reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
helolll

LOpciu :(

Żabciu super ze u Antonio wsio ok

Izus wielkie gratki Wszystkiego dobrego dla Was

Meldujemy ze u nas zarrrr wiec siedzimy na działce , choc ja nie lezakuje trzeba wszystko ogranac booooo szoookk , ale juz jest ok

Buziamy Wassss mocnoooo

lopciu u mnie też znowu @ jak widzisz.... ://// 3maj się.

Dziewczyny jak po majówce:) u nas pięknie słonecznie miło :cool2:

witam u nas od rana deszcz ale juz przeszedl i sonko zerka co chwile niesmialo z zza chmor

a izus urodzila 26.04.2012 sliczna Nadie :-) mam nadzieje ze niedlugo sama sie u nas zjawi ;-)

zycze wam milego dnia

Kinga coś nie tak nam idzie .... jak po grudzie :baffled:
u mnie padało zabko że hoho było słoneczko a teraz znowu się zachmurzyło

cześć dziewczynki co u was? Pozdrawiam was ciepło

ślicznie synek jeździ :-D fotkę zmieniłaś i coś widzę, że schudłaś i to dużo :tak: ślicznie wyszłaś ;-)

To moje kochane szczescie :
Oto i jestem na świecie:)Zobacz załącznik 458987

zdrówka dla dzidzi i dla ciebie :tak: cykaj dużo foto (na odkurzaczu, w szufladzie, w fajowej czapeczce...) :tak: ja przegapiłam i teraz już Gabi za duża i ucieka :-p

Meldujemy ze u nas wsio ok ,młody coraz lepiej chodzi i cieszy sie przy tym W sumie mozna powiedziec ze roczek przetuplał bo zaczał od 17-04 powolusku stawiac kroczki No i caly czas problm z obiadkami mamusiowymi nie wiem czy powinnam bardziej blendowac , ale kiedy die nauczy gryzc a sloiczki mniam to tyle u nas
Buziamy wszystkich

chodzi już :confused: superowo :tak: Gabi póki co nie chce ruszyć -sama chodzi tylko z oparciem po meblach, a jak ją chcemy za rączkę wziąśc lub potrzymać by szła to już nie chce -odrazu na kolana i w nogi... :-p
Życzę zdróweczka na ROCZEK :-D
U mnie Gabi z talerza podjada jak coś jem :-D Tylko zobaczy, że coś przeżuwam i już jest przy mnie i krzyczy, by jej dać :-D Moje obiadki zaczęła jeść dopiero jaz zaczęłam doprawiać (ale ze słoiczka też nie chciała, dopiero sól w rękę i je). Póki co miksuję wszystko prócz paru dań :tak: w kawałkach je tylko: kopytka, ziemniaczki, warzywa i owoce :-) a resztę krztusi się i stajkuje (czytaj: zamyka buzię i kiwa głową na "nie") -nawet te ze słoiczków miksuję ;-) ale nic na siłę, powoli zacznie gryść :tak: powinnam dodać, że dopiero od 2 tygodni ma 7 zębów i powodem mogło być to, że nje miała czym gryść :-D
A kliknij mi czy już mały mówi? Bo Gabi niby mówi, ale nie mama, tylko mamamamamama i nie wiem czy to już świadome czy jeszcze nie :-(

witam u nas od rana deszcz ale juz przeszedl i sonko zerka co chwile niesmialo z zza chmor
zycze wam milego dnia

:-( ty to sie masz z dzieciaczkami :szok: współczuję i dobrze, że już powoli zdrówko małemu wraca :tak: więc życzę mu DUŻO ZDROWIA (bo już się wychorował na parę lat) :tak: inhalator fajny przyda się na byle katarek -ale na zwykły wodnisty katar wystarczy sól fizjologiczna (a Mukosolvan jest na żółty, gęsty katar -fajnie go rozrzedza) :tak:
A jak córcia sobie radzi?? :confused::-)

Lopop, Kinga85 - z chęcią przyjmę @, bo dziadówa sama nie chce przyjść :dry: znów duże spóźnienie ma :dry: także wysyłać ją tu do mnie :tak:

Witam! :-D
Dawno mnie nie było, bo grafik na maxa zawalony ;-) Zrezygnowałam w tym miesiącu z basenu, bo brak mi czasu. Teraz sadzę warzywka na działce i to też jak ma się kto Gabi zająć (czyt. babcia) ;-) Wczoraj cały dzień spędziałam na działce, jeszcze nocka z Gabi (coś ciężko śpi i się ciągle budzi) i dziś ledwo żyję, a jutro o 4:45 pobudka, bo do pracy jadę ;-)
Powiedzcie mi czy wasze bobaski śpią już całą noc, bo Gabi jeszcze budzi się ok. 4:00 na jedzonko :baffled:
Pozdrawiam :-D

ślicznie synek jeździ :-D fotkę zmieniłaś i coś widzę, że schudłaś i to dużo :tak: ślicznie wyszłaś ;-)

zdrówka dla dzidzi i dla ciebie :tak: cykaj dużo foto (na odkurzaczu, w szufladzie, w fajowej czapeczce...) :tak: ja przegapiłam i teraz już Gabi za duża i ucieka :-p

chodzi już :confused: superowo :tak: Gabi póki co nie chce ruszyć -sama chodzi tylko z oparciem po meblach, a jak ją chcemy za rączkę wziąśc lub potrzymać by szła to już nie chce -odrazu na kolana i w nogi... :-p
Życzę zdróweczka na ROCZEK :-D
U mnie Gabi z talerza podjada jak coś jem :-D Tylko zobaczy, że coś przeżuwam i już jest przy mnie i krzyczy, by jej dać :-D Moje obiadki zaczęła jeść dopiero jaz zaczęłam doprawiać (ale ze słoiczka też nie chciała, dopiero sól w rękę i je). Póki co miksuję wszystko prócz paru dań :tak: w kawałkach je tylko: kopytka, ziemniaczki, warzywa i owoce :-) a resztę krztusi się i stajkuje (czytaj: zamyka buzię i kiwa głową na "nie") -nawet te ze słoiczków miksuję ;-) ale nic na siłę, powoli zacznie gryść :tak: powinnam dodać, że dopiero od 2 tygodni ma 7 zębów i powodem mogło być to, że nje miała czym gryść :-D
A kliknij mi czy już mały mówi? Bo Gabi niby mówi, ale nie mama, tylko mamamamamama i nie wiem czy to już świadome czy jeszcze nie :-(

:-( ty to sie masz z dzieciaczkami :szok: współczuję i dobrze, że już powoli zdrówko małemu wraca :tak: więc życzę mu DUŻO ZDROWIA (bo już się wychorował na parę lat) :tak: inhalator fajny przyda się na byle katarek -ale na zwykły wodnisty katar wystarczy sól fizjologiczna (a Mukosolvan jest na żółty, gęsty katar -fajnie go rozrzedza) :tak:
A jak córcia sobie radzi?? :confused::-)

Lopop, Kinga85 - z chęcią przyjmę @, bo dziadówa sama nie chce przyjść :dry: znów duże spóźnienie ma :dry: także wysyłać ją tu do mnie :tak:

Witam! :-D
Dawno mnie nie było, bo grafik na maxa zawalony ;-) Zrezygnowałam w tym miesiącu z basenu, bo brak mi czasu. Teraz sadzę warzywka na działce i to też jak ma się kto Gabi zająć (czyt. babcia) ;-) Wczoraj cały dzień spędziałam na działce, jeszcze nocka z Gabi (coś ciężko śpi i się ciągle budzi) i dziś ledwo żyję, a jutro o 4:45 pobudka, bo do pracy jadę ;-)
Powiedzcie mi czy wasze bobaski śpią już całą noc, bo Gabi jeszcze budzi się ok. 4:00 na jedzonko :baffled:
Pozdrawiam :-D
no teraz musimy jeszcze tylko poprawic ta nedzna morfologie ale pracujemy nad tym :-) a corcia ehh jak zawsze raz lepiej raz gorzej a ja przez te chorobska malego troche zaniedbalam wszystko jej jezdzenie na zajecia i w domu te rozne sposoby poprostu dalam sobie spokoj byle byl w domu spokoj i za bardzo niemeczyla malego bo on bidulek jeszcze do pelnej kondycji niewrocil i straszny nerwus sie zrobil ale od piatku znow zaczynamy jezdzic i znow punktowaz bedzie wlaczony wiec tak jakby zaczynamy znow od nowa

mojej szwagierki corka budzi sie co 2-3 godziny w nocy jeszcze a jest tylko miesiac mlodsza od antosia ale to przez to ze jest na cycku i jak spi w swoim luzeczku to sie budzi i drze sie do cyca a jak spi ze szwagierka to spi normalnie i juz ich to zaczyna meczyc....:baffled:

pozdrawiam wszystkie bbciocie

reklama
Scully tak troszkę schudłam... ja to ciągle w biegu wiec wiesz heh zazwyczaj jestem taka drobna kobiecinka :) obecnie ważę 51kg a to i tak nie jest wcale mało... na mój wzrost :/ ale ja się nie odchudzam :no:

dziewczynki podziele się z wami moim newsem z dziś... mąż zaproponował że za rok polecimy do Egiptu na urlop :happy2: wiecie jak się ucieszyłam... ach :blink:

Do góry