reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

superowo :-D ja nie stosuję kulek do prania, więc nie wiem nic na ten temat :sorry:

zapraszam do mnie :tak: lodowisko czynne ;-)

Żabcia - superowo, że zęba już nie ma :-D dzielna dziewczyna :tak:

My jutro na łyżwy pójdziemy -już nie mogę się doczekać :-D
Tylko żeby były dostępne nasze numery butków i będzie OK :-D:-D

Dziś u nas cały dzień słoneczko było -taka mini zapowiedz wiosny :cool2:

superowo ze go juz niema i ze poszlo tak dobrze przynajmniej mam lepsze nastawienie przed wyrwaniem mojej gornej osemki :-) a musze jeszcze zrobic sobie foto drugiej bo mam u gory 2 do wyrwania :-) ale teraz przynajmniej boje sie mniej :-)
a lyzew zazdroszcze tez bym chetnie posmigala ;-) adanej zabawy

reklama
Hi

Wpadam sie przywitac

Zabko bravo !
Scully wow super ,ja tez bym na łyzwach posmigala ale na drugi dzien bym z łozka nie wstała , dziewczyny u mnie cos chyba nie tak spojenie znowu zaczyna mocniej bolec ehh

U nas wsio ok , mlody szaleje , caly czas stoi przy czym sie da slini sie na maxa czyi pewnie wysyp zeboli
Pozdr

a no cisza ciotka

wena umknęła chyba ;-) my po szczepieniu wczoraj na świnkę i spółkę, jak to mówi ciotka Aneta, póki co objawów niepożądanych brak, dziś chyba jedziemy troszkę pozałatwiać, a Blanulla chyba zostanie odtransportowana do babci :-p

cześć dziewczynki
pozdrawiam was cieplutko. Mało piszę teraz bo jakiegoś dołka mam i ciężko sie pozbierać. czekam na wiosne może odżyję.
u mnie nic ciekawego.ciąży brak.
czasami sił brak ale cóż...
miłego dnia

Kinga a może ciąża jest...na tym etapie nic nie jest pewne. W każdym razie &&&

Batonik a co tak weny nagle Ci brakuje ?!? Jakoś przez tel to wena Ci się godzinami nie kończy!!! :-D:-D:-D

lopciu co u Ciebie ?

Żabko masz jakieś wieści od Suzi ?
Pozdrów ją serdecznie ode mnie.

Kinga a może ciąża jest...na tym etapie nic nie jest pewne. W każdym razie &&&

Batonik a co tak weny nagle Ci brakuje ?!? Jakoś przez tel to wena Ci się godzinami nie kończy!!! :-D:-D:-D

lopciu co u Ciebie ?

Żabko masz jakieś wieści od Suzi ?
Pozdrów ją serdecznie ode mnie.
ostatnie jakie mialam to to ze alanek wazy 1481 i jest wiekszy ale to wam chyba pisalam od tamtej pory cisza

reklama
cześć dziewczynki
pozdrawiam was cieplutko. Mało piszę teraz bo jakiegoś dołka mam i ciężko sie pozbierać. czekam na wiosne może odżyję.
u mnie nic ciekawego.ciąży brak.
czasami sił brak ale cóż...
miłego dnia
kochana ta pogoda dobija bedzie wiosna bedzie lepiej

Żabko ale pewnie Suzi dalej jest w szpitalu...tak ?

tak ciagle biedna lezy w szpitalu niestety teraz juz chyba 4 miesiace jej juz mijaja jak jest w szpitalu miala tylko 2 przepustki na swieta i sylwestra ale zaraz potem zawsze wracala :-( ale jest dobrej mysli cieszy sie ze z maluszkie ok i mowi ze on jest najwazniejszy wiec ma dobre podejscie i pewnie zostanie juz do konca ciazy w szpitalu bo gin boi sie ja wypuscic dzis suzi jest w 30 tygodniu i 2 dniu ciazy wlasnie luknelam na jej suwaczek ;-) wiec juz coraz blizej konca :-)

witam spowrotem wlasnie dostalam sms od suzi ze od poniedzialku jest w domu ale na neta niema czasu i we wtorek ma wizyte i wtedy bedzie wiedziec co dalej ale ma nadzieje ze do konca zostanie w domku bo wolalaby juz niewracac do szpitala aha i alanek w poniedzialek na usg mial juz prawie 1600 :-) pozdrawiam i dobranoc ja wlasnie skonczylam ogladac film "nie boj sie ciemnosci" pa kobietki do jutra

Ostatnia edycja:
Do góry