reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Helołłłłłłłłłł
Zabko najlepszego ! STO LAT

Izus ja Cie nie moge juz 19 tc omg jak ten czas leci , i ktoz tam mieszka ?

Robin a twoj suwaczek szok

Scullyy zagląda zaglądaj i podeslij troszku pierozków ;-)

Batonik to teraz zalatany

U nas wsio ok . dzis mialam mega lenia co prawda poprasowałam ale ogolnie to jakas zmeczona jestem :baffled:

Pozdrowionka i zycze millegooo weekkeennduu
dziekuje niemyslalam ze ktos bedzie pamietal :-p
:)

Już po usg będziemy mieć drugą córeczkę:) !!!!!!!!!!:) Wszystko dobrze dzidzia rośnie zdrowo :) ale malutkie krwiaczki na łożysku sie pojawiły :( :( :( ale lekarz mówił że nie są grozne mam nadzieje że sie wchłoną.

żabko wszystkiego najlepszego :) :) :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecę dalej robić żarełko na imprezkę :)

Miłego weekendu papa

corcia pewnie zadowolona ze bedzie siostrzyczka :-) gratki wiec sowaczek chyba intuicyjnie zrobilas rozowy ;-) a krwiaczki napewno sie wchlona tylko sie oszczedzaj

reklama
zabciu wszystkiego najlepszego
ja też pamiętam bo masz razem z moim szwagrem:-)

suzi jest w szpitalu znowu ciśnienie ale niby już wszystko w porządku:)
erbuś ale masz małego gryzolka już :)

izus gratulacje kochana :):) wszytskiego najlepszego dla córci:):)

Już po usg będziemy mieć drugą córeczkę:) !!!!!!!!!!:) Wszystko dobrze dzidzia rośnie zdrowo :) ale malutkie krwiaczki na łożysku sie pojawiły :( :( :( ale lekarz mówił że nie są grozne mam nadzieje że sie wchłoną.

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :tak: druga lalunia w domciu :-D tatuś będzie miał na "Dzień Kobiet" 3 kobietki do rozpieszczania :tak:

Żabcia - wszystkiego najlepszego :tak: nu, nu -tak cichutko siedzieć ;-) a jak córcia :confused: jeździsz z nią na te zajęcia? jest poprawa? mała zadowolona? :-)

Lopop - trzymam kciukaski ;-) to w który dzień gonimy by @ znikła :confused: trzeba na nią urok rzucić :tak: mi musisz przekazać, bo już 2 raz wywoływali mi ją -sama nie chce przyjść :tak:

Dziś znów pierożki kleiliśmy i zrobiłam tacie fajowy stroik na pomnik :tak: choinka wystawiona, ale jutro ubieramy, bo musieliśmy małe przemeblowanie zrobić :tak: wózek trzymamy w mieszkanku i nie było gdzie choinki dać :sorry2: ale już wszystko fajnie ułożone :-D

No i po imprezie teraz to dużo odpoczywam :) Dziekuję za życzonka i gratulacje :) Córcia bardzo zadowolona że będzie siostrzyczka bo bardzo chciała. Lecę spać ,Dobrej nocki :)

Dobry wieczór

Blaniu STO LAT STO LAT .....

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.
Zyczy
R&D&A&R

Erbuś Kochana jesteś bardzo Ci - Wam dziękujemy za pamięć i wytwałość do 00:10 godziny urodzin Blani
... tak, tak to już rok ... ehhh czas stanowczo za szybko płynie ...

... dodam to co napisałam w dniu urodzin Blanki, słowa poparte rocznym doświadczeniem ...

... Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie ...

moje dziecko w chwili ukończenia 1 roku życia 18.12.2011 godz.: 00:10

DSCN7118.jpgDSCN7119.jpgDSCN7120.jpgDSCN7121.jpg

troszkę zaspana ale pamiątka jest (wyrodna matka):cool2:

WSZYSTKIEGO WYMARZONEGO BLANCIU ;-):tak::-D
fotki superowe :tak: jakie włoski długie ma :-D słoneczko małe :-D

Choinka ubrana :-) Gabi spać nie poszłą o 11:00 więc wygoniłam właśnie tatusia z dzidzią na dwór, żeby zasnęła :tak:
Kliknijcie mi tu: ile wasze bobaski śpią w dzień i ile razy?
Gabi śpi 2 razy: o ok 11:00 i o ok 16:00 :tak: i śpi od 30 min do 1 godz. :tak: A do snu kładzie się o ok 20:00 :-)

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :tak: druga lalunia w domciu :-D tatuś będzie miał na "Dzień Kobiet" 3 kobietki do rozpieszczania :tak:

Żabcia - wszystkiego najlepszego :tak: nu, nu -tak cichutko siedzieć ;-) a jak córcia :confused: jeździsz z nią na te zajęcia? jest poprawa? mała zadowolona? :-)

Lopop - trzymam kciukaski ;-) to w który dzień gonimy by @ znikła :confused: trzeba na nią urok rzucić :tak: mi musisz przekazać, bo już 2 raz wywoływali mi ją -sama nie chce przyjść :tak:

Dziś znów pierożki kleiliśmy i zrobiłam tacie fajowy stroik na pomnik :tak: choinka wystawiona, ale jutro ubieramy, bo musieliśmy małe przemeblowanie zrobić :tak: wózek trzymamy w mieszkanku i nie było gdzie choinki dać :sorry2: ale już wszystko fajnie ułożone :-D
abo niema sie czym chwalic 24 mi styklo wkoncu ale za rok to juz bedzie cos cwierc wieku stuknie :-p z corka jezdzimy caly czas w kazdy piatek bo jedzilismy we wtorki i piatki ale uprosilam i zrobilam ze ma wszystkie zajecia tylko w piatki narazie az do wiosny bo niechce teraz malego ciagac 2 razy w tygodniu bo rano jeszcze ciemno i zimno a czy jakies zmiany widac no panie juz nietwierdza tak jak na poczatku ze ona taaaka grzeczna i co ja gadam ze nadpobudliwa :-p przywykla i czuje sie tam na zajeciach juz jak u siebie wiec zachowuje sie normalnie( na jej wlasny sposob) a ja w trakcie jej zajec jak chce to moge wziac malego i isc na miasto pobuszowac po sklepach :tak: wystarczy poprosic panie zeby zaprowadzily ja z jednych zajec na kolejne a z zajec prosto na autobus i z autobusu prosto do zerowki , czy w domu widze oprawe hmmm moze i tak ale ostatnio odpuscilam troche z tymi masazami i cwiczeniami pionizacyjnymi bo maly byl chory i troche juz uciazliwe sie to wszystko zrobilo ale po swietach znowu musze zaczac narazie sobie troche odpuszcze mimo ze jak odpuscilam na jakis czas to znow jest troche nieznosna ale cos kosztem czegos ale dlugo by mozna pisac bo z 2 dzieci + pilnowanie tych masazy , cwiczen , por jedzenia malego i wszystkie inne rzeczy to doba na to wszystko jest zbyt krotka :zawstydzona/y:
Erbuś Kochana jesteś bardzo Ci - Wam dziękujemy za pamięć i wytwałość do 00:10 godziny urodzin Blani
... tak, tak to już rok ... ehhh czas stanowczo za szybko płynie ...

... dodam to co napisałam w dniu urodzin Blanki, słowa poparte rocznym doświadczeniem ...

... Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie ...

Zobacz załącznik 417474Zobacz załącznik 417479Zobacz załącznik 417480Zobacz załącznik 417486

slicznie , boziu jakie ona ma cudne wlosy niemoge sie zawsze napatrzec na ta czuprynke :-) ostatnia fotka boska taka dla mamy z podtekstem figa daj mi juz spac hihihihiiihihihi:laugh2:
WSZYSTKIEGO WYMARZONEGO BLANCIU ;-):tak::-D
fotki superowe :tak: jakie włoski długie ma :-D słoneczko małe :-D

Choinka ubrana :-) Gabi spać nie poszłą o 11:00 więc wygoniłam właśnie tatusia z dzidzią na dwór, żeby zasnęła :tak:
Kliknijcie mi tu: ile wasze bobaski śpią w dzień i ile razy?
Gabi śpi 2 razy: o ok 11:00 i o ok 16:00 :tak: i śpi od 30 min do 1 godz. :tak: A do snu kładzie się o ok 20:00 :-)

moj spi od 19:00 do okolo 7 rano ale czest budzi sie o 4-5 jak maz wraca z pracy wtedy daje mu pic albo mleczki i kladzie sie jeszcze do 7 a w dzien to spi od 12:00 tak 1-2 godzinki zalezy jak mu sie chce i jak mu halasy na to pozwola( czyt. Klaudia w wekendy )

Blaneczko kochana sto lat!!!! wszystkiego najleprzego w tym waznym dniu :tak:
1301944300_178225071_1-Zdjecia--TORTY-Z-PAMPERSoW-na-chrzest-narodziny-roczek.jpg

reklama
Do góry