reklama
K
Kinga85
Gość
lopciu mówisz że do komunii się szykujesz ) to masz co robić...
svensonka nic nowego powiadasz... choroby precz! mój teraz ma kurację 6miesieczną i przyjmuje szczepionke. ciekawe czy cos to da
svensonka nic nowego powiadasz... choroby precz! mój teraz ma kurację 6miesieczną i przyjmuje szczepionke. ciekawe czy cos to da
hej bbciotki poprosze jutro o kciukaski za Antosia i jego jutrzejsza wizyte kontrolna dzis dosztal ostatnie zastrzyki i mam nadzieje ze juz wiecej zadnego klucia niebedzie ani welflonami ani zastrzykami a dzis zauwazylam rozek gornej lewej 3 ze sie pcha a on zawsze na zabkowanie choruje :-( mam nadzieje ze szybko ten zabek wyjdzie i obejdzie sie bez chorob juz , a u corki to wychodzace dziaslo na szczescie okazalo sie normalne teraz przebija sie druga dolna 6 i robi sie to samo ale teraz juz jestem spokojniejsza
i zycze wam spokojnej nocki i udanego jutrzejszego dnia
i zycze wam spokojnej nocki i udanego jutrzejszego dnia
Ostatnia edycja:
witam was wszystkie :-) u antosia super poprawa niby jest juz ok ale lekarz dal jeszcze jeden syrop zeby mu sie nic niecofnelo i poprosilam o mucosolvan do inhalacji zeby miec tak na zas bo dzis doszedl inhalator :-) i kupilam mu multi vitamol 1+ zeby go troche wzmocnic po tych wszystkich lekach ale ogolnie jestem dzis bardzo zadowolona i z udanej wizyty i z inhalatora :-) ogolnie lekarz powiedzial ze jest ladnie bo jak byla pani z nim ostatnio to az sie przestraszylem takie zmiany na plucach bylo slychac ....
ale na szczescie jest coraz lepiej za tydzien jeszcze jedna kontrola i koniec wtedy zaczniemy powolutku zaczynac wychodzic z domu narazie tylko wietrze pokoje boje sie z nim jeszcze wyjsc
ale na szczescie jest coraz lepiej za tydzien jeszcze jedna kontrola i koniec wtedy zaczniemy powolutku zaczynac wychodzic z domu narazie tylko wietrze pokoje boje sie z nim jeszcze wyjsc
suzi1
Kocham Cię synuś
Hej slonka Wy moje Zyjemy i mamy sie dobrze :-)
Nie dam rady Was teraz nadrobic,ale caly czas o Was pamietam i mocno Was buziam:* no i wszystkie dzieciaczki:* ALi teraz bedzie mial ekolegow i kolezanki
To moje kochane szczescie :
Oto i jestem na świecieZobacz załącznik 458987
Nie dam rady Was teraz nadrobic,ale caly czas o Was pamietam i mocno Was buziam:* no i wszystkie dzieciaczki:* ALi teraz bedzie mial ekolegow i kolezanki
To moje kochane szczescie :
Oto i jestem na świecieZobacz załącznik 458987
Mysza84
Fanka BB :)
Witam!
Suzi przepiękny chłopczyk!!! Jeszcze raz gratuluję i życzę dużo zdrówka!
Żabko fajowo że u Antosia taka poprawa.
Lopciu bo wiem że Ty w tym roku masz komunię synka. Podrzuciłabyś jakiś pomysł na prezent, bo moja chrzesnica też w tym roku ma komunię i totalnie nie wiem jakie teraz prezenty są na topie.
Pozdrawiam Was wszystkie!
Suzi przepiękny chłopczyk!!! Jeszcze raz gratuluję i życzę dużo zdrówka!
Żabko fajowo że u Antosia taka poprawa.
Lopciu bo wiem że Ty w tym roku masz komunię synka. Podrzuciłabyś jakiś pomysł na prezent, bo moja chrzesnica też w tym roku ma komunię i totalnie nie wiem jakie teraz prezenty są na topie.
Pozdrawiam Was wszystkie!
reklama
hi
Suzi synus piękny NAjlepszego dla Was przede wszystkim zdrówka !
Żabciu super ze u Antonio juz dobrze ucałuj go
Myszko ja swojej chrzesnicy kupiłam zlote kolczyki i dałam kase Wiem ze prezent oklepany , ale chciałam zeby miała cos na pamiątkę
Meldujemy ze u nas wsio ok ,młody coraz lepiej chodzi i cieszy sie przy tym W sumie mozna powiedziec ze roczek przetuplał bo zaczał od 17-04 powolusku stawiac kroczki No i caly czas problm z obiadkami mamusiowymi nie wiem czy powinnam bardziej blendowac , ale kiedy die nauczy gryzc a sloiczki mniam to tyle u nas
Buziamy wszystkich
Suzi synus piękny NAjlepszego dla Was przede wszystkim zdrówka !
Żabciu super ze u Antonio juz dobrze ucałuj go
Myszko ja swojej chrzesnicy kupiłam zlote kolczyki i dałam kase Wiem ze prezent oklepany , ale chciałam zeby miała cos na pamiątkę
Meldujemy ze u nas wsio ok ,młody coraz lepiej chodzi i cieszy sie przy tym W sumie mozna powiedziec ze roczek przetuplał bo zaczał od 17-04 powolusku stawiac kroczki No i caly czas problm z obiadkami mamusiowymi nie wiem czy powinnam bardziej blendowac , ale kiedy die nauczy gryzc a sloiczki mniam to tyle u nas
Buziamy wszystkich
Podziel się: