reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

helołłłłłłłłłłłłłłll :)

Scully moj babel to ma czsem 2-3 drzemki w zaleznosci jak wstanie
Wiec tak ( wiem ze nie zaczynamy zdania od wiec ;-)ale ja lubljuuu :-D)
Pobudka miedzy 6-7:30 mlesio i spi do 9-10 potem spanko kole 12-13 i 16-17 a spac idzie o 21 :-pA spi czasem 1 czsem 2

Zabciu jak ja bym chciała miec te 24 lata

reklama
... dziękujemy Wszystkim BB Ciociom za życzenia :-) ... dziś nie jestem w stanie nic napisać bo jestem po prostu skonana :zawstydzona/y: wstawim tylko moja roczną gwiazdę ;-)

DSCN7172.jpg
DSCN7171.jpg
DSCN7165.jpg
DSCN7162.jpg
DSCN7160.jpg
DSCN7157.jpg
DSCN7140.jpg
DSCN7181.jpg

helołłłłłłłłłłłłłłll :)

Scully moj babel to ma czsem 2-3 drzemki w zaleznosci jak wstanie
Wiec tak ( wiem ze nie zaczynamy zdania od wiec ;-)ale ja lubljuuu :-D)
Pobudka miedzy 6-7:30 mlesio i spi do 9-10 potem spanko kole 12-13 i 16-17 a spac idzie o 21 :-pA spi czasem 1 czsem 2

Zabciu jak ja bym chciała miec te 24 lata
e tam mam 24 ale wygladam jakbym miala przynajmniej 30 :zawstydzona/y: musze sie chyba w koncu wziac za siebie moze postanowienie noworoczne :-p
:)

Batonik Wszystkiego Najlepszego dla Córci :):-):-)

Imię juz tak na 90% wybrane Nadia :) a w razie czego dla chłopca Filip :)

A to My w 19 tyg;)
slicznie wkoncu brzuszkowe zdjecia :-)
... dziękujemy Wszystkim BB Ciociom za życzenia :-) ... dziś nie jestem w stanie nic napisać bo jestem po prostu skonana :zawstydzona/y: wstawim tylko moja roczną gwiazdę ;-)

cudne zdjecia i kitki boskie

witam siwe z rana za godzinke mykamy odprowadzic corke do zerowki , potem ja na zastrzyk :shocked2: i potem z mlodym do fryzjera bo juz mu znowu wlosy na oczy nachodza i znow trzeba przykrocic :tak: zycze wam milego dnia

I ja sie witam poniedziałkowo

Zapraszam ma cofkę ( Batonik przejmje dzis pałeczkę bo wiem ze imprezkę odsypiasz :-p) Ale Ty jutro serwujesz !

Ja zaraz zabieram sie za ogarniecie chatki , szykuje obiados i ruszamy do cukierni bo dzis u nas imprezka urodzinowo-imieninowa ;-):tak:

Miłego dnia baboleczki

Witam porannie poniedziałkowo :-p

... Żabkoo spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, dużo radości, zdrowia, miłości i uśmiechu :* , Matko jaka Ty młodziutka :szok:

... Erbuś ja już na nogach tylko odgruzowuje mieszkanie :laugh2: od rana właściwie czuję się jakby mi ktoś dziecko na spacer zabrał bo siedzi w zabawkach jak myszka :-p śmiałam się właśnie z Blani rano bo jest bardzo podekscytowana wszystkimi nowymi nabytkami a z przewijaka widać na szafie kolejną gwiazdkową partię i mała pokazuje i mówi "da" co znaczy daj, a R mówi że jak dostanie kolejne zabawki na święta to chyba zwariuje hi hi hi a niby wszystko zabawki edukacyjne ha ha ha :laugh2:

... oj Erbuś spać nie mogłam bo wyjść mi z głowy nie może ta podłość ludzka ... ehhh

... chętnie napiję się cofki w miłym towarzystwie cichym i spokojnym hi hi hi

STO LAT!!! STO LAT!!! SAMYCH RADOSNYCH DNI I UŚMIECHU Z OKAZJI URODZINEK DLA AMKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pzdr

Ostatnia edycja:
reklama
... hej Lopciu, ja nie sprzątam choć Blania miała dziś znowu gości, ale jestem skonana, po prostu siedzę i nie chce mi się iść wody puścić do wanny :sorry: R dopiero przyjedzie po 22, wczoraj impreza pierwsza klasa, wszystkim podobała się nasza niespodzianka tzn. prezentacja zdjęć z całego roku Blani, jedyne przykre co nas spotkało przed samym wyjściem na imprezę to ukradli nam śpiworek z wózka :-( na całe szczęście że wózek był zapięty bo pewnie też byśmy się go pozbyli, no i tak mi to nie może jakoś wyjść z głowy jacy podli ludzie są, żeby dziecku w zimę ukraść śpiworek :-( no i I urodziny akurat taki prezencik :-:)-:)-(

Pzdr

Do góry