reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie moje kochane sloneczka:)
U nas wszystko ok:) kolki mamy pelną gębą:baffled: a jak nie kolki to problemy z kupką:dry: No i w zwiazku z tym mamy malego beksę :tak:
Dzis bylismy u lekarza z moczem ale jest wszystko ok:-) no i p dr powiedziala ze sa to typowe kolki i trzeba to przejsc... mamy lekarstwo i zobaczymy czy cos to da...

Izus sliczna jest Nadia:-) wielkie gratulacje!!!! mam nadzieje ze uda Wam sie szybciej zrobic te badania. A lekarze powiedzieli cos wiecej?

Buziam Was wszystkie razem i osobno!:*

gratki witaj w gronie mamus z kolkami hahah

reklama
Hi hi hi racja Żabko :tak:

... u nas spoko, wróciłam do pracy na koniec kwietnia, jeszcze się nie ogarniam z wszystkim, ale jestem na dobrej drodze :-p czekamy na kolejnego Blanusiowego zębolka bo jest na wylocie i tyle ;-)

Pzdr
oj to bedziesz miala dla nas mniej czasu....szkoda a blania z niania czy babcia?
Witajcie moje kochane sloneczka:)
U nas wszystko ok:) kolki mamy pelną gębą:baffled: a jak nie kolki to problemy z kupką:dry: No i w zwiazku z tym mamy malego beksę :tak:
Dzis bylismy u lekarza z moczem ale jest wszystko ok:-) no i p dr powiedziala ze sa to typowe kolki i trzeba to przejsc... mamy lekarstwo i zobaczymy czy cos to da...

Izus sliczna jest Nadia:-) wielkie gratulacje!!!! mam nadzieje ze uda Wam sie szybciej zrobic te badania. A lekarze powiedzieli cos wiecej?

Buziam Was wszystkie razem i osobno!:*

poszukaj na necie kropelek sab simplex moj antos tez mial okropne kolki codziennie od 11 do 2-3 w nocy :-( ale od kiedy zaczelam mu dawac przed kazda piersia od wieczora do rana po 10 kropleke to kolki nas pozegnaly a jak skonczylo sie opakowanie to juz niemusialam dokupoewac kolejnego bo kolki odeszly na dobre ;-) tak wiec polecam

suzi witaj! :) kolki ach i ja to przechodziłam bardzo...fiol płakał nam dużo ale minie minie ;) 3maj się

dziewczynki pozdrawiam!

gratki witaj w gronie mamus z kolkami hahah

poszukaj na necie kropelek sab simplex moj antos tez mial okropne kolki codziennie od 11 do 2-3 w nocy :-( ale od kiedy zaczelam mu dawac przed kazda piersia od wieczora do rana po 10 kropleke to kolki nas pozegnaly a jak skonczylo sie opakowanie to juz niemusialam dokupoewac kolejnego bo kolki odeszly na dobre ;-) tak wiec polecam

suzi witaj! :) kolki ach i ja to przechodziłam bardzo...fiol płakał nam dużo ale minie minie ;) 3maj się

Witajcie

No Żabciu sab simplex podajemy mu od jakiegos czasu, juz pol buteli poszlo i nie ma po tym specjalnych efektow:sorry: chyba po prostu musimy to przejsc...od p dr tez dostalismy zawiesinę + kropelki no i mamy podawac ten sab simplex. No i Ali dzis ma zatwardzenie...:-( Chociaz mysle ze juz i tak jest duzo lepiej niz było... ojjj zebym tylko nie zapeszyla tfu tfu!!!:tak:

Wlasnie moj maly bohater sie budzi:tak:

dobry wieczór

No LOpciu jak Cb nie ma to nas też ;-) a tak cakiem powaznie pogoda piekna to lofrujemy , a jak przyjdzie wieczor to padammm U Was przygotowania pełną parą , wielki dziń bedziem mial K To trzymam kciukasy co by wszystko sii było '

U nas wsio ok , nie poddaje sie gotuje malemu obiadki je 5 lyzeczek i potem juz jest bleeee , wiec kombinuje jak moge dzis zjadl wszystko zobaczymu jak jutro bedzie

Suzi trzymamy kiukasy zeby kolki sobie poszly

Buziammm

reklama
hej dziewczeta gdzie wszystkie wybyly?
Lopciu jak sie przyjecie udalo?

pisze post pod postem bo nasz temacik zniknal z listy i trzeba go podbic ;-) moze ktoras sie zjawi jak bedzie na przodzie ;-)

Do góry