reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

DZień doberek

Suzi rowniez gratuluje Synusia :-) i najwazniejsze ze wsio ok u mlodego
Myszko masz racje ze syunusie takie mamusiowe są , myslalam ze to tylko takie gadanie :-p
Zabciu super ze masz juz fona i kontakt ze swiatem

Lopciu gdzie sie chowasz babolku ??? Batonik gdzie kawka ja po 15 miesiacech wreszcie sprobowałam i o dziwo mi zasmakowala znowu

U nas wsio ok
Miłego dzionka !

reklama
jestem już
erbuś w piątek i sobotę wiadomo kurs
dzisiaj coś jelitówka mnie dopadła chociaż tak sobie myślę że pewnie piwko zaszkodziło bo objadłam się mandarynkami i jabłkami a 2 godziny później piwko piłam strasznie zimne :-p no ale wiadomo smak był

suzi super imię gratuluję syncia małego pieszczoszka mamusi bo jak pisała Mysza to prawda:)
batonik włoski odrosną ja się też obcinam przed samymi świętami
zabko super że już masz z nami ( i innymi ) kontakt telefoniczny:-)
dziewczyny czy już któraś oprócz zabki ma prezenty kupione???

helołłłłłłłłłłłłłłłł niedzielnie ;-)

Lopciu co do prezentów co ty jak zwykle daleko , choc wiem co chce kupic takze to juz połowa sukcesu :-) tylko dupkę trza ruszyc .

U nas wsio ok i mlody zapomniał o cycolu ,takze cycowanie zakonczone a mnie nachodzi czasem pytanie czy dobrze zrobiłam , czy jestem dobra matka :-:)zawstydzona/y:

miłego wieczoru

Batonik do raportu !:dry:

helołłłłłłłłłłłłłłłł niedzielnie ;-)

Lopciu co do prezentów co ty jak zwykle daleko , choc wiem co chce kupic takze to juz połowa sukcesu :-) tylko dupkę trza ruszyc .

U nas wsio ok i mlody zapomniał o cycolu ,takze cycowanie zakonczone a mnie nachodzi czasem pytanie czy dobrze zrobiłam , czy jestem dobra matka :-:)zawstydzona/y:

miłego wieczoru

Batonik do raportu !:dry:
kochana niezadawaj sobie takich pytan czy karmisz piersia czy butla jestes tak samo dobra matka fakt kobiecie brakuje karmienia piersia ale im dluzej sie karmi tym trudniej potem dziecko odzwyczaic i przyzwyczaic do butli i innych dan moja szwagierka karmi nadal piersia a mala bedzie miec teraz 10 miesiecy i z butelki wogole niechce pic ani mleka ani sokow nic pije tylko wode i to tylko lyzeczka inaczej niepije kaszki i obiadki je wylacznie wodniste badz lekko papkowate zadnych grudek ani gestrzych konsystencji nietoleruje a z wprowadzaniem obiadkow tez mieli dosc dlugo problem bo mala nic niechciala oprocz cyca...szwagierka probowala ja nauczyc pic z butli bo chciala zaczac jej dawac mm chociaz na noc zeby pospala do rana ale z marnym skutkiem tylko placz byl i zero efektow wiec sa plusy i minusy jak w kazdej sytuacji ;-)

Witam moje drogie sloneczka :-)

Pogoda do bani :baffled: i nic sie nie chce!
zaraz biore sie za sprzatanko i jakies gotowanko :-D a potem może jeszcze pranko :-D;-)hehehehe

milego dnia kochane:* Muuuaaaaa

Witam wieczorową porą!

Szymulek juz śpiocha, zasypia teraz wcześniej bo się na jedną drzemkę przestawił w ciagu dnia.

Suzi bardzo ładne imię. Co na ciśnienie bierzesz ? Dopegyt ? Bo ja taki brałam właśnie na końcówce.

Batonik jakby co to ja już jestem free i czekam na Ciebie.

Buźki dla wszystkich!

Melduje się porannie

Suzi ... imię śliczne, pogłaskaj brzusio ode mnie ;-)

... poza tym u nas zębolków c.d., Blania rozdrażniona, mało śpi etc. ogólnie daje troszkę popalić i codziennie zadaję sobie pytanie gdzie jest moja grzeczna córeczka ;-):laugh2: wszędzie chce wejść, wszystkiego dotknąć, posmakować, no i charakterek też ma ;-) potrafi już mocno protestować, na dodatek mam wrażenie że w ogóle mnie nie słucha :zawstydzona/y: tylko na złosc robi dziad mały :sorry: niebawem zmykamy na spacer bo wczoraj nie byłyśmy :)

Pzdr

Witam się w pierwszy dzien 20 tc:-) jupiiii:-)

Dzięki dziewczynki, mnie tez sie podoba to imię:tak:

Zaraz biore sie za sprzątanko, jeszcze w lesie jestem...:baffled:
Tak biore dopegyt 3x1,
Theospirex 2x1
Relanium 2mg 2x1 oraz relanium 5mg 1x1
Wiec jestem troszke rozlazla i nie moge sie zebrać do czego kolwiek :-D

reklama
I ja się witam!

Batonik...dla pocieszenia...będzie jeszcze ciekawiej!!! Zobaczysz!
A poza tym za niedługo będzie u Was "super ciocia" to przywoła dziecko do porządku :p ...hmm...albo jeszcze bardziej rozpuści :p

Suzi no ja miałam brac chyba 2xpo pół tego dopegytu...i nie brałam, bo byłam mądrzejsza od lekarzy. I skończyło sie tym że wylądowałam w 37tc w szpitalu i brałam 3xpo 2 tabl. ale mi własnie ciśnienie to dopiero na końcówce skoczyło.
Łykaj dzielnie, teraz to już z górki...poleci że okiem nie mrugniesz.

Lopciu miałam właśnie pytac co u Ciebie...ściskam.

Ale tutaj pustki ostatnio...jeny...

Wierzyć mi się nie chce że za niecałe 3tygodnie już będzie po świętach. Mam zagwozdkę co z choinką robić, bo mamy taką olbrzymią i wiem że będzie atakowana przez Szymka i nie ma co ukrywać że po ludzku się obawiam coby do jakiegoś nieszczęścia nie doszło.
Ale chyba rozłożymy i jak się okaże ze mega uciążliwe to ociąganie od choinki i niebezpieczne to złożymy zaraz po nowym roku i tyle.

Miłego wieczorku!

Do góry