reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eh... do mnie ją odeślij, bo ja mam kłopot z jej przyjściem :dry: gadzinę 2 razy wywoływali i pewnie w tym cyklu też trzeba będzie :sorry2:
może odpoczynek i lait w tym cyklu :tak: i a nóż Nowy Rok zadziała ;-)

ja mam "8" wszystkie i póki co OK ;-) ale wiem, że kiedyś czeka mnie usunięcie :sorry2: i też się boję dentysty :szok::-D
tak, "8" wyrywa chirurg szczękowy :tak: ale musisz mieć już zdjęcie zęba :tak: ja wiem, że we Wrocławiu jest super chirurg szczękowy na NFZ (musisz u siebie poszukać) :tak: mój mąż miał wyrywane "8" i zapłacił tylko za lepsze znieczulenie i szwy rozpuszczalne ;-) bał się strasznie, bo korzenie miał jak haczyki (tak mocno pozawijane), a wyszedł szczęśliwy:tak: nic go w trakcie nie bolało i szybko poszło :tak: do wykupienia dostał receptę na antybiotyk i leki przeciwbólowe :tak: jedyny dyskomfort to to, że jadł zupki przez słomkę przez ok. tydzień :-D
usypiania nie polecam, bo takie wyrwanie u chirurga szczękowego trwa szybciutko :tak: i nie patrz na to, że ludzie długo siedzą, bo oni najpierw w gabinecie: dokumenty wypisują, oglądają zdjęcie zęba, znieczulają (trzeba ze znieczuleniem poczekać) i dopiero rwą :tak:

Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne :-D

ja narkozy sie nieboje i dobrze ja znosze bo juz 2 razy byla pod narkoza w zyciu :tak: mi na sam widok fotela dentystycznego robi sie slabo :zawstydzona/y:

reklama
cześć dziewczynki

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU 2012 :) Szczęścia,zdrowia pomyślności i spełnienia marzeń tych małych i wiekszych.

Pozdrawiam serdecznie!
KINIA :)

Witam po świątecznie :-p

... czas wypełniają jak nie przygotowania do Świąt to teraz na przyjazd KRK więc wybaczcie absencję :zawstydzona/y: ...

Lopciu ... hmmm brak mi słów, tulam Cię wirtualnie, bo już ręce opadają, wiem że powiedzenie musisz być silna można sobie wsadzić w d**** bo średnio pomaga, ale wiedz że jestem z Tobą i będę trzymała mocno zaciśnięte &&&&&, może Ty nie potrafisz w to uwierzyć, ale ja bardzo mocno wierzę, że na pewno się uda ;-):tak: rok 2012 należy do Ciebie Kochaniutka ;-)

Żabko ... a dlaczego "8" się wyrywa ??!!, czy to konieczne ??!! ja powiem Tobie, że w znieczuleniu ogólnym robią i owszem ale koszta są znaczące, bo sama narkoza chyba 500zł za pierwszą godzinę, każda nastepna 100zł, ale jeszcze dodatkowo zabieg tj. pewnie kolejne 300zł, w Toruniu w DenMedzie robią na pewno :tak:

Erbuś ... co u Ciebie??? mijamy się ostatnio na fb chyba :dry:

P.S. a mojemu dziecku coś się poprzewracało w główce od tych Świąt etc. bo chodzi spać o 22-23 :szok: i śpi do 9 :baffled: porażka jakaś, ja już jestem padnięta wieczorem a ona do zabawy w najlepsze :cool2: hi, hi, hi a dziś przyjedzie do niej Szymuś to już w ogóle istne szaleństwo będzie pewnie :szok::-D

Pzdr

Witam po świątecznie :-p

... czas wypełniają jak nie przygotowania do Świąt to teraz na przyjazd KRK więc wybaczcie absencję :zawstydzona/y: ...

Lopciu ... hmmm brak mi słów, tulam Cię wirtualnie, bo już ręce opadają, wiem że powiedzenie musisz być silna można sobie wsadzić w d**** bo średnio pomaga, ale wiedz że jestem z Tobą i będę trzymała mocno zaciśnięte &&&&&, może Ty nie potrafisz w to uwierzyć, ale ja bardzo mocno wierzę, że na pewno się uda ;-):tak: rok 2012 należy do Ciebie Kochaniutka ;-)

Żabko ... a dlaczego "8" się wyrywa ??!!, czy to konieczne ??!! ja powiem Tobie, że w znieczuleniu ogólnym robią i owszem ale koszta są znaczące, bo sama narkoza chyba 500zł za pierwszą godzinę, każda nastepna 100zł, ale jeszcze dodatkowo zabieg tj. pewnie kolejne 300zł, w Toruniu w DenMedzie robią na pewno :tak:

Erbuś ... co u Ciebie??? mijamy się ostatnio na fb chyba :dry:

P.S. a mojemu dziecku coś się poprzewracało w główce od tych Świąt etc. bo chodzi spać o 22-23 :szok: i śpi do 9 :baffled: porażka jakaś, ja już jestem padnięta wieczorem a ona do zabawy w najlepsze :cool2: hi, hi, hi a dziś przyjedzie do niej Szymuś to już w ogóle istne szaleństwo będzie pewnie :szok::-D

Pzdr

najczesciej 8 wywrywa sie d aparatu bo czesto potem psuja ustawienie zebow a ogolnie to dlatego ze najczesciej zawadzaja w buzi ze sie tak wyraze u mnie czesto policzki mi draznia boiczkach je czesto czuje wiesz taki dyskomfort a ostatnio zaczelo tez bolec , chmm ceny super :baffled: niema co ale cale wyrwanie niepowinno trwac dluzej niz godzine jak dobrze idzie to pare minut i niepowinno byc zeba prawie godzine to trwa wycinanie 8 z kosci jak sa jeszcze niewyrzniete a musza byc usuniete np wlasnie do aparatu moje na szczescie (przynajmniej gorne) sa na wierchu ale ze sa to eby calkiem z tylu to ciezko sie do nich dostac nawet podczas szczotkowania :baffled:

dzis bylam u dentystki i dala mi namiar do swiecia ale powiedziala ze po skierowanie mam przyjsc dopiero jak bede znala termin bo ponoc sa odlegle a skierowanie wazne jest tylko miesiac a jak ja zapytalam czy w grudziadza taki maszewski robi na nfz to mi powiedziala ze kiedys robili ale juz nierobia :-( chyba ze zzalezy mi na czasie to moge do niego prywatnie isc :baffled: ale niemoge sie dodzwonic ani do swiecia ani do grudziadza nigdzie nieodbieraja jak na zlosc wolne sobie zrobili czy jak? sproboje jutro z rana opytam o wszystko co i jak i sie zastanowie bo jakby lepiej bylo w grudziadzu u maszewskiego to bym wolala nawet za kase bo wiem ze na mnie zbytnio znieczulenia niedzialaja i moje zabki niestety podczas wyrywania lubia pekac :baffled::zawstydzona/y::shocked2: dlatego taaak bardzo sie boje dentystow

boziu ale dzis pogoda glowa peka :-(
zycze wam milego dnia a jak z sylwesterem wybieracie sie gdzies???bo ja mam zamiar normalnie isc spac bo mlodemu nikt nieprzetlumaczy ze sylwester i ma pospac dluzej :-p;-) wiec wole sie wyspac a za rok z dziecmi posiedze do fajerwerkow ;-)

hejka no zabko masz ci problem z tymi ósemkami

batonik rozliczona jesteś:-D z nieobecności pozdrów Krakowian od Pomorzanki:) czyli ode mnie

na sylwestra idę na zabawę a tak mi się nie chce coś

ja narkozy sie nieboje i dobrze ja znosze bo juz 2 razy byla pod narkoza w zyciu :tak: mi na sam widok fotela dentystycznego robi sie slabo :zawstydzona/y:

żeby było jasne nie zawsze się zszywa zęby po wyrwaniu "8" -mąż miał, bo miał korzenie haczyki i mu musieli w kawałkach ciąć :sorry2:
jeszcze mi się przypomniało, że mama moja też miała u chirurga szczękowego wyrwanego zęba na znieczulenie na NFZ i jak wyszła po 5 min to myślałam, że coś zapomniała i pytam po co się wróciła, a ona patrzy (mówić nie chciała) i pokazuje na buzię, że już "po" :-) w szoku byłam :-D i ona nic nie dostała do wykupienia (chodzi o leki) :tak:
mogę cię jeszcze tak pocieszyć, że ja nie mam "8" dolnych na wierzchu :-( tak się głupio ułożyły, że obie leżą na zębach -ściskając je i na pewno nie wyjdą :-( a jak się zaczną psuć to też będę szła na usunięcie z cięciem :szok::-(

hejka no zabko masz ci problem z tymi ósemkami

na sylwestra idę na zabawę a tak mi się nie chce coś

lopciu, a mierzysz sobie temp :confused: bo takie skoki w temp też dużo mówią :-) może masz co któryś cykl ładną dużą owu, a w inne słabą :sorry2:

Czekam właśnie na Księdza, bo dziś po Kolędzie chodzi :-) no właśnie jestem 34 w kolejce (nie wiem czy ci przedemną wszyscy przyjmują), Ksiądz chodzi od 15:00, a dalej go ni widu, ni słychu :sorry2:
Uciekam, bo bejbik woła ;-)

Hej hej

Wpadam poczytac i sie przywitac

Jakos czasu brak , spiochamy z mlodym do 11 to tak jest szybki obidad , spacerek a wieczorem znowu padam Dzis glowa pęka co za pogoda wrr
Pozdrwionka dla krakowian
Ja juz lete sie polozyc choc pewnie nie bede ogla zasnac ehh

reklama
lopciu mi terz przykro wiesz... tak długo sie starasz... ale dziewczyny mają rację rok 2012 jest twój i Mój:)) bo ja też wznawiam starania od stycznia zaraz.. :tak: całuski, jestem z tobą.

POZDRAWIAM WAS
Miłego... :))

Do góry