reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:)

Dziękuję za gratulacje:) Nadia przyszła na świat 26 04 o godz 12.30 kruszynka ważyła 2550 i mierzyła 53cm taka odrobinka nasza.
Niestety lekarz tuz po porodzie stwierdził że dziecko ma podejrzenie zespołu downa :szok::szok::-( był to dla nas szok i nadal jest , teraz dostalismy skierowania na badania genetyczne ,do poradni patologii noworodków i na badanie słuchu, niestety na te badania genetyczne sa straszne kolejki i trzeba czekac ok 2 miesięcy na wizyte a pozniej nastepne ok 2 miesięcy na wyniki badań, Kochamy Nasza kruszynke nad zycie jest naszym małym Cudem i gdy na nia patrzę to nie moge uwierzyć że jest chorutka.
Acha i jeszcze pani doktor podejrzewa że mała jest wcześniakiem chociaz ur w 39 tc.
Wiecie może gdzie mozna prywatnie zrobic te badania genetyczne ?
Pozdrawiam :) i trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&
A to moja kruszynka

Załączniki

• maja3.jpg
    maja3.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
izus śliczna córunia
przykro mi że tak Cię zdołowali lekarze

&&&&& kochana nie pomogę z tymi badaniami

Ostatnia edycja:
Scully tak troszkę schudłam... ja to ciągle w biegu wiec wiesz heh zazwyczaj jestem taka drobna kobiecinka :) obecnie ważę 51kg a to i tak nie jest wcale mało... na mój wzrost :/ ale ja się nie odchudzam :no:

dziewczynki podziele się z wami moim newsem z dziś... mąż zaproponował że za rok polecimy do Egiptu na urlop :happy2: wiecie jak się ucieszyłam... ach :blink:
super egipt ulala ale bedzie urlop to teraz raczej niewskazane zajscie w ciaze ;-) ja juz odliczam dni do wyjazdu do zakopanego :-D to juz 30 maja :-)
:)

Dziękuję za gratulacje:) Nadia przyszła na świat 26 04 o godz 12.30 kruszynka ważyła 2550 i mierzyła 53cm taka odrobinka nasza.
Niestety lekarz tuz po porodzie stwierdził że dziecko ma podejrzenie zespołu downa :szok::szok::-( był to dla nas szok i nadal jest , teraz dostalismy skierowania na badania genetyczne ,do poradni patologii noworodków i na badanie słuchu, niestety na te badania genetyczne sa straszne kolejki i trzeba czekac ok 2 miesięcy na wizyte a pozniej nastepne ok 2 miesięcy na wyniki badań, Kochamy Nasza kruszynke nad zycie jest naszym małym Cudem i gdy na nia patrzę to nie moge uwierzyć że jest chorutka.
Acha i jeszcze pani doktor podejrzewa że mała jest wcześniakiem chociaz ur w 39 tc.
Wiecie może gdzie mozna prywatnie zrobic te badania genetyczne ?
Pozdrawiam :) i trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&
A to moja kruszynka

o korcze ale czemu ci taki tekst rzuciili?przeciez mala niewyglada na dziecko z tym zespolem....niemartw sie wkoncu stwierdzili tylko podejrzenie a z badan napewno wszystko wyjdzie ok :tak: a prywatnie to bys musiala poszukac na necie jakiejs prywatnej kliniki czy cos jedynie w google mozesz poszukac bo niestety ale ja tez niewiem gdzie mozna prywatnie zeby bylo szybciej

helołłłłłłłł

Izus Nadia slicznusia i faktycznie kruszynka . Chyba lekarzom cosik sie pomyliło ! Wszystko bedzie dobrze jeszcze raz gratkii wszystkiego dobrego dla Was przede wszystkim zdrówka !

Scully fajnie ze sie odezwałaś :) Tak mlodziez mowi mama , baba , Ama skrot imienia sis :) bam , bum bum ale tata to juz nie chce powiedziec

Wiecie co mysle ze mlodziez przyzwyczaił sie do słoiczków i basta , i zauwazylam ze nie chce mu sie grysc nygus jeden M ugotowal mu zzupke pomidorowa taka zageszczna jaka jest w sloiczka mega pyszna sama bym wszamala :) z ryzem i po paru kesach musielismy zmiksowac bo nie chcial babol jeden dzis chcialam mu dac nasz obiade tez pare razy wzial i podziekowal , ehhh cwaniaczek jeden :)
Mysza Batonix a Wy gdzieeee ????? O reszcie nie wspomnę :)

Pozdrawiamy serdeczniei buziamyy mocno !

s
uper egipt ulala ale bedzie urlop to teraz raczej niewskazane zajscie w ciaze
wink2.gif
ja juz odliczam dni do wyjazdu do zakopanego
laugh.gif
to juz 30 maja
biggrin.gif
ajtam... myślę że jakoś to bedzie a tak serio to pewnie nie zajdę do tego czasu :/ wiec ciesze się że chociaż urlop bedzie super udany i niezapomniany!
W góry jedziecie też fajnie:) Ja też bardzo bym chciała no ale nie wszystko naraz hehe. W tym roku auto kupiliśmy wiec te wakacje nie bedą tak szalone ale na pewno tez miło je spedzimy :)

s
ajtam... myślę że jakoś to bedzie a tak serio to pewnie nie zajdę do tego czasu :/ wiec ciesze się że chociaż urlop bedzie super udany i niezapomniany!
W góry jedziecie też fajnie:) Ja też bardzo bym chciała no ale nie wszystko naraz hehe. W tym roku auto kupiliśmy wiec te wakacje nie bedą tak szalone ale na pewno tez miło je spedzimy :)

no my jedziemy tylko dzieki mojej babci z kanady ktora przyjezdza i zafundowala tydzien w domku goralskim :-) bo nas to w zyciu by niebyloo stac na taki wypad a jak sie w piatek dowiedzialam ile nas bilety wyjda to prawie zawalu dostalam no ale jakos trzeba bedzie dac rade najwyzej z zakupami niebedziemy szalec ale i tak ciesze sie bardzo bo 1 raz w zyciu i ja i maz zobaczymy gory dzieci oczywiscie tez ;-)

milego dnia wam zycze kobietki bo moj jakis niebardzo niedawno co wrocilam ze szpitala z malym a dzis maz zawiozl tescia bo dostal skierowanie do szpitala i jeszcze niewrocil i czekamy az wroci i powie co jest grane bo tesc ani slowka niepisnal

zabka fajną masz babcie :) na pewno bedziecie miło spedzać czas w górach! :)

ja puki co czekam na czerwiec i na pierwszy urlop!! :) Jedziemy do Torunia i potem na wschód Polski.... :) tam też pieknie..
w lipcu polskie morze.... no ina tyle :)

miłego dnia :)!

zabka fajną masz babcie :) na pewno bedziecie miło spedzać czas w górach! :)

ja puki co czekam na czerwiec i na pierwszy urlop!! :) Jedziemy do Torunia i potem na wschód Polski.... :) tam też pieknie..
w lipcu polskie morze.... no ina tyle :)

miłego dnia :)!

no my co roku jezdzimy na 1 dzien (rano jedziemy wieczorem wracamy) nad morze :-) a w tym roku babcia kazala wybrac gdzie chcemy i zalatwic domek wiec wybralam gory bo nigdy niebylam a nad moze to jeszcze za zimno by bylo a w gorach ponoc zawsze pieknie

a do torunia to moze batonika spotkach z blanka na spacerku ;-)

Hi hi hi racja Żabko :tak:

... u nas spoko, wróciłam do pracy na koniec kwietnia, jeszcze się nie ogarniam z wszystkim, ale jestem na dobrej drodze :-p czekamy na kolejnego Blanusiowego zębolka bo jest na wylocie i tyle ;-)

Pzdr

reklama
Witajcie moje kochane sloneczka:)
U nas wszystko ok:) kolki mamy pelną gębą:baffled: a jak nie kolki to problemy z kupką:dry: No i w zwiazku z tym mamy malego beksę :tak:
Dzis bylismy u lekarza z moczem ale jest wszystko ok:-) no i p dr powiedziala ze sa to typowe kolki i trzeba to przejsc... mamy lekarstwo i zobaczymy czy cos to da...

Izus sliczna jest Nadia:-) wielkie gratulacje!!!! mam nadzieje ze uda Wam sie szybciej zrobic te badania. A lekarze powiedzieli cos wiecej?

Buziam Was wszystkie razem i osobno!:*

Do góry