reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam porannie poniedziałkowo :-p

... Żabkoo spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, dużo radości, zdrowia, miłości i uśmiechu :* , Matko jaka Ty młodziutka :szok:

... Erbuś ja już na nogach tylko odgruzowuje mieszkanie :laugh2: od rana właściwie czuję się jakby mi ktoś dziecko na spacer zabrał bo siedzi w zabawkach jak myszka :-p śmiałam się właśnie z Blani rano bo jest bardzo podekscytowana wszystkimi nowymi nabytkami a z przewijaka widać na szafie kolejną gwiazdkową partię i mała pokazuje i mówi "da" co znaczy daj, a R mówi że jak dostanie kolejne zabawki na święta to chyba zwariuje hi hi hi a niby wszystko zabawki edukacyjne ha ha ha :laugh2:

... oj Erbuś spać nie mogłam bo wyjść mi z głowy nie może ta podłość ludzka ... ehhh

... chętnie napiję się cofki w miłym towarzystwie cichym i spokojnym hi hi hi

STO LAT!!! STO LAT!!! SAMYCH RADOSNYCH DNI I UŚMIECHU Z OKAZJI URODZINEK DLA AMKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pzdr
a no tak wyszllo zer jestem mloda mama :-) z 2 dzieci klaudie urodzilam w sierpniu a wgrudniu jak miala prawie pol roczku konczylam 19 lat :tak: ale niezaluje odchowam dzieci i nareszcie zajme sie soba bo cale zycie zajmowalam sie innymi...
no i gdzie was wywiało:eek:
batonik sprząta i erba świętuje z córcią no ale reszta zwolnienia od bb nie ma:cool: zameldować się !!!!
ja jestem usprawiedliwiona a wyjasnienia nizej :-p
... hej Lopciu, ja nie sprzątam choć Blania miała dziś znowu gości, ale jestem skonana, po prostu siedzę i nie chce mi się iść wody puścić do wanny :sorry: R dopiero przyjedzie po 22, wczoraj impreza pierwsza klasa, wszystkim podobała się nasza niespodzianka tzn. prezentacja zdjęć z całego roku Blani, jedyne przykre co nas spotkało przed samym wyjściem na imprezę to ukradli nam śpiworek z wózka :-( na całe szczęście że wózek był zapięty bo pewnie też byśmy się go pozbyli, no i tak mi to nie może jakoś wyjść z głowy jacy podli ludzie są, żeby dziecku w zimę ukraść śpiworek :-( no i I urodziny akurat taki prezencik :-:)-:)-(

Pzdr

no niestety hamstwo ludzi niezna granic

a ja sie witam na chwilke juz padnieta bo dopiero wrocilam z grudziadza ze szpitala z corka biegala w domu jak dzikus i upadla i reka ja bolala i zaczela sie twarda robic i strasznie goraca no to jazda na pogotwie do naszego osrodka z tamtad nas wyslali do grudziadza do szpitala no to dawaj 30 km na przeswietlenie i co sie okazalo kosc zlamana na szczescie bez przemieszczenia wiec pekla konkretnie i mloda ma gips od ramienia az do palcow ma w nim byc minimum 3 tygodnie a za tydzien do kontroliwiec na same swieta zafundowala sobie gips :baffled: a predzej przed zerowka poszlismy i dzis wkoncu ma kolczyki bo poszlismy przekluc uszy wiec caly dzien pelen wrazen chcialam wieczorem wam sie pochwalic i wkleic fotki w kolczykach ale jutro wam wkleje bo dzis juz padnieta jestem dobranoc

o widze ze pustki od rana :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja pikole 2 dni pustki ze wywalilo nas na druga strone hejo wstawac kobiety bo na z 1 strony waywalilo juz 2 dzien
wszystkie kobietki pewnie ogarnal szal zakupow i pichcenia w kuchni :-D
u nas juz troche lepiej mloda juz zaczyna sie przyzwyczajac do gipsu ale wczoraj poplakiwala ze go juz niechce bo ciezki i niemoze tak szalec znim :zawstydzona/y: ale na pocieszenie zeby choc ciutke go polubila pokolorowalismy go a dzis juz sama na nim gryzda :-p no i poubieralismy choinki zeby troche przestala o nim myslec :tak: ale widac ze juz coraz lepiej sobie z nim radzi IMG00118-20111220-1323.jpg
co prawdza w wiekszosci czynnosci muszej jej pomagac wiec teraz czuje sie jakbym miala 2 niemowlakow ;-) ale dajemy rade za pare dni maz bedzie mial wolne to mnie troszke odciazy :-)

Ostatnia edycja:
Bry wieczorowo

Zabciu spóznione zyczonka dla Antonio
A córcia co gips uuu na same świeta , ale da rade musi nie ma wyjscia , jak ładnie na tym gpsiku kolorowo A jakie ma piekne kolczyki Fajniusia ta Twoja córcia

A ja dzis po pierwszym dniu zabiegów tzn rehabilitacji i musze Wam powiedziec masakra wszystko mnie boli jeszce bardziej
Dobrej nocki

Pozdrowionka

Bry wieczorowo

Zabciu spóznione zyczonka dla Antonio
A córcia co gips uuu na same świeta , ale da rade musi nie ma wyjscia , jak ładnie na tym gpsiku kolorowo A jakie ma piekne kolczyki Fajniusia ta Twoja córcia

A ja dzis po pierwszym dniu zabiegów tzn rehabilitacji i musze Wam powiedziec masakra wszystko mnie boli jeszce bardziej
Dobrej nocki

Pozdrowionka

to chyba dobrze ze boli ;-) musi sie to wszystko rozruszac ja prawde mowiaz zaczynam sie zastanawiac czy mloda po tym gipsie tez bedzie miala chodzic do nas do osrodka na rehabilitacje :confused:
jutro jedziemy do grudziadza ona na zajecia a ja musze wyskoczyc na miasto po rzeczy ktorych u nas niemozna dostac , a dzis nic mi sie juz niechce dopiero skonczylam pakowac prezenty i mam juz lenia caly dziegu od rana ,ok zmykam bo padam na twarz a rano trzeba wstac pa kobietki

hejka widzę że nie tylko ja padam na twarz ostatnio jestem taka zmęczona że już najlepiej o 20 bym spała
dzisiaj tez ledwo na oczy widzę:-pa gdzie tu święta przeżyć chyba starośc mnie dopada
zabko całuski dla syncia z okazji 11 miesięcy i dla córci super kolczyczki no i gips kolorowy:)

erbuś powodzenia na rehabilitacji

hejka widzę że nie tylko ja padam na twarz ostatnio jestem taka zmęczona że już najlepiej o 20 bym spała
dzisiaj tez ledwo na oczy widzę:-pa gdzie tu święta przeżyć chyba starośc mnie dopada
zabko całuski dla syncia z okazji 11 miesięcy i dla córci super kolczyczki no i gips kolorowy:)

erbuś powodzenia na rehabilitacji

to chyba te swieta tak czlowieka wykanczaja ja juz walcze z oczami zeby przejrzec meile i isc spac :tak: dobranoc

Witam wieczornie :-p

... ja też padam na pyszczek :zawstydzona/y: prezenty popakowaliśmy wczoraj, dziś ubraliśmy choinkę i nawet Blanie pomagała :-D dopiero usiadłam po mega sprzątaniu :baffled: i .. mam dość ... koniecznie muszę zakupić firanki nowe, takie których nie trzeba prasować wrrrrr :wściekła/y: jeszcze jutro pakowanie kilku prezentów i finish świąteczny :tak: na szczęście Wigilię spędzamy u rodziców najpierw u moich potem u R, jutro jadę do mamy zrobić krokiety ;-) Blanusia poszła uczoraj spać o 19:30 a wstała o 9:15 :-p Złote Dziecko (tfu,tfu żeby nie zapeszyć;-)), no i doszedł do nas w końcu prezent urodzinowy Blani od Chrzestnego (czyt.: mojego Brata) trzy pary kolczyków ??!! już zastanawiam się które jej założyć hi,hi,hi serduszka, kuleczki czy może delfinki :dry: a moze sobie jakieś pożyczę ;-) jedne roczkowe, drugie Gwiazdkowe a trzecie gratis :-D no i dziś przyszedł śpiworek, bo byliśmy zmuszeni kupić nowy i w końcu Blania zaliczyła 2,5h spacer :tak: wrrrr żeby temu złodzejaszkowi łapki uschły na same święta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

... Erbuś ja też chyba po Nowym Roku muszę udać się na reh kręgosłupa :baffled: no a przede wszystkim na rezonans :tak: mam nadzieję, że po kolejnych będziesz się lepiej czuła, w końcu chyba po to ona jest no nie :dry:

... Lopciu mam nadzieję, że ta śpiączka to dobry znak hi,hi,hi ;-)

...już za tydzień będziemy świętować przyjazd Sylwestrowy Cioci Myszki i jej gromadki :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p po Wigilii zaczynam odliczać godziny ;-):tak::-)

Pzdr

I ja się witam przy porannej kawce!

Szymkowi się coś ostatnio spanie wydłuzyło i śpi i śpi i śpi.

Do Świąt nic nie mam jeszcze przygotowanego, jedynie wczoraj zrobiliśmy częściowe zakupy. Dzisiaj z Szymkiem pojedę do jakiejś galerii po reszte prezentów, mam nadzieje że wieczorem zaśnie a my sprzątniemy mieszkanko.
Jutro już chciałabym mieć tylko czas na ozdabianie...

Batonik a ja już odliczam ! :-) ustailiśmy już że w nocy wyjedziemy więc na śniadanie wpadniemy do Was! Chyba nie muszę pisać co na to śniadanie zamawiamy, bo standardowo to samo :)

Żabko śliczną masz córunie! Taka modeleczka.

Erbus musi boleć, bo wtedy wiadomo że działa.

Nie siedzę za długo bo musze się wyszykować, bo chciałam po śniadaniu Szymkowym jechac na te zakupki.
Ale wpadnę jeszcze wieczorkiem, wiec póki co życzeń nie składam.

Miłego dnia!

reklama

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochane
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdej z Was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.

Do góry