reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziękuje za życzonka :)

A My już mamy wszystkie wizyty poumawiane w środę jedziemy na pobranie krwi na badania genetyczne ale oczywiście prywatnie bo tak to bysmy około 2 miesięcy na wizyte czekali ,tylko że troszku drogie to badanko bo 500 zł ale co tam dla Kruszynki wszystko :) Malutka ogólnie grzeczna , nie wyobrażam już sobie zycia bez niej :) Rodzinka oszalała na punkcie małej ,starsza siostra bardzo pomaga choć nie raz jest nutka zazdrości ale tylko na chwilkę oby tak dalej:) Pozdrawiam :)

LOPOP KINGA &&&&&&&&&&&&&&&&&

BUZIAKI !!!!!!!

reklama
hej kobietki co taka cisza?
my juz odliczamy dni do wyjazdu ale zeby nam niebylo tak rozowo to jak na zlosc wczoraj auto sie zepsolo :wściekła/y: i maz oczywiscie nerwowy a ja we wtorek mam kolejna wizyte u dentystki brrrr nielubie tych wizyt ale obiecalam sobie wkoncu wyleczyc wszystkie zeby jak juz zrobi mi ostatni to chyba kupie szampana z radosci hihihi
a jutro idziemy z malym do pediatry po skierowanie do alergologa bo wysypka mu nieschodzi juz ponad tydzien a juz eliminowalam wszystko co jadl predzej :zawstydzona/y::-( no i musze wziac recepte na druga porcje zelaza i kwasu foliowego bo 1 porcja skonczy sie kaurat w 1 dniu wypoczynku wiec musze wykupic predzej

a jak wam minal wekend?ja dzis spedzilam sporo czasu na dworzu z dziecmi wy pewnie tez ;-) a teraz dzieci juz poszly spac wiec mam czas dla siebie i odpoczywam :-)

Dziennnn doberek

Wiatam sie z cofką

BAtonik a Ty gdzie ?? odezwij sie zapracowana kobito

Myszko jest ta szczepionka u mnie ja podaja , oczywiscie ja sie naczytalam i mam wrrr!
Izus wsio bedzie ok !

Lopciu Kinia &&&&&&& zaly czas mocno zacisniete
Robin witaj kochana wpadaj czesciej Tesknimy

Pieknego dnia Wam zycze ! Buziammmmyyyyyyy :-*

Dziękuje za życzonka :)

A My już mamy wszystkie wizyty poumawiane w środę jedziemy na pobranie krwi na badania genetyczne ale oczywiście prywatnie bo tak to bysmy około 2 miesięcy na wizyte czekali ,tylko że troszku drogie to badanko bo 500 zł ale co tam dla Kruszynki wszystko :) Malutka ogólnie grzeczna , nie wyobrażam już sobie zycia bez niej :) Rodzinka oszalała na punkcie małej ,starsza siostra bardzo pomaga choć nie raz jest nutka zazdrości ale tylko na chwilkę oby tak dalej:) Pozdrawiam :)

LOPOP KINGA &&&&&&&&&&&&&&&&&

BUZIAKI !!!!!!!

no koszt spory ale jakbyscie mieli tyle czekac w nerwach to lepiej zrobic predzej trzymam kciuki za super wyniki napewno wszystko bedzie ok ;-)
a myu dzis tez po wizycie wzielam recepte na kolejna porcje zelaza i kwasu foliowego dla natosia i dostalam kropelki fenistil na ta jego paskudna wysypke ale skierowania do alergologa niedostalam bo lekarz stwierdzil ze testy alergologiczne robi sie dopiero po ukonczeniu 2 roku zycia wiec dalej bede sie bawic w zgaduj zgadule z uczuleniem i podawac leki przeciwhistaminowe :baffled: tak wiec musze czekac az antos podrosnie zeby go zbadac i dowiedziec co mu szkodzi a co nie...

jutro kolejna wizyta u dentystki brrrr chce juz byc po nielubie tych wizyt :no:

pozdrawiam was wszystkie

Hej laseczki

... a no opuściłam sie strasznie na BB bo z czasem ciągle jestem na "-" :baffled: wiecznie coś do zrobienia, w domu siedzę jak na lekarstwo, jeździmy z Blanulcem codziennie na rowerkach (o ile pogoda dopisuje) w pracy luzzzzz, czekam na 10.06 z utęsknieniem

Żabko ... polecam na alergię Ketotifen, moja Blanka była na Fenistilu od 1mż i ledwie jej pomagał, za to Ketotifen w kilka dni uporał się z uczuleniem, jeste silniejszy wg mnie od Fenistilu i u nas mega skuteczny, tylko ja zawsze dawałam małej na noc jedną dawkę, bo jak raz jej dałam rano to chodziła jak pijana :tak:

Pozdrawiam Gorąco BB ciotki

Hej laseczki

... a no opuściłam sie strasznie na BB bo z czasem ciągle jestem na "-" :baffled: wiecznie coś do zrobienia, w domu siedzę jak na lekarstwo, jeździmy z Blanulcem codziennie na rowerkach (o ile pogoda dopisuje) w pracy luzzzzz, czekam na 10.06 z utęsknieniem

Żabko ... polecam na alergię Ketotifen, moja Blanka była na Fenistilu od 1mż i ledwie jej pomagał, za to Ketotifen w kilka dni uporał się z uczuleniem, jeste silniejszy wg mnie od Fenistilu i u nas mega skuteczny, tylko ja zawsze dawałam małej na noc jedną dawkę, bo jak raz jej dałam rano to chodziła jak pijana :tak:

Pozdrawiam Gorąco BB ciotki

a to tez na recepte tak?jak bede znow u pediatry to poprosze o to bo fenistil widze ze szalu nierobi a juz zaczelam malemu dawac 2 razy po 5 kropel mimo ze lekarz mowil ze 5 dziennie ale w ulotce napisali ze dzienna dawka jest wieksza no ale zobaczyny narazie bede mu dawac fenistil bo przed wyjazdem niezdaze juz isc do pediatry

a ja kochane juz przygotowania pelna para :-D:-):tak: wczoraj zaczelam pakowanie polowa rzerczy juz spakowana druga polowa wczoraj wyprana i dzis bede prasowac i pakowac do konca ale przyznam ze walizka juz dosc ciezka jest a jak bedzie pelna to o matulu :baffled: ale cale szczescie jakis madry czlowiek wymyslil kolka do walizek :-p:-D wiec mysle ze niebedzie tak zle , klaudia juz codziennie caly dzien wszystkim mowi ile jeszcze dni zostalo hihihi teraz juz zleci moment mam nadzieje ze sie z wszystkim wyrobie i ze uda mi sie wszystko upchnac do walizki :sorry:
a w jutro ide na dzien mamy d zerowki :-) lubie te przedstawienia a najbardziej jak wszystkie dzieci razem spiewaja :tak:
ok kochane mykam bo niedlugo antos wstanie a ja dzis jakos juz spac niemoge wiec korzystam z neta i chwili wolnej dla siebie puki wszyscy w domu jeszczze spia :sorry:

milego dnia

zabko wypoczywaj
izus za dobre wyniczki&&&& cena juz nie gra roli jeżeli chodzi o dziedziaczka
batonik wchodź częściej
erbuś co u Was???
mnie z tydzien nie będzie bo wyjeżdżam w góry na szkolną wycieczkę:):)

zabko wypoczywaj
izus za dobre wyniczki&&&& cena juz nie gra roli jeżeli chodzi o dziedziaczka
batonik wchodź częściej
erbuś co u Was???
mnie z tydzien nie będzie bo wyjeżdżam w góry na szkolną wycieczkę:):)

hej a gdzie dokladnie jedziesz?moze sie przypadkiem spotkamy :-)

hej a gdzie dokladnie jedziesz?moze sie przypadkiem spotkamy :-)

Karków, Zakopane, Wadowice, Wieliczka, Częstochowa, Oświęcim,
a w Zakopanem zwiedzamy Dolinę kościeliską, Jaskinię Mroźną, Gubałówka,Butorowy Wierch, Krupówki
a Ty dokładnie gdzie Wy będziecie???

reklama
I ja się witam!

Batonik a co to 10.06 ma się wydarzyć, że tak czekasz ?

Lopciu kiedy w Krk będziecie ? Może uda się na jakąś kawkę umówić wieczorkiem ?

Miłego tygodnia życzę!

Do góry