulki dzis odebralam wynik histopatyczny ale napisali po lacinie i czekam na wizyte kontrolna u gina bo niekumam po lacinie...antos od wczoraj ma ospe wkoncu ale ma paskudne pecherze klaudia tych z plynem miala duzo mniej ale niegoraczkowala a on goraczkuje...a poza tym kompa wkoncu oddalismy na gwarancje i na tablecie smigam ale wole komp juz chce go spowrotem....A co tu taka cisza...
Lopciu kiedy następna wizyta ?
Żabko jak u Ciebie ? Wszystko dobrze po zabiegu ?
Erbuś decyzje przedszkolne już podjęte ?
Pozdrawiam Was wszystkie!
eloooo
Nic nie piszecie to cisza
Myszko no wasnie jak sie czujesz ? Decyzje podjeta w marcu skaldamy wniosek i najpierw zobaczymy czy sie dostanie Jutro smigamy do klubu malucha , zapisze go zeby sobie z dziecmi posiedzial troche No i jescze zalezy czy fema przyjmie mnie na 7/8 etatu i bez weekendow , a moze trafi sie cos innego zobaczymy nie mysle juz tak bo oszaleje ;-)
buziakiii
Nic nie piszecie to cisza
Myszko no wasnie jak sie czujesz ? Decyzje podjeta w marcu skaldamy wniosek i najpierw zobaczymy czy sie dostanie Jutro smigamy do klubu malucha , zapisze go zeby sobie z dziecmi posiedzial troche No i jescze zalezy czy fema przyjmie mnie na 7/8 etatu i bez weekendow , a moze trafi sie cos innego zobaczymy nie mysle juz tak bo oszaleje ;-)
buziakiii
Svensonka
Fanka BB :)
Fotek mialas wstawic :-)))Hej a jak ty sie CZUJESZ?u mnie sporo ostatnio sie dzialo po zabigu wkoncu sie uspokoilo i juzuzywam globulki dzis odebralam wynik histopatyczny ale napisali po lacinie i czekam na wizyte kontrolna u gina bo niekumam po lacinie...antos od wczoraj ma ospe wkoncu ale ma paskudne pecherze klaudia tych z plynem miala duzo mniej ale niegoraczkowala a on goraczkuje...a poza tym kompa wkoncu oddalismy na gwarancje i na tablecie smigam ale wole komp juz chce go spowrotem....
reklama
Fotek mialas wstawic :-)))
No mialam ale komp jest oddany na gwarancje a bez niego niedam rady wrzucic fotek :-(
Podziel się: