reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

batonik no prezent byłby super taki świątecznonoworoczny:):)
zobaczymy raczej nie testuję poczekam
Wigilę u mnie w domku namawiamy teściową żeby w tym roku je z nami spędziła bo co roku to samo d..a w toki i tyle :-p bo co roku spędza z każdym innym swoim dzieckiem no i teraz na nas kolej

reklama
ze mamy dolna lewa 2 , to juz 7 zębolek :yes:

już 7 :confused: gratuluję :-D

U nas leci do przodu, Szymus wrócił do żlobeczka ze lzami w oczach, ale cóż...musi się znowu przyzwyczaić. Długo się nie nachodzi bo tylko ten tydzień, bo w nastepnym już go nie będe posyłać żeby jakiegoś dziadostwa na święta i wyjazd nie złapał.

wow :-D żłobek :-D u nas nie ma typowego żłobka, tylko nianie lub przedszkole od 2 latek :tak:

... muli mnie okropnie, dzis wstałam 5:45 bo na 7 jechałam do diabetologa :baffled: tzn byłam tam o 7:30 i znowu krewke pobierali, musiałam wypić wstrętną glukozę bllllleeeeeeeee i czekać 2h po obciążeniu i znowu igła w żyłę, już widać sińca jak zawsze, ale na szczęście to ostatnia wizyta następna za rok :tak: no i P.diabetolog pochwaliła ;-) od ostatniej wizyty czerwcowej ubyło mi 18 cm w pasie i 9 cm w biodrach :-)

... a właśnie dziś się dowiedziałam że koleżanka z osiedla, mają Jędrusia z 27.12 spodziewają się drugiego dzidziusia w lipcu i troszkę pozazdrościłam nie ukrywam, ale na szczęście rozsądek mówi bądź cierpliwa :zawstydzona/y:

pięknie schudłaś :tak: u mnie ciężko :baffled: fakt, że na diecie jeszcze nie jestem i wcinam dużo :-p ale w spodnie żadne się nie mieszczę i musiałam kupić 2 pary jeansów nowych, bo bym nie miała w czym chodzić :sorry2:

My w weekend ubierzemy choinkę :tak: a niech się mała cieszy :tak::tak: a wy kiedy planujecie choinkę ubierać :confused: :-D

My z mamą już zaczęliśmy kleić pierogi i uszka -myk do zamrażalki na święta i przy okazji pycha obiadek był ;-)

Witam porannie przy cofce ;)

... Żabko przecież Blanka nie jest sama, ma Nas i mnóstwo dzieci dookoła :-p

P.S.
a my już od dziś same, dobrze że tylko na dwa dni, Blania ładnie spała w nocy choć teraz stoi w łóżeczku i protestuje, a śpiąca jak fix, no ale muszę ją znowu nauczyć samodzielnego zasypiania w łóżeczku :tak: bo przez te zębolki troszkę się rozbrykała:sorry2: i robi foszki :zawstydzona/y: na wieczór zaplanowałam sobie prasowanie bo czeka na mnie sterta już od tygodnia :baffled: :baffled:no ale w końcu muszę się za to zabrać niestety nikt za mnie tego nie zrobi :-:)-(

... Lopciu ile do testowanka ???? może prezent świąteczny sobie zrobicie ???? tzn. Mikołaj Wam przyniesie :-p Super by było :tak::tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak z Wigilią, spędzacie w domku czy u rodziców???

... cisza dobiega z pokoiku chyba lula moja Kluseczka :-) ...

Pzdr
wiem wiem chodzilo mi o to ze jak rodzice juz umieraja to fajnie miec rodzenstwo zawsze mozna sie odwiedzic i wogole
już 7 :confused: gratuluję :-D

wow :-D żłobek :-D u nas nie ma typowego żłobka, tylko nianie lub przedszkole od 2 latek :tak:

pięknie schudłaś :tak: u mnie ciężko :baffled: fakt, że na diecie jeszcze nie jestem i wcinam dużo :-p ale w spodnie żadne się nie mieszczę i musiałam kupić 2 pary jeansów nowych, bo bym nie miała w czym chodzić :sorry2:

My w weekend ubierzemy choinkę :tak: a niech się mała cieszy :tak::tak: a wy kiedy planujecie choinkę ubierać :confused: :-D

My z mamą już zaczęliśmy kleić pierogi i uszka -myk do zamrażalki na święta i przy okazji pycha obiadek był ;-)

my choinke ubieramy dzien przed wigilia zawsze ale jak nam to w tym roku wyjdzie to niemam pojecia chyba ze w sama wigilie ubierzemy

:)

Jutro na 17 idziemy na Usg ,w sobotę wyprawiamy urodzinki córeczki troszku zalatana jestem ale po nowym roku spokój i będzie więcej czasu na bb.

miłej nocki papa

Jutro na 17 idziemy na Usg ,w sobotę wyprawiamy urodzinki córeczki troszku zalatana jestem ale po nowym roku spokój i będzie więcej czasu na bb.

miłej nocki papa
wszystkiego naj naj dla coreczki z okazji urodzin :-) i koniecznie wieczorem przyjdz pochwalic sie kto mieszka w brzuszku :tak:t
rzymamy kciuki zeby bylo pieknie widac kto tam siedzi :tak:

hej kobietki gdzie sie wszystkie podzialy batonik a gdzie kawka?
wstawac kobietki bo nas na koniec listy wywialo znowu ;-)

Hej dziewczynki, co dobrego robicie na Świeta jakoś nie mam weny ani pomysłów- może coś podpowiecie pyszniutkiego. Ja jestem na mojej drakońskiej diecie, ale coś dobrego dla M chciałam zrobic. Buzialki:)

kto wie co u Suzi!

ja napewno zrobie rybe taka niby po grecku usmazona i przeloznona podsmazona marchewka potarta z pietruszka i keczupek :-) i napewno zrobie salatke z paluszkow krabowych uwielbiamy ja a tesciowa pewnie makowce i jakies miesko niema co za wiele robic bo potem sie tylko siedzi i je :tak:

:) Jutro na 17 idziemy na Usg ,w sobotę wyprawiamy urodzinki córeczki troszku zalatana jestem ale po nowym roku spokój i będzie więcej czasu na bb.
miłej nocki papa

daj znać co u kruszynki słychać :tak:
Wszystkiego naj, naj, naj... dla CÓRCI :tak:

Ja dziś po zakupach świątecznych dla mężusia :-D wszystko już mam :tak: tylko jeszcze spakować i git ;-)

Helołłłłłłłłłł
Zabko najlepszego ! STO LAT

Izus ja Cie nie moge juz 19 tc omg jak ten czas leci , i ktoz tam mieszka ?

Robin a twoj suwaczek szok

Scullyy zagląda zaglądaj i podeslij troszku pierozków ;-)

Batonik to teraz zalatany

U nas wsio ok . dzis mialam mega lenia co prawda poprasowałam ale ogolnie to jakas zmeczona jestem :baffled:

Pozdrowionka i zycze millegooo weekkeennduu

reklama

Już po usg będziemy mieć drugą córeczkę:) !!!!!!!!!!:) Wszystko dobrze dzidzia rośnie zdrowo :) ale malutkie krwiaczki na łożysku sie pojawiły :( :( :( ale lekarz mówił że nie są grozne mam nadzieje że sie wchłoną.

żabko wszystkiego najlepszego :) :) :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lecę dalej robić żarełko na imprezkę :)

Miłego weekendu papa

Do góry