reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wieczornie ;-)

przedstawiam moją małą "Otylkę"

:-) śliczności :-D

A kto chętny na popołudniową cofkę ???

Szymek się wziął za odkurzanie :-D :-D :-D a ja siedzę.

szczęściara :-) kiedy to Gabi będzie odkurzać... :sorry2: póki co włazi na odkurzacz :-D

Witam po dłuuugiej nieobecności :-)
Otóż miałam wrócić do pracy od 01.04., ale jedna pani złamała nogę i szef dzwonił, żeby odrazu przyjść więc na następny dzień już byłam w pracy :-D moja reakcja (która trwa nadal na tą wieść): radość, radość i jeszcze raz radość :-D byłam już 3 dni :-D w pierwszy dzień aż 10 h, bo byłu mnóstwo pracy :sorry2: w tym tygodniu jadę też na 3 dni po 7 h (czyli na długo, bo wstaję o 5:30, a w domu jestem o 17:00)... :sorry2: Gabi coraz fajniejsza :-) i boi się już obcych i swoich jak nie widzi ich codziennie :sorry2:
dodatkowo przyszedł sezon na działkę i już się zaczyna wielkie sianie nasionek :-D
w wolnym czasie (czyli jak Gabi śpi mniej więcej 12:00-15:00) -gotuję obiad, sprzątam, piorę, oglądam tv lub po prostu czytam książki :-D

Teraz zapraszam do mnie na kawkę i książkę ;-)

Pozdrawiam :-D

P.S. Oczywiście nadal uczęszczam na basen -polecam!

reklama
hej kobietki znowu zastoj...
sculyy fajnie ze humor wrocil :-)
kochane suzi nadal w dwupaku wstepnie cc planuja na 18.04.2012 wiec napisalam jej ze trzymamy kciuki zeby do tego czasu wytrwala w dwupaku bo wiadomo kazdy dzien w brzuszku sie liczy ;-) i napisala ze na ostatnim usg maly mial 2860 :-)

a ja dzis mialam okropny poranek wytrachana bylam na maxa rano chcialam zmienic antosiowi pieluszke tak jak zawsze po nocy otwieram pieluche i szok :szok::-( siusiak caly sino-czerwony i napuchniety i jak go czyscilam chusteczka to maly az sie wyginal ze go boli a w nocy kiepsko spal :-( no to ja nic tylko kazalam sie corce szybko ubrac ubralam malego i polecialam szybko do lekarza bo wiadomo z siusiakami niema zartow i co sie okazalo ze maly ma zapalenie pracia i napletka :-( pytalam lekarza czy bede musiala mu zrobic badanie moczu ale lekarz powiedzial ze nie bo mocz moze byc czysty bo to niejest zapalenie pecherza tylko tkanki czyli tego z czego jest sisuiak zbudowany i ze to dosc powazne zapalenie...i dostal antybiotyk 2 razy dziennie i masc do smarowania 3 razy dziennie ale puki co niewidze jakiejs poprawy moze to za szybko a w piatek mam isc do kontroli ale strachu sie najadlam mam nadzieje ze juz nigdy wiecej nibedzie tego mial :zawstydzona/y:

I ja się witam!

Żabko mam nadzieje że szybko będzie poprawa u Antosi.
A skąd się takie zapalenie bierze ? Może np od pieluch.
Dzięki za info o Suzi...już tak niewiele jej zostało.

Svensonka zdrówka dla małej i Ciebie!

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

AHOJ BB CIOTKI

U lala Żabko to nie ciekawie u Antosia, oby szybko mu przeszło i jak najmniej bolało ;-)

... faktycznie Suzi jest już na finiszu, dzielna dziewczyna - trzymamy za Ciebie Kochana &&&&&& i oby do 18.04 :-p

... Scully pozytywnie zazdoszczę czasu dla siebie ;-) basenu etc ja to muszę się w końcu do ginka wybrać :zawstydzona/y:bo od porodu byłam RAZ!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

:-(... hehe Svensonka to już masz z głowy ospę ;-) bynajmniej szczepić nie trzeba :-D

... ehhh Mysza a Tobie to nie wiem co napisać??? jakoś nam się nie udało spotkać wczoraj na fejsie:-D co ja weszłam to Cb nie było i na odwrót :eek: zadowolona z aukcji???

... a my dziś byłyśmy u pediatry na wizycie bo coś Blania zasmarkana i od soboty w nocy wymiotowała :sorry: na szczęście wczoraj już nie zwymiotowała ani razu, :sorry:dziś po osłuchaniu lekarka powiedziała, że ma dużo furczeń i świstów, no ale jak Blania odkaszlnęła i ją znowu osłuchała to mówi, że teraz nie ma :eek: więc mamy robić nebulizację 3x dziennie + prospan i deflegmin i oklepywanie:)sorry:) i w czwartek do kontroli po nebulizacji :tak: niestety do czwartku uziemione w domku :-(

Pzdr

AHOJ BB CIOTKI

U lala Żabko to nie ciekawie u Antosia, oby szybko mu przeszło i jak najmniej bolało ;-)

... faktycznie Suzi jest już na finiszu, dzielna dziewczyna - trzymamy za Ciebie Kochana &&&&&& i oby do 18.04 :-p

... Scully pozytywnie zazdoszczę czasu dla siebie ;-) basenu etc ja to muszę się w końcu do ginka wybrać :zawstydzona/y:bo od porodu byłam RAZ!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

:-(... hehe Svensonka to już masz z głowy ospę ;-) bynajmniej szczepić nie trzeba :-D

... ehhh Mysza a Tobie to nie wiem co napisać??? jakoś nam się nie udało spotkać wczoraj na fejsie:-D co ja weszłam to Cb nie było i na odwrót :eek: zadowolona z aukcji???

... a my dziś byłyśmy u pediatry na wizycie bo coś Blania zasmarkana i od soboty w nocy wymiotowała :sorry: na szczęście wczoraj już nie zwymiotowała ani razu, :sorry:dziś po osłuchaniu lekarka powiedziała, że ma dużo furczeń i świstów, no ale jak Blania odkaszlnęła i ją znowu osłuchała to mówi, że teraz nie ma :eek: więc mamy robić nebulizację 3x dziennie + prospan i deflegmin i oklepywanie:)sorry:) i w czwartek do kontroli po nebulizacji :tak: niestety do czwartku uziemione w domku :-(

Pzdr
No dokladnie wszystkimi choroby na raz nas dopadaja

U mnie Vanessa zlapala ospe wiec tydzien z glowy w domu. Ja przecielam dwa place i nie chca sie goic ciagle krew i ropa. Jestem oslabiona i nos mam ciagle zatkany i od kataru pokrwawiony.ledwie zyje
to nieciekawie u mnie cornych chorob typu ospa, swinka, odra, rozna niemiala jeszcze i sama niewiem czy to dobrze czy nie:eek:
I ja się witam!

Żabko mam nadzieje że szybko będzie poprawa u Antosi.
A skąd się takie zapalenie bierze ? Może np od pieluch.
Dzięki za info o Suzi...już tak niewiele jej zostało.

Svensonka zdrówka dla małej i Ciebie!

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
w necie wyczytalam ze takie cos powoduja bakterie wiec diabli wiedza skad sie to wzielo moze od pieluszki moze od raczek(chlopcy lubia czasem tak pogrzebac:sorry:) ehh sama niewiem mam tylko nadzieje ze sie to juz wiecej niepowtorzy bo gdzies czytalam ze jesli sie to czesciej powtarza to trzeba sie zastanowic nad obrzezaniem :szok::baffled:
AHOJ BB CIOTKI

Pzdr

widze ze u was tez niezaciekawie a co to ta nebulizacja?jakies inhalacje? zdrowka dla blanki

a ja melduje ze chyba ciupenke lepiej z interesem antosia :sorry:co prawda nadal jest troche spuchniety ale juz kolorek lepszy niesino-czerwony tylko czerwony i juz nietak bardzo ciemno wiec widac lekka poprawe wiec sie ciesze a na noc dalam mu syrop przeciwbolowy i dzis spal dobrze az do 4-5 jak przestal dzialac i maly obdzil sie z placzem bo go chyba pisianie bolalo :-( ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej :-) musi byc :-)

pozdrawiam was wszystkie i zycze zdrowka bo pogoda niepwna wiec sie przyda ;-)

a ja poprosze jeszcze o kciuki jutro o 9:00 bo mam wkoncu wizyte u tej polecanej przez wszystkich psyhiatry prawie rok czekalam na ta wizyte tak dlugo sie w kolejce do niej czeka ale wszyscy znajomi i wszyscy specjalisci do ktorych jezdzimy wychwalaja ja pod niebiosa ze taka dobra wiec mam nadzieje ze warto bylo czekac :tak: odezwe sie jutro po wizycie ;-)

reklama
Svensonka u nas jest w pakiecie szczepień obowiązkowych szczepienie przeciwko śwince, odrze i różyczce. Przeciwko ospie można dodatkowo zaszczepić.

Żabko kciukasy zaciśnięte &&& daj znać jak po wizycie.
I super że u synka już lepiej. Własnie tak sobie pomyślałam ze jak zapalenie to możliwe że jakaś bakteria. Najważniejsze żeby się jej pozbyć i żeby wiecej się nie przyplątała już.

Batonik to nie za wiele masz mi do powiedzenia!
Jak Blanka w nocy spała ?

Erbuś, Lopciu a Wy gdzie ???

Miłego dnia Kobietki!

Do góry