Svensonka
Fanka BB :)
Superrrrja z M na Węgry śmigam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Superrrrja z M na Węgry śmigam
Zakonczenie roku u synka minelo fajniutko dzis. My 7 lipa na tydzien do tunezji lecimy à reszte wakacji zobaczymymy na bebiko ale polecam gerber bardzo dobre i niedrogie 12 lub 13 zl dla mnie bylo super ale ciezko je na moim zadupiu dostac :-( wiec jedziemy na bebiko to samo mleko dawalam corce
polecam Łebe ja bylam 3 dni ale bylo super podobalo mi sie bardziej niz w gdyni czy sopocie bo jest park dinozaurow i park ornitologiczny zaraz obok lunaparki oceanarium i takie tam wiec fajne miejsce jak sie ma dzieci a w gdansku polecam zoo :-)
hej kochane stesknilam sie za wami jak mi brakowalo neta uuuu ale super bylo tylko 2 dni padalo ale wykorzystalismy je na odpoczynek i pakowanie przed powrotem a poza tym duuuzo chodzilismy i zwiedzalismy :-) bylo super az sie poplakalam jak zamykalam nasz domek goralski i sporzalam na niego ostatni raz ze juz go opuszczam :-( tak mi tam bylo dobrze jak nigdzie spokoj cisza zielono wokol nikt mi niemowil co mam robic zylam sobie tak jak chcialam ehh bede milo wspominac ten tydzien no ale trrzeba bylo wrocic co rawda jestem niewyspana bo w domu bylismy o 1 w nocy a dzieci rano juz mnie obudzily wiec zabralam sie za sprzatanie i pranie i obiad jak codzien teraz czekam az antos wstanie co zjemy obiad i pojdziemy do babci
ale musze wam powiedziec ze po 2-3 dniach tam wysypka zniknela wkoncu calkowicie i juz nawet niemusialam mu podawac fenistilu ani wapna :-) ale sie cieszylam ale za to coraz bardziej zaczynaja mnie i meza martwic nozki bo jak spokojnie w domku siedzielismy i patrzelismy jak antos chodzi to rzeczywiscie bardzo szeroko i stopki stawia tak na boku na tej zewnetrzej stronie i troche palce ida ku srodkowi :-( podejrzewam ze trzeba bedzie mu kupic buty specjalne ortopedyczne ale narazie wstrzymuje sie z tym zakupem az bede po wizycie u ortopedy i niech on powie co i jak i ewentualnie jakie mam kupic bo tak w ciemno kupic jakies a potem inne to zaduzo by bylo bo 1 para dla malucha kosztuje 200-300 zl narazie mam odlozona kase ale czekamy co powie i zaleci lekarz ale zrobimy wszystko zeby bylo lepiej bo teraz mielismy dopiero okazje na spokojnie przyjrzec sie nozkom i chodzeniu malego
a co tam u was kobietki przez ponad tydzien za wiele nie naskrobalyscie pozdrawim was wszystkie odezwe sie jak bede miala jakis wolny wieczor jak maz pojdzie do pracy i wrzuce pare fotek :-)
fajnieZakonczenie roku u synka minelo fajniutko dzis. My 7 lipa na tydzien do tunezji lecimy à reszte wakacji zobaczymy
pozdrawiam
no helolllll
Gdzie Wy sie podziewacie ? HĘ ? Co prawda ja tez nic nie pisze ale jak widze pustki , no chociaż dziś Sevensonka honor uratowała
Co tam u Was ?Meldowac sie babyyy
U nas wsio ok , jak pogoda dopisuje to lofrujemy , mlody urzeduje na całego Jeszcze chwila i koneiec roku szkolnego i za chwile wakacje lo matko kiedy to przeleciało I tak wszystko po sytaremu
ŻAbciu mam pytanko ty uzywasz krazka nuvaring ? i jak nie ma problemu z zakladaniem ? no i najwazniejsze czy waga stoi w miejscuuu ? Za info bede wdzieczna
Buziamy Was goraco no i odezwijce sieee
mam pytanie czy wy też jesteście non stop zmęczone
bo ja ostatnio bym nawet na stojąco padła ze zmęczenia
biorę witaminy i jakoś nie wiem efektu nie widać