czyli pewnie w stomatologii używane znieczulenie zobaczymy
no teraz to napewno bede szukac wytrwale az znajde nawet jesli mialo by byc prywatnie
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli pewnie w stomatologii używane znieczulenie zobaczymy
no teraz to napewno bede szukac wytrwale az znajde nawet jesli mialo by byc prywatniemeza sie uprosi bo on sobie kilka zabkow tez prywatnie robil to zonce niepowinien zalowac jak ma taka panikare z ciezkimi doswiadczniemi z dentystami
a jak wy spedzacie sylwka lopciu? ja nawwet salatki niezrobilam a zawsze lubilam cos dobrego zrobic
sprawdzalam pod ta nazwa ale w wiekszosci pisza ze to dzieciom daja i ze to jest w syropie lub tabletkach zapytam znajomej z grudziadza moze ktos z jej znajomych mial robione zeby z takim znieczuleniemzabko zobacz DORMICUM
idziemy na zabawę
sprawdzalam pod ta nazwa ale w wiekszosci pisza ze to dzieciom daja i ze to jest w syropie lub tabletkach zapytam znajomej z grudziadza moze ktos z jej znajomych mial robione zeby z takim znieczuleniem
zabawa kurde przyznam ze nigdy niebylam na sylwestrowej zabawie hihihih ale jak dzieci podrosna to napewno kiedys meza wyciagne![]()
wyciągnij koniecznie
własciwie idę też żeby zapomnieć bo ten rok nie był dla mnie łaskawy
elolllll sylewstrowo !
Żabciu moj dentysta sadystaposiada owe niebieskie tableteczki i mi proponowali bo ja ta 8 to chyba z 4 lata usuwam i nie moge sie zebrac BOJE SIE !!!!!!!!! Tylko jak ja sie bierze to trzeba isc z osoba towarzyszaca bo ma dlugie dzialanie
Lopciu zycze Tobie z calego serducha aby 2012 byl Twój noiRobin Betusi i wszystkich dziewczyn !
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2012 z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!
scully pewnie też już o tym myślałam chociaż raczej obstawiam że na zapłodnienie mam tylko moment około 12 godzin
lopciu mi terz przykro wiesz... tak długo sie starasz... ale dziewczyny mają rację rok 2012 jest twój i Mój) bo ja też wznawiam starania od stycznia zaraz..
całuski, jestem z tobą.
POZDRAWIAM WAS
Miłego...)
a moje dolne 8 tez jeszcze niewyszly tylko gorne wyszly chyba sie dzisiaj przejde do nas na rtg a na 13 ide do lekarza bo od wczoraj gardlo mnie boli i lamie mnie w kosciach i chce poprosic o antybiotyk zeby na gardlo mi podzialal i na ta 8 bo zanim ja sie dostane do jakiegokolwiek chirurga to oszaleje albo mi zoladek wysiadzie od przeciwbolowychnormalnie dzis niby nieboli ale jak sie dowiedzialam co i jak i ile to wszystko moze potrwac lub ile kosztowac to ryczec mi sie chce jednym slowem beznadzieja
dziękuję i ja składam wam takie same życzonka co erbuśRadosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2012 z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!