reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lopciu mówisz że do komunii się szykujesz :)) to masz co robić...
svensonka nic nowego powiadasz... choroby precz! mój teraz ma kurację 6miesieczną i przyjmuje szczepionke. ciekawe czy cos to da

hej bbciotki poprosze jutro o kciukaski za Antosia i jego jutrzejsza wizyte kontrolna dzis dosztal ostatnie zastrzyki i mam nadzieje ze juz wiecej zadnego klucia niebedzie ani welflonami ani zastrzykami a dzis zauwazylam rozek gornej lewej 3 ze sie pcha a on zawsze na zabkowanie choruje :-( mam nadzieje ze szybko ten zabek wyjdzie i obejdzie sie bez chorob juz , a u corki to wychodzace dziaslo na szczescie okazalo sie normalne teraz przebija sie druga dolna 6 i robi sie to samo ale teraz juz jestem spokojniejsza

i zycze wam spokojnej nocki i udanego jutrzejszego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
witam was wszystkie :-) u antosia super poprawa niby jest juz ok ale lekarz dal jeszcze jeden syrop zeby mu sie nic niecofnelo i poprosilam o mucosolvan do inhalacji zeby miec tak na zas bo dzis doszedl inhalator :-) i kupilam mu multi vitamol 1+ zeby go troche wzmocnic po tych wszystkich lekach ale ogolnie jestem dzis bardzo zadowolona i z udanej wizyty i z inhalatora :-) ogolnie lekarz powiedzial ze jest ladnie bo jak byla pani z nim ostatnio to az sie przestraszylem takie zmiany na plucach bylo slychac ....

ale na szczescie jest coraz lepiej za tydzien jeszcze jedna kontrola i koniec wtedy zaczniemy powolutku zaczynac wychodzic z domu narazie tylko wietrze pokoje boje sie z nim jeszcze wyjsc

Witam!

Suzi przepiękny chłopczyk!!! Jeszcze raz gratuluję i życzę dużo zdrówka!

Żabko fajowo że u Antosia taka poprawa.

Lopciu bo wiem że Ty w tym roku masz komunię synka. Podrzuciłabyś jakiś pomysł na prezent, bo moja chrzesnica też w tym roku ma komunię i totalnie nie wiem jakie teraz prezenty są na topie.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
hi

Suzi synus piękny NAjlepszego dla Was przede wszystkim zdrówka !

Żabciu super ze u Antonio juz dobrze ucałuj go :)

Myszko ja swojej chrzesnicy kupiłam zlote kolczyki i dałam kase Wiem ze prezent oklepany , ale chciałam zeby miała cos na pamiątkę :)
Meldujemy ze u nas wsio ok ,młody coraz lepiej chodzi i cieszy sie przy tym W sumie mozna powiedziec ze roczek przetuplał bo zaczał od 17-04 powolusku stawiac kroczki No i caly czas problm z obiadkami mamusiowymi nie wiem czy powinnam bardziej blendowac , ale kiedy die nauczy gryzc a sloiczki mniam to tyle u nas
Buziamy wszystkich

Do góry