reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No helolll babuszki ;-)
No co Wy tak cicho siedzicie ?? szpieguje od paru dni i jestescie ale w krzaczorach :no:Wylazic Bo chyba nie ma co trza w archiwum sie zaszuflatkowac :-(jak tak cichoo

Zabus zdjatko poprosimy , wiem ze w srode metamofoza ale jescze daj przed i po :)

Scully a no grudzien juz prawie polowa Dobrze ze z 8 poszlo gladko

U nas wsio oki ,mlody gada i gada rzecz jasna po swojemu :) Sniegiem sypnelo i piknie jest mam nadzieje ze tak do swiat bedzie

Buziamy Was bardzo cieplutko

reklama
No helolll babuszki ;-)
No co Wy tak cicho siedzicie ?? szpieguje od paru dni i jestescie ale w krzaczorach :no:Wylazic Bo chyba nie ma co trza w archiwum sie zaszuflatkowac :-(jak tak cichoo

Zabus zdjatko poprosimy , wiem ze w srode metamofoza ale jescze daj przed i po :)

Scully a no grudzien juz prawie polowa Dobrze ze z 8 poszlo gladko

U nas wsio oki ,mlody gada i gada rzecz jasna po swojemu :) Sniegiem sypnelo i piknie jest mam nadzieje ze tak do swiat bedzie

Buziamy Was bardzo cieplutko
Ja i moje dzieciaki od piatku przeziebione masakra tydzien przed wsietami
nie mam posprzatane nic do jedzenia nie kupione i dalej kaszel,katar i goraczka :-(
tesc z zona przylatuja w sobote à ja w rozypse :-((

hej babolki fotki wkleje ale jutrolub pojutrze bo musze na kompa wgrac ;-)
a
mam pytanko moze malo osobiste ale juz nietakie tematy tu byly czy ktoras z was miala moze nazderke???dzis bylam u gina i jak uslyszal ze 2 lata niemialam cytologi to odrazu zaprosil na fotel ale bylam na to przygotowana bo nowy gin to myslalam ze bedzie chcial obadac ;-) a on zajrzal i odrazu "ooooo ma pani duuuza nadzerke , zaraz pani wypisze skierowanie na wypalanie " :szok::szok::szok: szit skad sie to wzielo normalnie nigdy nic mi niedolegalo a tu odrazu duza nadzerka teraz zaluje ze predzej nieposzlam na badanie do gina ale mam czekac miesiac na wynik cytologi i wtedy zadzwonc do doktora na komorke podac wyniki + mam zrobic ponownie wyniki tarczycy wszystko mu podac i on mi powie wtedy ze mam sie zarejestrowac na ta wypalanke i powie czy bedzie to robione pod wiekszym nadzorem czy nie :eek: teraz do polowy stycznia jajo zniose zanim wyniki beda na szczescie sprawdzil tez na usg wszystko i na usg ok

Kochane na chwile obecna nie jestemw stanie z Wami pisac :(

Chcialam złożyć Wam Zdrowych, radosnych, pełnych ciepla rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia :* Niech ten czas bedzie najpiekniejszy w całym roku!

Suzi ... co się dzieje ???

Ja też wpadłam z życzonkami :

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku dzięki ludzkiej miłości
i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.
Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia

składają Blanka Iwona i Robert

mam pytanko moze malo osobiste ale juz nietakie tematy tu byly czy ktoras z was miala moze nazderke???dzis bylam u gina i jak uslyszal ze 2 lata niemialam cytologi to odrazu zaprosil na fotel ale bylam na to przygotowana bo nowy gin to myslalam ze bedzie chcial obadac ;-) a on zajrzal i odrazu "ooooo ma pani duuuza nadzerke , zaraz pani wypisze skierowanie na wypalanie " :szok::szok::szok:
ja miałam po ciąży -ranka się cała nie zagoiła i masz babo placek :sorry2: mi gin powiedział, że wypalanek się już nie robi, bo szyjka w tym miejscu jest już stwardniała po wypalance -to stary zabieg i się już go nie poleca :tak: ja byłam na wymrożeniu -niestety nadal jest płatne i robione prywatnie, ale za to szyjka wraca do normalnego stanu ;-) mnie to kosztowało w 01.2012 r -300 zł :dry: ale cóż -jak trza to trza :sorry2: zabieg wymrażania nie boli wogóle i trwa szybko ;-)niestety trzeba doliczyć koszt takich globulek -bo później trzeba aplikować na noc, by się wszystko ładnie zagoiło ;-) mi po wypalance coś zostało (bo miałam niby ogromną :shocked2:) i te globulki musiałam dłużej brać (a one są właśnie na szybkią regenerację naskórka po porodzie naturalnym) ;-) czy zagojona? -nie wiem :-p miałam 06.2012 iść do kontroli, ale nie doszłam :zawstydzona/y::-p w styczniu idę więc mam nadzieję, że jej nie ma, bo ginkowi reklamację złożę, że dalej jest :wściekła/y: no

Spóźnione, ale szczere życzenia Świąteczne i nie spóźnione Nowo Roczne:

Zdrówka, szczęścia,
miłości, przyjaźni,
pomyślności, radości,
spełnienia marzeń, dużo czasu,
odpoczynku i Nowo Rocznego hałasu :)

ja miałam po ciąży -ranka się cała nie zagoiła i masz babo placek :sorry2: mi gin powiedział, że wypalanek się już nie robi, bo szyjka w tym miejscu jest już stwardniała po wypalance -to stary zabieg i się już go nie poleca :tak: ja byłam na wymrożeniu -niestety nadal jest płatne i robione prywatnie, ale za to szyjka wraca do normalnego stanu ;-) mnie to kosztowało w 01.2012 r -300 zł :dry: ale cóż -jak trza to trza :sorry2: zabieg wymrażania nie boli wogóle i trwa szybko ;-)niestety trzeba doliczyć koszt takich globulek -bo później trzeba aplikować na noc, by się wszystko ładnie zagoiło ;-) mi po wypalance coś zostało (bo miałam niby ogromną :shocked2:) i te globulki musiałam dłużej brać (a one są właśnie na szybkią regenerację naskórka po porodzie naturalnym) ;-) czy zagojona? -nie wiem :-p miałam 06.2012 iść do kontroli, ale nie doszłam :zawstydzona/y::-p w styczniu idę więc mam nadzieję, że jej nie ma, bo ginkowi reklamację złożę, że dalej jest :wściekła/y: no

Spóźnione, ale szczere życzenia Świąteczne i nie spóźnione Nowo Roczne:

Zdrówka, szczęścia,
miłości, przyjaźni,
pomyślności, radości,
spełnienia marzeń, dużo czasu,
odpoczynku i Nowo Rocznego hałasu :)
ja czytalam ze wymrozic mozna tylko te mniejsze i wymraza sie tylko ukobiet kroe nierodzily i chca miec jeszcze dzieci a ze ja juz nieplanuje to gin woli wypalic zeby sie pozbyc tego i czytalam ze po wymrazaniu czesciej sie to cholerstwo wraca ale teraz czekam do polowy stycznia na wynik cytologi wyniki tarczycowe juz mam porobione a jak pojade do tego gina na wizyte to poprosze zeby mi jeszcze zrobil uusg tarczycy bo jest ginekologiem,poloznikiem i endokrynologiem i jestem pewna ze juz tylko niego bede sie trzymac i do niego jezdzic bo gin i endo to jedyni lekarze ktorych potrzebuje a jak bede miala 2 w 1 to super ;-) tym bardziej ze to bardzo dobry lekarz mialam z nim stycznos w szpitalu podczas obu ciaz :-)

kobietki spoznioze zyczenia swiateczne wam przesylam ale aktualne SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :tak:

mam nadzieje ze 2013 bedzie lepszy niz ten bo ten rok byl paskudny same choroby i nieszczescia i pech oby sie wkoncu odmienilo na lepsze wszystkim tego zycze i sobie tez :-p:sorry2:

ja czytalam ze wymrozic mozna tylko te mniejsze i wymraza sie tylko ukobiet kroe nierodzily i chca miec jeszcze dzieci a ze ja juz nieplanuje to gin woli wypalic zeby sie pozbyc tego i czytalam ze po wymrazaniu czesciej sie to cholerstwo wraca ale teraz czekam do polowy stycznia na wynik cytologi wyniki tarczycowe juz mam porobione a jak pojade do tego gina na wizyte to poprosze zeby mi jeszcze zrobil uusg tarczycy bo jest ginekologiem,poloznikiem i endokrynologiem i jestem pewna ze juz tylko niego bede sie trzymac i do niego jezdzic bo gin i endo to jedyni lekarze ktorych potrzebuje a jak bede miala 2 w 1 to super ;-) tym bardziej ze to bardzo dobry lekarz mialam z nim stycznos w szpitalu podczas obu ciaz :-)

kobietki spoznioze zyczenia swiateczne wam przesylam ale aktualne SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :tak:

mam nadzieje ze 2013 bedzie lepszy niz ten bo ten rok byl paskudny same choroby i nieszczescia i pech oby sie wkoncu odmienilo na lepsze wszystkim tego zycze i sobie tez :-p:sorry2:
Ide za slowami zabki szczesliwego nowego roku oby byl sto razy lepszy ten 2013 causki

reklama
Witam :)

CZasu brak ,ale od czasu do czasu Was podczytuję.
.Czas tak leci ,że nie wiadomo kiedy a Nadia ma już 8 miesięcy.U nas sezon choróbsk ,sylwestra całą rodziną w łóżku spędziliśmy ,każdy chory,ale już połowa rodzinki doszła do siebie. z nowości to chodzę na prawko 21.01 egzamin:) A teraz pokażę Wam Moje serduszko Nadzię. pozdrawiam:)

Załączniki

• kn.jpg
    kn.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 39
  • kn3_jzzpl.jpg
    kn3_jzzpl.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 40
  • na.jpg
    na.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 39
Do góry