reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziękuje za życzonka :)

A My już mamy wszystkie wizyty poumawiane w środę jedziemy na pobranie krwi na badania genetyczne ale oczywiście prywatnie bo tak to bysmy około 2 miesięcy na wizyte czekali ,tylko że troszku drogie to badanko bo 500 zł ale co tam dla Kruszynki wszystko :) Malutka ogólnie grzeczna , nie wyobrażam już sobie zycia bez niej :) Rodzinka oszalała na punkcie małej ,starsza siostra bardzo pomaga choć nie raz jest nutka zazdrości ale tylko na chwilkę oby tak dalej:) Pozdrawiam :)

LOPOP KINGA &&&&&&&&&&&&&&&&&

BUZIAKI !!!!!!!

reklama
hej kobietki co taka cisza?
my juz odliczamy dni do wyjazdu ale zeby nam niebylo tak rozowo to jak na zlosc wczoraj auto sie zepsolo :wściekła/y: i maz oczywiscie nerwowy a ja we wtorek mam kolejna wizyte u dentystki brrrr nielubie tych wizyt ale obiecalam sobie wkoncu wyleczyc wszystkie zeby jak juz zrobi mi ostatni to chyba kupie szampana z radosci hihihi
a jutro idziemy z malym do pediatry po skierowanie do alergologa bo wysypka mu nieschodzi juz ponad tydzien a juz eliminowalam wszystko co jadl predzej :zawstydzona/y::-( no i musze wziac recepte na druga porcje zelaza i kwasu foliowego bo 1 porcja skonczy sie kaurat w 1 dniu wypoczynku wiec musze wykupic predzej

a jak wam minal wekend?ja dzis spedzilam sporo czasu na dworzu z dziecmi wy pewnie tez ;-) a teraz dzieci juz poszly spac wiec mam czas dla siebie i odpoczywam :-)

Dziennnn doberek

Wiatam sie z cofką

BAtonik a Ty gdzie ?? odezwij sie zapracowana kobito

Myszko jest ta szczepionka u mnie ja podaja , oczywiscie ja sie naczytalam i mam wrrr!
Izus wsio bedzie ok !

Lopciu Kinia &&&&&&& zaly czas mocno zacisniete
Robin witaj kochana wpadaj czesciej Tesknimy

Pieknego dnia Wam zycze ! Buziammmmyyyyyyy :-*

Dziękuje za życzonka :)

A My już mamy wszystkie wizyty poumawiane w środę jedziemy na pobranie krwi na badania genetyczne ale oczywiście prywatnie bo tak to bysmy około 2 miesięcy na wizyte czekali ,tylko że troszku drogie to badanko bo 500 zł ale co tam dla Kruszynki wszystko :) Malutka ogólnie grzeczna , nie wyobrażam już sobie zycia bez niej :) Rodzinka oszalała na punkcie małej ,starsza siostra bardzo pomaga choć nie raz jest nutka zazdrości ale tylko na chwilkę oby tak dalej:) Pozdrawiam :)

LOPOP KINGA &&&&&&&&&&&&&&&&&

BUZIAKI !!!!!!!

no koszt spory ale jakbyscie mieli tyle czekac w nerwach to lepiej zrobic predzej trzymam kciuki za super wyniki napewno wszystko bedzie ok ;-)
a myu dzis tez po wizycie wzielam recepte na kolejna porcje zelaza i kwasu foliowego dla natosia i dostalam kropelki fenistil na ta jego paskudna wysypke ale skierowania do alergologa niedostalam bo lekarz stwierdzil ze testy alergologiczne robi sie dopiero po ukonczeniu 2 roku zycia wiec dalej bede sie bawic w zgaduj zgadule z uczuleniem i podawac leki przeciwhistaminowe :baffled: tak wiec musze czekac az antos podrosnie zeby go zbadac i dowiedziec co mu szkodzi a co nie...

jutro kolejna wizyta u dentystki brrrr chce juz byc po nielubie tych wizyt :no:

pozdrawiam was wszystkie

Hej laseczki

... a no opuściłam sie strasznie na BB bo z czasem ciągle jestem na "-" :baffled: wiecznie coś do zrobienia, w domu siedzę jak na lekarstwo, jeździmy z Blanulcem codziennie na rowerkach (o ile pogoda dopisuje) w pracy luzzzzz, czekam na 10.06 z utęsknieniem

Żabko ... polecam na alergię Ketotifen, moja Blanka była na Fenistilu od 1mż i ledwie jej pomagał, za to Ketotifen w kilka dni uporał się z uczuleniem, jeste silniejszy wg mnie od Fenistilu i u nas mega skuteczny, tylko ja zawsze dawałam małej na noc jedną dawkę, bo jak raz jej dałam rano to chodziła jak pijana :tak:

Pozdrawiam Gorąco BB ciotki

Hej laseczki

... a no opuściłam sie strasznie na BB bo z czasem ciągle jestem na "-" :baffled: wiecznie coś do zrobienia, w domu siedzę jak na lekarstwo, jeździmy z Blanulcem codziennie na rowerkach (o ile pogoda dopisuje) w pracy luzzzzz, czekam na 10.06 z utęsknieniem

Żabko ... polecam na alergię Ketotifen, moja Blanka była na Fenistilu od 1mż i ledwie jej pomagał, za to Ketotifen w kilka dni uporał się z uczuleniem, jeste silniejszy wg mnie od Fenistilu i u nas mega skuteczny, tylko ja zawsze dawałam małej na noc jedną dawkę, bo jak raz jej dałam rano to chodziła jak pijana :tak:

Pozdrawiam Gorąco BB ciotki

a to tez na recepte tak?jak bede znow u pediatry to poprosze o to bo fenistil widze ze szalu nierobi a juz zaczelam malemu dawac 2 razy po 5 kropel mimo ze lekarz mowil ze 5 dziennie ale w ulotce napisali ze dzienna dawka jest wieksza no ale zobaczyny narazie bede mu dawac fenistil bo przed wyjazdem niezdaze juz isc do pediatry

a ja kochane juz przygotowania pelna para :-D:-):tak: wczoraj zaczelam pakowanie polowa rzerczy juz spakowana druga polowa wczoraj wyprana i dzis bede prasowac i pakowac do konca ale przyznam ze walizka juz dosc ciezka jest a jak bedzie pelna to o matulu :baffled: ale cale szczescie jakis madry czlowiek wymyslil kolka do walizek :-p:-D wiec mysle ze niebedzie tak zle , klaudia juz codziennie caly dzien wszystkim mowi ile jeszcze dni zostalo hihihi teraz juz zleci moment mam nadzieje ze sie z wszystkim wyrobie i ze uda mi sie wszystko upchnac do walizki :sorry:
a w jutro ide na dzien mamy d zerowki :-) lubie te przedstawienia a najbardziej jak wszystkie dzieci razem spiewaja :tak:
ok kochane mykam bo niedlugo antos wstanie a ja dzis jakos juz spac niemoge wiec korzystam z neta i chwili wolnej dla siebie puki wszyscy w domu jeszczze spia :sorry:

milego dnia

zabko wypoczywaj
izus za dobre wyniczki&&&& cena juz nie gra roli jeżeli chodzi o dziedziaczka
batonik wchodź częściej
erbuś co u Was???
mnie z tydzien nie będzie bo wyjeżdżam w góry na szkolną wycieczkę:):)

zabko wypoczywaj
izus za dobre wyniczki&&&& cena juz nie gra roli jeżeli chodzi o dziedziaczka
batonik wchodź częściej
erbuś co u Was???
mnie z tydzien nie będzie bo wyjeżdżam w góry na szkolną wycieczkę:):)

hej a gdzie dokladnie jedziesz?moze sie przypadkiem spotkamy :-)

hej a gdzie dokladnie jedziesz?moze sie przypadkiem spotkamy :-)

Karków, Zakopane, Wadowice, Wieliczka, Częstochowa, Oświęcim,
a w Zakopanem zwiedzamy Dolinę kościeliską, Jaskinię Mroźną, Gubałówka,Butorowy Wierch, Krupówki
a Ty dokładnie gdzie Wy będziecie???

reklama
I ja się witam!

Batonik a co to 10.06 ma się wydarzyć, że tak czekasz ?

Lopciu kiedy w Krk będziecie ? Może uda się na jakąś kawkę umówić wieczorkiem ?

Miłego tygodnia życzę!

Do góry