Scully
mamusia :)
Meldujemy ze u nas wsio ok , musze sie pochwalic ze dzis Roro uslyszal pierwszy raz dziadzia i powtarza ale jak ma pow tata t chichra sie ale nadal jest aba
Pozdrawiam Was cieplutko mam nadzieje ze ktoras sie odezwie
U mnie Gabi też czasem coś nowego strzeli i gada jedno słowo, ale ogólnie nie chce gadać jak móie żeby coś powiedziała to ona smoka do buzi wkłada
u nas 5 też nie widać jeszcze ;-)... fajnie że macie już zębolki za sobą ;-) u nas jeszcze 5 brakuje, Blanka bardzo ładnie już mówi, w zasadzie wszystko, nie składa jeszcze takich dłuższych zdań, przeważnie 2-3 wyrazowe, ale powtórzy wszystko skubaniec mały już dwa tygodnie jest bez smoczka ;-) w domku śmiga bez pampersiaka i ładnie woła siusiu, na spacer i na noc jeszcze ubieramy
Gratulacje dla Blanci!!! smoku w zapomnienie, gada sobie i pampers prech - SUPERAŚNO!!!!!!!!!!!!!! Całus od cioci
U mnie praca dom szkola
swieta Ida tesc z zona z polski przylatuje na tydzien wiec bedzie wesolo.
wyslalam papiery na studia czekam na wyniki wiec zobaczymy co od stycznia bede robila pracowala w przedszkolu czy na studia pojde :-)
jestem "za" studiami ale w przedszkolu też fajowo ;-)
Zdrówka dla Vaneski STO LAT
hej kobietki ostatnio nieogarniam sie z czasem ale od kiedy tesciowa wyjechala wszystko jest na mojej glowie ale cos za cos spokoj w domu wzamian za dodatkowe obowiazki
trzymam kciukaski za dobre wieści z komisji ;-)
Niuńka śpi trochę lepiej ;-) Późno chodzi spać wczoraj auto ją nie uśpiło (mąż 30 min jeździł) i w końcu po 1 godz w domu o 00:00 godz padła :-) ae i późno wstaje -dziś wstałyśmy po 10:00
W środe miałam wycinanego guzka na nodze i czekam na histo... coś tam :-) Mam nadzieję, że będzie ok A teraz w środę jadę na usunięcie chirurgiczne zęba "8" nie ma go na wierzchu, więc będą ciąć dziąsło Także za jakiś czas się pokażę, jak już nie będzie boleć
Pozdrawiam z cieplutkiego mieszkanka