reklama
Svensonka
Fanka BB :)
Dzis u nas piekna pogoda. Ciesze sie w sweterkach mozna chodzic.lopciu mówisz że do komunii się szykujesz ) to masz co robić...
svensonka nic nowego powiadasz... choroby precz! mój teraz ma kurację 6miesieczną i przyjmuje szczepionke. ciekawe czy cos to da
tak dzis na faceboku wrzucila fotke swojej kruszynki :-)Izus już urodziła ????
Dzis u nas piekna pogoda. Ciesze sie w sweterkach mozna chodzic.
u nas upal na krotkich rekawkach ludzie chodzili w sumie juz kilka dni
helolll
LOpciu
Żabciu super ze u Antonio wsio ok
Izus wielkie gratki Wszystkiego dobrego dla Was
Meldujemy ze u nas zarrrr wiec siedzimy na działce , choc ja nie lezakuje trzeba wszystko ogranac booooo szoookk , ale juz jest ok
Buziamy Wassss mocnoooo
LOpciu
Żabciu super ze u Antonio wsio ok
Izus wielkie gratki Wszystkiego dobrego dla Was
Meldujemy ze u nas zarrrr wiec siedzimy na działce , choc ja nie lezakuje trzeba wszystko ogranac booooo szoookk , ale juz jest ok
Buziamy Wassss mocnoooo
K
Kinga85
Gość
lopciu u mnie też znowu @ jak widzisz.... ://// 3maj się.
Dziewczyny jak po majówce u nas pięknie słonecznie miło
Dziewczyny jak po majówce u nas pięknie słonecznie miło
Scully
mamusia :)
cześć dziewczynki co u was? Pozdrawiam was ciepło
ślicznie synek jeździ fotkę zmieniłaś i coś widzę, że schudłaś i to dużo ślicznie wyszłaś ;-)
To moje kochane szczescie :
Oto i jestem na świecieZobacz załącznik 458987
zdrówka dla dzidzi i dla ciebie cykaj dużo foto (na odkurzaczu, w szufladzie, w fajowej czapeczce...) ja przegapiłam i teraz już Gabi za duża i ucieka
Meldujemy ze u nas wsio ok ,młody coraz lepiej chodzi i cieszy sie przy tym W sumie mozna powiedziec ze roczek przetuplał bo zaczał od 17-04 powolusku stawiac kroczki No i caly czas problm z obiadkami mamusiowymi nie wiem czy powinnam bardziej blendowac , ale kiedy die nauczy gryzc a sloiczki mniam to tyle u nas
Buziamy wszystkich
chodzi już superowo Gabi póki co nie chce ruszyć -sama chodzi tylko z oparciem po meblach, a jak ją chcemy za rączkę wziąśc lub potrzymać by szła to już nie chce -odrazu na kolana i w nogi...
Życzę zdróweczka na ROCZEK
U mnie Gabi z talerza podjada jak coś jem Tylko zobaczy, że coś przeżuwam i już jest przy mnie i krzyczy, by jej dać Moje obiadki zaczęła jeść dopiero jaz zaczęłam doprawiać (ale ze słoiczka też nie chciała, dopiero sól w rękę i je). Póki co miksuję wszystko prócz paru dań w kawałkach je tylko: kopytka, ziemniaczki, warzywa i owoce :-) a resztę krztusi się i stajkuje (czytaj: zamyka buzię i kiwa głową na "nie") -nawet te ze słoiczków miksuję ;-) ale nic na siłę, powoli zacznie gryść powinnam dodać, że dopiero od 2 tygodni ma 7 zębów i powodem mogło być to, że nje miała czym gryść
A kliknij mi czy już mały mówi? Bo Gabi niby mówi, ale nie mama, tylko mamamamamama i nie wiem czy to już świadome czy jeszcze nie :-(
witam u nas od rana deszcz ale juz przeszedl i sonko zerka co chwile niesmialo z zza chmor
zycze wam milego dnia
:-( ty to sie masz z dzieciaczkami współczuję i dobrze, że już powoli zdrówko małemu wraca więc życzę mu DUŻO ZDROWIA (bo już się wychorował na parę lat) inhalator fajny przyda się na byle katarek -ale na zwykły wodnisty katar wystarczy sól fizjologiczna (a Mukosolvan jest na żółty, gęsty katar -fajnie go rozrzedza)
A jak córcia sobie radzi?? :-)
Lopop, Kinga85 - z chęcią przyjmę @, bo dziadówa sama nie chce przyjść znów duże spóźnienie ma także wysyłać ją tu do mnie
Witam!
Dawno mnie nie było, bo grafik na maxa zawalony ;-) Zrezygnowałam w tym miesiącu z basenu, bo brak mi czasu. Teraz sadzę warzywka na działce i to też jak ma się kto Gabi zająć (czyt. babcia) ;-) Wczoraj cały dzień spędziałam na działce, jeszcze nocka z Gabi (coś ciężko śpi i się ciągle budzi) i dziś ledwo żyję, a jutro o 4:45 pobudka, bo do pracy jadę ;-)
Powiedzcie mi czy wasze bobaski śpią już całą noc, bo Gabi jeszcze budzi się ok. 4:00 na jedzonko
Pozdrawiam
no teraz musimy jeszcze tylko poprawic ta nedzna morfologie ale pracujemy nad tym :-) a corcia ehh jak zawsze raz lepiej raz gorzej a ja przez te chorobska malego troche zaniedbalam wszystko jej jezdzenie na zajecia i w domu te rozne sposoby poprostu dalam sobie spokoj byle byl w domu spokoj i za bardzo niemeczyla malego bo on bidulek jeszcze do pelnej kondycji niewrocil i straszny nerwus sie zrobil ale od piatku znow zaczynamy jezdzic i znow punktowaz bedzie wlaczony wiec tak jakby zaczynamy znow od nowaślicznie synek jeździ fotkę zmieniłaś i coś widzę, że schudłaś i to dużo ślicznie wyszłaś ;-)
zdrówka dla dzidzi i dla ciebie cykaj dużo foto (na odkurzaczu, w szufladzie, w fajowej czapeczce...) ja przegapiłam i teraz już Gabi za duża i ucieka
chodzi już superowo Gabi póki co nie chce ruszyć -sama chodzi tylko z oparciem po meblach, a jak ją chcemy za rączkę wziąśc lub potrzymać by szła to już nie chce -odrazu na kolana i w nogi...
Życzę zdróweczka na ROCZEK
U mnie Gabi z talerza podjada jak coś jem Tylko zobaczy, że coś przeżuwam i już jest przy mnie i krzyczy, by jej dać Moje obiadki zaczęła jeść dopiero jaz zaczęłam doprawiać (ale ze słoiczka też nie chciała, dopiero sól w rękę i je). Póki co miksuję wszystko prócz paru dań w kawałkach je tylko: kopytka, ziemniaczki, warzywa i owoce :-) a resztę krztusi się i stajkuje (czytaj: zamyka buzię i kiwa głową na "nie") -nawet te ze słoiczków miksuję ;-) ale nic na siłę, powoli zacznie gryść powinnam dodać, że dopiero od 2 tygodni ma 7 zębów i powodem mogło być to, że nje miała czym gryść
A kliknij mi czy już mały mówi? Bo Gabi niby mówi, ale nie mama, tylko mamamamamama i nie wiem czy to już świadome czy jeszcze nie :-(
:-( ty to sie masz z dzieciaczkami współczuję i dobrze, że już powoli zdrówko małemu wraca więc życzę mu DUŻO ZDROWIA (bo już się wychorował na parę lat) inhalator fajny przyda się na byle katarek -ale na zwykły wodnisty katar wystarczy sól fizjologiczna (a Mukosolvan jest na żółty, gęsty katar -fajnie go rozrzedza)
A jak córcia sobie radzi?? :-)
Lopop, Kinga85 - z chęcią przyjmę @, bo dziadówa sama nie chce przyjść znów duże spóźnienie ma także wysyłać ją tu do mnie
Witam!
Dawno mnie nie było, bo grafik na maxa zawalony ;-) Zrezygnowałam w tym miesiącu z basenu, bo brak mi czasu. Teraz sadzę warzywka na działce i to też jak ma się kto Gabi zająć (czyt. babcia) ;-) Wczoraj cały dzień spędziałam na działce, jeszcze nocka z Gabi (coś ciężko śpi i się ciągle budzi) i dziś ledwo żyję, a jutro o 4:45 pobudka, bo do pracy jadę ;-)
Powiedzcie mi czy wasze bobaski śpią już całą noc, bo Gabi jeszcze budzi się ok. 4:00 na jedzonko
Pozdrawiam
mojej szwagierki corka budzi sie co 2-3 godziny w nocy jeszcze a jest tylko miesiac mlodsza od antosia ale to przez to ze jest na cycku i jak spi w swoim luzeczku to sie budzi i drze sie do cyca a jak spi ze szwagierka to spi normalnie i juz ich to zaczyna meczyc....
pozdrawiam wszystkie bbciocie
reklama
K
Kinga85
Gość
Scully tak troszkę schudłam... ja to ciągle w biegu wiec wiesz heh zazwyczaj jestem taka drobna kobiecinka obecnie ważę 51kg a to i tak nie jest wcale mało... na mój wzrost :/ ale ja się nie odchudzam
dziewczynki podziele się z wami moim newsem z dziś... mąż zaproponował że za rok polecimy do Egiptu na urlop wiecie jak się ucieszyłam... ach
dziewczynki podziele się z wami moim newsem z dziś... mąż zaproponował że za rok polecimy do Egiptu na urlop wiecie jak się ucieszyłam... ach
Podziel się: