reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Helołłłłłłłłł

Zabciu wydaje mi sie ze jakby chciały to by tu zaglądały to takie moje skromne myslenie :-p

Myszko co tam u Was ??

Ja po wizycie u gin i mamy krazki i zobaczymy , i bardzo duzo mi sie wody zatrzymuje jak pow ze 5 kg u mnie to woda:dry: Ale wiecie coraz bardziej dojrzewam do wkładki Mlodziez teraz drzemie, obiados sie gotuje a ja mam chwile dla siebie
Miłego popoludnia
Caluskiiii
A Blaniuu na ta 18 najlepszego !

reklama
Erbuś ... dziękujemy za pamięć ;-)

Żabko ... Erba ma racje, większość babek rozproszyła się po innych wątkach, a nasz był dobry i potrzebny na daną chwilę ;-)

Lopciu i jak tam Twoje objawy ??? jakiś prezencik na rocznicę ???

... u nas chwilowy kryzys, nie wiem o co kaman ale Blanka wymiotuje po mleku :baffled: czyli od 2 dni odstawiliśmy mlesio i na razie OK, szkoda mi tylko bo ona mało je poza tym np.: kanapeczki nie, jajko skubnie, kaszki 2 łyżeczki, jedynie parówkę, no ale codziennie nie może jej jeść:sorry2: dodatkowo zaczęły śmierdzieć jej troszkę siuśki, ale innych objawów brak :dry: i teraz nie wiem czy panikuję, czy moje obawy są uzasadnione, do przychodni nie idę bo podobno u nas ospa panuje :baffled: do pediatry dodzwonić się nie mogę, chyba jutro złapie jej mocz i oddam na badanie sama bo może coś jej dolega :baffled: poza tym w 90% obstawiam zębiska - 3 dolne i górne, ale całkowitej pewności nie mam i nie mogę ciągle wszystkiego zwalać na zęby, poza tym Blanka łobuzuje, codziennie po południu jeździmy rowerami na wycieczki, młoda uwielbia, coraz więcej słówek łapie, choć wg mnie i tak mało :sorry2:

Pzdr

Hiii

BAtonik zdrówka dla Blani a z mowieniem poczekaj , jak zacznie trajkotac to nie wytrzymasz ze spokojem wszystko w swoim czasie , choc ja mam to samo bo w porownaniu z Ama , Roro malo mowi no ale przeciez kazdy jest inny ;-)
Dzis leb mi peka pada u nas wieje lece na kawusie

Milego dzionkkaaaaa

Helołłłłłłłłł

Zabciu wydaje mi sie ze jakby chciały to by tu zaglądały to takie moje skromne myslenie :-p

Myszko co tam u Was ??

Ja po wizycie u gin i mamy krazki i zobaczymy , i bardzo duzo mi sie wody zatrzymuje jak pow ze 5 kg u mnie to woda:dry: Ale wiecie coraz bardziej dojrzewam do wkładki Mlodziez teraz drzemie, obiados sie gotuje a ja mam chwile dla siebie
Miłego popoludnia
Caluskiiii
A Blaniuu na ta 18 najlepszego !
moze na ciebie krazki zadzialaja jak na mnie ja jak przeszlam na krazki to przy 1 przez 1 tydzien bardzo duzo siusiala i duzo pilam ale tak sie chyba moj organizm oczyszczal i przyznam ze potem zaczulam czuc sie ciut lepiej wiec moze i tobie ta woda z organizmu zejdzie ;-)
Erbuś ... dziękujemy za pamięć ;-)

Żabko ... Erba ma racje, większość babek rozproszyła się po innych wątkach, a nasz był dobry i potrzebny na daną chwilę ;-)

Lopciu i jak tam Twoje objawy ??? jakiś prezencik na rocznicę ???

... u nas chwilowy kryzys, nie wiem o co kaman ale Blanka wymiotuje po mleku :baffled: czyli od 2 dni odstawiliśmy mlesio i na razie OK, szkoda mi tylko bo ona mało je poza tym np.: kanapeczki nie, jajko skubnie, kaszki 2 łyżeczki, jedynie parówkę, no ale codziennie nie może jej jeść:sorry2: dodatkowo zaczęły śmierdzieć jej troszkę siuśki, ale innych objawów brak :dry: i teraz nie wiem czy panikuję, czy moje obawy są uzasadnione, do przychodni nie idę bo podobno u nas ospa panuje :baffled: do pediatry dodzwonić się nie mogę, chyba jutro złapie jej mocz i oddam na badanie sama bo może coś jej dolega :baffled: poza tym w 90% obstawiam zębiska - 3 dolne i górne, ale całkowitej pewności nie mam i nie mogę ciągle wszystkiego zwalać na zęby, poza tym Blanka łobuzuje, codziennie po południu jeździmy rowerami na wycieczki, młoda uwielbia, coraz więcej słówek łapie, choć wg mnie i tak mało :sorry2:

Pzdr
kochana jesli chcesz to dla wlasnego spokoju ducha idz prywatnie oddaj siusie to kosztuje niecale 10 zl a spokoj potem jest bezcenny nas za 3 tygodnie czeka badanie krwi ale tym razem wezme skierowanie bo mi sie nalezy dla malego po 2-miesiecznej dawce zelaza ;-) a potem raz w roku bede prywatnie chodzic mu krew badac tak dla pewnosci ze wsio ok bo i tak bede musiala przynajmniej raz w roku cukier mu badac bo jest obciazony genetycznie z obu stron wiec trzeba tego pilnowac...

kochana i napisz nam co u szymonka sa juz w domku?czy wiedza juz od czego bylo to puchniecie?

lopciu daj ja mnie bo ja puki co mialam tylko 2 plamienia w odstepie miesiaca a przydala by sie porzadna @nco wroce do moich krazkow bo gumy mnie wnerwiaja tak wiec chetnie ja od ciebie zabiore ;-)

hej kobietki co tam u was?u nas ok ale od wczoraj antos jakis marudny i raczka go boli po szczepieniu i ma zaczerwieni i co jakis czas lapie ta raczke i placze :-( oby szybko przeszlo a za oknem szaro buro i ponuro wiec nic sie niechce

Dziewczyny ja się szykuję na HSG w lipcu.... już postanowione. Zwlekałam, miałam to zrobić w tym miesiącu ale nie poszłam na wizytę (bałam się) wiem jednak że muszę. Trzeba zobaczyć czy po mojej nadżerce nie porobiły się zrosty i może dlatego nie mogę zaciążyć drugi raz.
Powiedziałam sobie ze w tym roku znajde przyczyne i musze sie tego trzymać. Być twarda. 3majcie za mnie kciuki proszę.
A puki co czekam na @.
Pozdrawiam was bardzo ciepło.

reklama
hii

Lopciu :( ehh a ja myslalam ze ja od Cb zabieram , chyba sie wystraszya i przylazla @

Zabciu mam nadzieje ze bede sie lepiej czula choc dzis czuje juz roznice nie wiedzialam ze sie za nia stesknie

U nas wsio ok , tylko cos mlody malo mlesia pije nie wiem czy zebiszcz bo nie ciagnie smoka ciagiem tylko pije gryzie smoczek i znowu pije mam wrazenie ze sie wiecej zmeczy a mze to smoczek hmm, ale dalam nowy i tez tak samo A toa u nas wsio oki od wczoraj w chacie bo pada , dzis u nas noc kupaly i puszczanie lampionow chcemy sie pzrejsc ale jak bedzeie taka pogoda
Buziam cieplutkooo

Do góry