reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Helołłłłłłłłł

Zabciu wydaje mi sie ze jakby chciały to by tu zaglądały to takie moje skromne myslenie :-p

Myszko co tam u Was ??

Ja po wizycie u gin i mamy krazki i zobaczymy , i bardzo duzo mi sie wody zatrzymuje jak pow ze 5 kg u mnie to woda:dry: Ale wiecie coraz bardziej dojrzewam do wkładki Mlodziez teraz drzemie, obiados sie gotuje a ja mam chwile dla siebie
Miłego popoludnia
Caluskiiii
A Blaniuu na ta 18 najlepszego !

reklama
Erbuś ... dziękujemy za pamięć ;-)

Żabko ... Erba ma racje, większość babek rozproszyła się po innych wątkach, a nasz był dobry i potrzebny na daną chwilę ;-)

Lopciu i jak tam Twoje objawy ??? jakiś prezencik na rocznicę ???

... u nas chwilowy kryzys, nie wiem o co kaman ale Blanka wymiotuje po mleku :baffled: czyli od 2 dni odstawiliśmy mlesio i na razie OK, szkoda mi tylko bo ona mało je poza tym np.: kanapeczki nie, jajko skubnie, kaszki 2 łyżeczki, jedynie parówkę, no ale codziennie nie może jej jeść:sorry2: dodatkowo zaczęły śmierdzieć jej troszkę siuśki, ale innych objawów brak :dry: i teraz nie wiem czy panikuję, czy moje obawy są uzasadnione, do przychodni nie idę bo podobno u nas ospa panuje :baffled: do pediatry dodzwonić się nie mogę, chyba jutro złapie jej mocz i oddam na badanie sama bo może coś jej dolega :baffled: poza tym w 90% obstawiam zębiska - 3 dolne i górne, ale całkowitej pewności nie mam i nie mogę ciągle wszystkiego zwalać na zęby, poza tym Blanka łobuzuje, codziennie po południu jeździmy rowerami na wycieczki, młoda uwielbia, coraz więcej słówek łapie, choć wg mnie i tak mało :sorry2:

Pzdr

Hiii

BAtonik zdrówka dla Blani a z mowieniem poczekaj , jak zacznie trajkotac to nie wytrzymasz ze spokojem wszystko w swoim czasie , choc ja mam to samo bo w porownaniu z Ama , Roro malo mowi no ale przeciez kazdy jest inny ;-)
Dzis leb mi peka pada u nas wieje lece na kawusie

Milego dzionkkaaaaa

Helołłłłłłłłł

Zabciu wydaje mi sie ze jakby chciały to by tu zaglądały to takie moje skromne myslenie :-p

Myszko co tam u Was ??

Ja po wizycie u gin i mamy krazki i zobaczymy , i bardzo duzo mi sie wody zatrzymuje jak pow ze 5 kg u mnie to woda:dry: Ale wiecie coraz bardziej dojrzewam do wkładki Mlodziez teraz drzemie, obiados sie gotuje a ja mam chwile dla siebie
Miłego popoludnia
Caluskiiii
A Blaniuu na ta 18 najlepszego !
moze na ciebie krazki zadzialaja jak na mnie ja jak przeszlam na krazki to przy 1 przez 1 tydzien bardzo duzo siusiala i duzo pilam ale tak sie chyba moj organizm oczyszczal i przyznam ze potem zaczulam czuc sie ciut lepiej wiec moze i tobie ta woda z organizmu zejdzie ;-)
Erbuś ... dziękujemy za pamięć ;-)

Żabko ... Erba ma racje, większość babek rozproszyła się po innych wątkach, a nasz był dobry i potrzebny na daną chwilę ;-)

Lopciu i jak tam Twoje objawy ??? jakiś prezencik na rocznicę ???

... u nas chwilowy kryzys, nie wiem o co kaman ale Blanka wymiotuje po mleku :baffled: czyli od 2 dni odstawiliśmy mlesio i na razie OK, szkoda mi tylko bo ona mało je poza tym np.: kanapeczki nie, jajko skubnie, kaszki 2 łyżeczki, jedynie parówkę, no ale codziennie nie może jej jeść:sorry2: dodatkowo zaczęły śmierdzieć jej troszkę siuśki, ale innych objawów brak :dry: i teraz nie wiem czy panikuję, czy moje obawy są uzasadnione, do przychodni nie idę bo podobno u nas ospa panuje :baffled: do pediatry dodzwonić się nie mogę, chyba jutro złapie jej mocz i oddam na badanie sama bo może coś jej dolega :baffled: poza tym w 90% obstawiam zębiska - 3 dolne i górne, ale całkowitej pewności nie mam i nie mogę ciągle wszystkiego zwalać na zęby, poza tym Blanka łobuzuje, codziennie po południu jeździmy rowerami na wycieczki, młoda uwielbia, coraz więcej słówek łapie, choć wg mnie i tak mało :sorry2:

Pzdr
kochana jesli chcesz to dla wlasnego spokoju ducha idz prywatnie oddaj siusie to kosztuje niecale 10 zl a spokoj potem jest bezcenny nas za 3 tygodnie czeka badanie krwi ale tym razem wezme skierowanie bo mi sie nalezy dla malego po 2-miesiecznej dawce zelaza ;-) a potem raz w roku bede prywatnie chodzic mu krew badac tak dla pewnosci ze wsio ok bo i tak bede musiala przynajmniej raz w roku cukier mu badac bo jest obciazony genetycznie z obu stron wiec trzeba tego pilnowac...

kochana i napisz nam co u szymonka sa juz w domku?czy wiedza juz od czego bylo to puchniecie?

lopciu daj ja mnie bo ja puki co mialam tylko 2 plamienia w odstepie miesiaca a przydala by sie porzadna @nco wroce do moich krazkow bo gumy mnie wnerwiaja tak wiec chetnie ja od ciebie zabiore ;-)

hej kobietki co tam u was?u nas ok ale od wczoraj antos jakis marudny i raczka go boli po szczepieniu i ma zaczerwieni i co jakis czas lapie ta raczke i placze :-( oby szybko przeszlo a za oknem szaro buro i ponuro wiec nic sie niechce

Dziewczyny ja się szykuję na HSG w lipcu.... już postanowione. Zwlekałam, miałam to zrobić w tym miesiącu ale nie poszłam na wizytę (bałam się) wiem jednak że muszę. Trzeba zobaczyć czy po mojej nadżerce nie porobiły się zrosty i może dlatego nie mogę zaciążyć drugi raz.
Powiedziałam sobie ze w tym roku znajde przyczyne i musze sie tego trzymać. Być twarda. 3majcie za mnie kciuki proszę.
A puki co czekam na @.
Pozdrawiam was bardzo ciepło.

reklama
hii

Lopciu :( ehh a ja myslalam ze ja od Cb zabieram , chyba sie wystraszya i przylazla @

Zabciu mam nadzieje ze bede sie lepiej czula choc dzis czuje juz roznice nie wiedzialam ze sie za nia stesknie

U nas wsio ok , tylko cos mlody malo mlesia pije nie wiem czy zebiszcz bo nie ciagnie smoka ciagiem tylko pije gryzie smoczek i znowu pije mam wrazenie ze sie wiecej zmeczy a mze to smoczek hmm, ale dalam nowy i tez tak samo A toa u nas wsio oki od wczoraj w chacie bo pada , dzis u nas noc kupaly i puszczanie lampionow chcemy sie pzrejsc ale jak bedzeie taka pogoda
Buziam cieplutkooo

Do góry