reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

helołłłłłłłłłłłłłłll :)

Scully moj babel to ma czsem 2-3 drzemki w zaleznosci jak wstanie
Wiec tak ( wiem ze nie zaczynamy zdania od wiec ;-)ale ja lubljuuu :-D)
Pobudka miedzy 6-7:30 mlesio i spi do 9-10 potem spanko kole 12-13 i 16-17 a spac idzie o 21 :-pA spi czasem 1 czsem 2

Zabciu jak ja bym chciała miec te 24 lata

reklama
... dziękujemy Wszystkim BB Ciociom za życzenia :-) ... dziś nie jestem w stanie nic napisać bo jestem po prostu skonana :zawstydzona/y: wstawim tylko moja roczną gwiazdę ;-)

DSCN7172.jpg
DSCN7171.jpg
DSCN7165.jpg
DSCN7162.jpg
DSCN7160.jpg
DSCN7157.jpg
DSCN7140.jpg
DSCN7181.jpg

helołłłłłłłłłłłłłłll :)

Scully moj babel to ma czsem 2-3 drzemki w zaleznosci jak wstanie
Wiec tak ( wiem ze nie zaczynamy zdania od wiec ;-)ale ja lubljuuu :-D)
Pobudka miedzy 6-7:30 mlesio i spi do 9-10 potem spanko kole 12-13 i 16-17 a spac idzie o 21 :-pA spi czasem 1 czsem 2

Zabciu jak ja bym chciała miec te 24 lata
e tam mam 24 ale wygladam jakbym miala przynajmniej 30 :zawstydzona/y: musze sie chyba w koncu wziac za siebie moze postanowienie noworoczne :-p
:)

Batonik Wszystkiego Najlepszego dla Córci :):-):-)

Imię juz tak na 90% wybrane Nadia :) a w razie czego dla chłopca Filip :)

A to My w 19 tyg;)
slicznie wkoncu brzuszkowe zdjecia :-)
... dziękujemy Wszystkim BB Ciociom za życzenia :-) ... dziś nie jestem w stanie nic napisać bo jestem po prostu skonana :zawstydzona/y: wstawim tylko moja roczną gwiazdę ;-)

cudne zdjecia i kitki boskie

witam siwe z rana za godzinke mykamy odprowadzic corke do zerowki , potem ja na zastrzyk :shocked2: i potem z mlodym do fryzjera bo juz mu znowu wlosy na oczy nachodza i znow trzeba przykrocic :tak: zycze wam milego dnia

I ja sie witam poniedziałkowo

Zapraszam ma cofkę ( Batonik przejmje dzis pałeczkę bo wiem ze imprezkę odsypiasz :-p) Ale Ty jutro serwujesz !

Ja zaraz zabieram sie za ogarniecie chatki , szykuje obiados i ruszamy do cukierni bo dzis u nas imprezka urodzinowo-imieninowa ;-):tak:

Miłego dnia baboleczki

Witam porannie poniedziałkowo :-p

... Żabkoo spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, dużo radości, zdrowia, miłości i uśmiechu :* , Matko jaka Ty młodziutka :szok:

... Erbuś ja już na nogach tylko odgruzowuje mieszkanie :laugh2: od rana właściwie czuję się jakby mi ktoś dziecko na spacer zabrał bo siedzi w zabawkach jak myszka :-p śmiałam się właśnie z Blani rano bo jest bardzo podekscytowana wszystkimi nowymi nabytkami a z przewijaka widać na szafie kolejną gwiazdkową partię i mała pokazuje i mówi "da" co znaczy daj, a R mówi że jak dostanie kolejne zabawki na święta to chyba zwariuje hi hi hi a niby wszystko zabawki edukacyjne ha ha ha :laugh2:

... oj Erbuś spać nie mogłam bo wyjść mi z głowy nie może ta podłość ludzka ... ehhh

... chętnie napiję się cofki w miłym towarzystwie cichym i spokojnym hi hi hi

STO LAT!!! STO LAT!!! SAMYCH RADOSNYCH DNI I UŚMIECHU Z OKAZJI URODZINEK DLA AMKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pzdr

Ostatnia edycja:
reklama
... hej Lopciu, ja nie sprzątam choć Blania miała dziś znowu gości, ale jestem skonana, po prostu siedzę i nie chce mi się iść wody puścić do wanny :sorry: R dopiero przyjedzie po 22, wczoraj impreza pierwsza klasa, wszystkim podobała się nasza niespodzianka tzn. prezentacja zdjęć z całego roku Blani, jedyne przykre co nas spotkało przed samym wyjściem na imprezę to ukradli nam śpiworek z wózka :-( na całe szczęście że wózek był zapięty bo pewnie też byśmy się go pozbyli, no i tak mi to nie może jakoś wyjść z głowy jacy podli ludzie są, żeby dziecku w zimę ukraść śpiworek :-( no i I urodziny akurat taki prezencik :-:)-:)-(

Pzdr

Do góry