reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale macie kacje niezazdroszcze a co to bedzie jak bedzie zimniej i trzeba bedzie do auta biegac ;-) a moze nagrajcie jej dzwiek silnika i przytym niech usypia + wibracje pod materacykiem w luzeczku ;-) slyszalam ze niektore dzieci usypiaja przy dzwieku suszarki albo okapu hehe wy macie wersje z autem ;-) zeby tylko nieprzywykla ;-)

u nas tez 5 brak ale maja jeszcze czas gratki za brak pieluch ;-)

no wkoncu sie ruszylo kapeczke :-) i ja wpadlam bo wkoncu zalozyli mi internet dzis bezprzewodowy bo modem z play wysiadl :zawstydzona/y: i chcialam was prosic o jeszczeraz kciukasy na piatek o 15:45 bo sie odwolalam od ostatniej komisji w Swieciu i najpierw przyslali mi pismo ze nieznalezli podstawdo odwolania a w ten cvzwartek dostalam pismo ze w piatek 16 listopada mam sie stawic w Bydgoszczy na komisji odwolawczej :szok::confused: niezly bajzel musza miec w papierach najpierw pisza ze odwolania niebedzie a teraz odrazu wzywaja ehh z jednej strony sie ciesze bo jest szansa ze teraz sie uda a z drugiej mam coraz wiekszego piertra czy sie uda :sorry2: do piatku chyba bede melise popijac :-D

pozdrawiam was kobietki cieplych dni zycze

Żabcia kciukasy zacisniete :) i nie stresuje sie

Milego dzionka zyczymy :)

reklama
Helolll

Scully no to Gabi niezle daje popalić;-) trza przetrwac trzymamy kciukasy co by szybko przeszlo . U nas wszystkie zebole juz sa , szybciutko no ale moje dzieciaki tak maja ;-)
Ostatnio zagladalam ale jakos weny nie mialam na pisanie :baffled:cos mnie naszlo i cofnelam sie jakies 2 lata do tylu i czytalam sobie ehh jakos mi tak smunto ze taka cisza tu Tesknie za wami Babole
A wczoraj pieklam robilam salatki ogolnie chate do gory ngami wywyrocilam bo dzis gosci mialam :confused2:do poludnia spacer , obiad,praswanko no i dopiero zagladam
Meldujemy ze u nas wsio ok , musze sie pochwalic ze dzis Roro uslyszal pierwszy raz dziadzia i powtarza :) ale jak ma pow tata t chichra sie ale nadal jest aba :happy2:

Pozdrawiam Was cieplutko mam nadzieje ze ktoras sie odezwie :-p
U mnie praca dom szkola
swieta Ida tesc z zona z polski przylatuje na tydzien wiec bedzie wesolo.
wyslalam papiery na studia czekam na wyniki wiec zobaczymy co od stycznia bede robila pracowala w przedszkolu czy na studia pojde :-)

U mnie praca dom szkola
swieta Ida tesc z zona z polski przylatuje na tydzien wiec bedzie wesolo.
wyslalam papiery na studia czekam na wyniki wiec zobaczymy co od stycznia bede robila pracowala w przedszkolu czy na studia pojde :-)

Bardzo dobrze , idz idz na studia zawsze papierek wiecej :)

Vanesko najlepszego w dniu Twoich urodzinek , zdrowka , szczęscia i duzo duzo usmiechu :)

kiedy to zleciało :baffled:

buziaki

vanesko spoznione ale szczere sto latek ;-)
hej kobietki ostatnio nieogarniam sie z czasem ale od kiedy tesciowa wyjechala wszystko jest na mojej glowie ale cos za cos spokoj w domu wzamian za dodatkowe obowiazki :baffled::sorry:
jestesmy juz po piatkowej komisji i klaudia dala dzezu niema co uprzedzilam ja ze niemusi byc grzeczna zeby mi nieprobowali wmowic ze co ja chce ze niby wszystko ok i niunia tak sie zaangazowala ze hoho :szok::-D jednym sowem zachowywala sie tak jak czasem w dni kiedy nieda sie jej opanowac ale jedno wiem moje dzieci napewno utkwily w pamieci obu pan z komisji orzekajace :-p u pierwszej pani psyholog to klaudia "fruwala" po calym gabinecia jezdzila z krzeslam a aantos zajal sie koralikami od zaslon :baffled::eek: i potem tez krzeslem ale pani byla mila za wiele niepogadalysmy bo cciala w spokoju sprawdzic dokumenty wiec wyszlam z dziecmi na korytarz i czekalam az wszystko pozapisuje i pozwoli wejsc do drugiego pokoju no a w drugim klaudia oczywiscie wiercipieta na krzesle pobiegac niemogla bo pani ja przystopowala ale i tak niepozwolila sie dokonca uciszyc ,antos milosnik kluczy chcial sie pobawic kluczami od drzwi ale pani mu je wyjela i schowala :sorry:no to sobie znalazl inny po chwili rozsmowy antos ppodszedl do mnie i mowi KLUCZ a wrece trzyma jakas zawleczke :szok: ale zrbilysmy duze oczy z ta kobieta a ona do mnie o boze a skad on to wzial????a ja rozejrzalam sie po pokoju a w rogu stala ganica:szok: i mowie ze chyba z gasnicy wzial a ona O MATKO BOSKA O BOZE MAM NADZIEJE ZE NAM NIEUAKTYWNIL GASNICY NIECH GO PANI PRZYTRZYMA NA KOLANACH CHWILE ale synusiowi niechcialo sie siedziec wiec pani szybko wypytala co chciala i dowidzenia ale przy wyjsciu zmiekla jak antos do niej z pieknymi oczami powiedzial DOWIDZENIA :laugh2: takze dzieci narobily sajgonu i halasu ale nic nam odrazu niepowiedzieli mamy czekac na decyzje 2-3 tygodnie az przyjdzie poczta :confused2: znajac nasze urzedy przyjdzie po 3 tygodniach a ja bym chciala wiedziec juz a nie chcekac i sie zastanawiac ale mam nadzieje ze nam uznaja to co chcielismy bo tylko my i jeden chlopiec tego dnia bylismy na odwolaniu wiec za wiele odwolan tam niemiaja widac...

ok wlecialam zdac relacje i zmykam spac jutro do was wkocze ;-) milego poniedzialku kobietki

vanesko spoznione ale szczere sto latek ;-)
hej kobietki ostatnio nieogarniam sie z czasem ale od kiedy tesciowa wyjechala wszystko jest na mojej glowie ale cos za cos spokoj w domu wzamian za dodatkowe obowiazki :baffled::sorry:
jestesmy juz po piatkowej komisji i klaudia dala dzezu niema co uprzedzilam ja ze niemusi byc grzeczna zeby mi nieprobowali wmowic ze co ja chce ze niby wszystko ok i niunia tak sie zaangazowala ze hoho :szok::-D jednym sowem zachowywala sie tak jak czasem w dni kiedy nieda sie jej opanowac ale jedno wiem moje dzieci napewno utkwily w pamieci obu pan z komisji orzekajace :-p u pierwszej pani psyholog to klaudia "fruwala" po calym gabinecia jezdzila z krzeslam a aantos zajal sie koralikami od zaslon :baffled::eek: i potem tez krzeslem ale pani byla mila za wiele niepogadalysmy bo cciala w spokoju sprawdzic dokumenty wiec wyszlam z dziecmi na korytarz i czekalam az wszystko pozapisuje i pozwoli wejsc do drugiego pokoju no a w drugim klaudia oczywiscie wiercipieta na krzesle pobiegac niemogla bo pani ja przystopowala ale i tak niepozwolila sie dokonca uciszyc ,antos milosnik kluczy chcial sie pobawic kluczami od drzwi ale pani mu je wyjela i schowala :sorry:no to sobie znalazl inny po chwili rozsmowy antos ppodszedl do mnie i mowi KLUCZ a wrece trzyma jakas zawleczke :szok: ale zrbilysmy duze oczy z ta kobieta a ona do mnie o boze a skad on to wzial????a ja rozejrzalam sie po pokoju a w rogu stala ganica:szok: i mowie ze chyba z gasnicy wzial a ona O MATKO BOSKA O BOZE MAM NADZIEJE ZE NAM NIEUAKTYWNIL GASNICY NIECH GO PANI PRZYTRZYMA NA KOLANACH CHWILE ale synusiowi niechcialo sie siedziec wiec pani szybko wypytala co chciala i dowidzenia ale przy wyjsciu zmiekla jak antos do niej z pieknymi oczami powiedzial DOWIDZENIA :laugh2: takze dzieci narobily sajgonu i halasu ale nic nam odrazu niepowiedzieli mamy czekac na decyzje 2-3 tygodnie az przyjdzie poczta :confused2: znajac nasze urzedy przyjdzie po 3 tygodniach a ja bym chciala wiedziec juz a nie chcekac i sie zastanawiac ale mam nadzieje ze nam uznaja to co chcielismy bo tylko my i jeden chlopiec tego dnia bylismy na odwolaniu wiec za wiele odwolan tam niemiaja widac...

ok wlecialam zdac relacje i zmykam spac jutro do was wkocze ;-) milego poniedzialku kobietki
Trzymam kciuki za poczte aby przyniosla pozytywne wiesci :-)

Dzień doberek
Żabciu kciukasy zaciśnięte za pozytywne rozpatrzenie

Batonik wylaz z krzaczorow :p

U nas wsio ok , mlody grandzi w wozku nie chce chodzic :no:piechor z niego niesamowity z jednej strony dobrze tylko jak robimy zakupy to gorzej bo wygibasy sa ze looo A tak po staremu :) Wczoraj dowiedzialam sie iz moja kolezanka na dniach zostanie mama :) w 2007 roku poronila prawie w 4 mies :( i odpuscili i udalo sie Niemozliwe stalo sie mozliwe A miala juz wszystko robiione oprocz invitro w sumie 12 lat Takze za nasze kochane staraczki &&&&&&&&&&&&&&&

buziamy i pozdrawiamy

reklama
Dzień doberek
Żabciu kciukasy zaciśnięte za pozytywne rozpatrzenie

Batonik wylaz z krzaczorow :p

U nas wsio ok , mlody grandzi w wozku nie chce chodzic :no:piechor z niego niesamowity z jednej strony dobrze tylko jak robimy zakupy to gorzej bo wygibasy sa ze looo A tak po staremu :) Wczoraj dowiedzialam sie iz moja kolezanka na dniach zostanie mama :) w 2007 roku poronila prawie w 4 mies :( i odpuscili i udalo sie Niemozliwe stalo sie mozliwe A miala juz wszystko robiione oprocz invitro w sumie 12 lat Takze za nasze kochane staraczki &&&&&&&&&&&&&&&

buziamy i pozdrawiamy
no takie wiadomosci dodaja skrzydel mojego meza kuzynka tez mieli corke i przez 10 lat sie starali na rozne sposoby o drugie dziecko i nic niepomagalo a jak odpuscili to po 11 latach zaszla w ciaze i zostali rodzicami :tak:

Do góry