reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zabka oby to nic poważnego.....

3majcie kciuki za mojego synunia
zaczynamy uczyć go jezdzić na dwóch kółkach :)

trzymamy kciuki napewno szybko zalapie ;-)

no u nas tak sobie malemu temp wzrosla do 38,5 ale mu ja zbilam i narazie jest ok ale jesli wroci to pojade na pogotowie zeby mi go zbadali i wykluczyli chorobe lub inne rzeczy bo do poniedzialku do kontroli niewytrzymam w neiepewnosci co jest grane czy to zeby czy cos innego :-(

no i po 16 jednak pojechalismy bo temp wrocilam :_9 na szczescie pluca czyste i gardelko tez siusiak wporzadku wiec prawdopodobnie obie trojki tak sie daja we znaki ale lekarz powiedzial ze jak maly bierze antybiotyk to niepowinien goraczkowac :-( no ale narazie nadal mu tylko zbijam podaje leki jak predzej i czekam na jutrzejdsza kontrole i lekarz poradziil abym jutro przed kontrola u pediatry zrobila malemu badanie moczu i zastanawiam sie czy za jednym zamachem niezrobic mu badania krwi po tym chwystkich lekach bo w ulotce antybiotyku pisza ze powinno sie kontrolowac leukocyty przy braniu tego leku i teraz sama niewiem bo z jednej strony zrobilabym mu dla potwierdzenia ze wszystko ok a z drugiej strony szkoda mi go znow kluc ostatnio dosc go nakluli i juz sama niewiem :-(

Ostatnia edycja:
wpadam z dobrą i złą wiadomością na dziś

zła: dostałam @ :/

dobra: Filip już sam śmiga na dwóch kółkach! :))) M go nauczył w 15 minut.... tak wiec ładnie jeździ aż miło się patrzy:) mam filmik może się uda zgrać... Narazie młody jeździ na swoim małym rowerze ale na dzień dziecka chcemy mu kupić nowy wiekszy troche :)
To że dostałam @ to mnie tak nie dołuje bo szczesliwa jestem że Fiol tak załapał szybko. :-)

Pozdrawiam was!

wpadam z dobrą i złą wiadomością na dziś

zła: dostałam @ :/

dobra: Filip już sam śmiga na dwóch kółkach! :))) M go nauczył w 15 minut.... tak wiec ładnie jeździ aż miło się patrzy:) mam filmik może się uda zgrać... Narazie młody jeździ na swoim małym rowerze ale na dzień dziecka chcemy mu kupić nowy wiekszy troche :)
To że dostałam @ to mnie tak nie dołuje bo szczesliwa jestem że Fiol tak załapał szybko. :-)

Pozdrawiam was!

zdolny chlopak szybko zalapal o co chodzi ;-) a @ sie nieprzejmuj to juz ostatnia nastepna ja zabieram do siebie ;-)

hej dziewczeta

no i zrobilam malemu i mocz i morfologie z zyly pani niezrobila bo zylki niewidziala ale z palca zrobila :-) i bardzo dobrze ze kazalam zrobic bo wyniki poszly w dol jak zobaczyla to poprosila o wyniki ze szpitala (ta laborantka moja znajoma) i powiedziala ze juz w szpitalu mial niskie a teraz spadly jeszcze bardziej powiedziala ze po tych chorobach i lekach ma prawo byc oslabiony ale mimo wszystko wyniki sa niepokojace leukocyty na szczescie ok RBC-4,2 w szpitalu a teraz 2,58 HGB-10,9 teraz 7,2 HCT-33,2 teraz 19,5 PLT w szpitalu 505 i 422 a teraz 230 czyli bardzo mu to wszystko pospadalo :-( dostal od lekarza zelazo do lukania i kfas foliowy jak sie skonczy to mam przyjsc po druga serie tego samego i dopiero potem zrobimi znow morfologie powiem szczerze ze teraz sie ciesze ze zrobilam ta morfologie przynajmniej wiem co i jak i na szczescie dalo rade z palca bo zylkii niemogla znalesc tak wiec teraz bede podawac zelazo i kwas foliowy i czekac az sie skonczy druga porcja i wtedy na kontrolna morfologie a popoludniu ide po wynik z moczu

reklama
IZUS GRATULUJE PIEKNEJ CORECZKI :-)

kobietki gdzie was wywialo?upal na dworzu to pewnie korzystacie :-)

musze sie pochwalic ze od wczoraj antos juz niegoraczkuje :-D:tak: jedno zmartwienie z glowy a leczenie zelazem i kwasem foliowym bedzie trwalo 2 miesiace i dopiero potem znow morfologia ..jakos dlugo mi sie to wydaje ....:baffled:

Do góry