reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam w samo południe ;-)

... ufff u nas po raz pierwszy, od tygodnia chyba, przespana cała noc ;-) choć Blanka poszla wczoraj spać dopiero ok 22 :szok: popijam właśnie drugą cofkę (Zapraszam) i jak tylko mała wstanie to śmigamy na spacerek i na pocztę wysłać wujkowi chrzestnemu zaproszenie na roczek :tak: ehhh jutro idę do fryzjera w końcu i zamieżam zrobić balayage no i zastanawiam się na grzywką :dry: co by coś zmienić, najwyżej będę nosiła spietą jak mi nie bedzie dobrze hi hi hi :-p a włosy odrosną chyba nie ;-)

Pzdr

reklama
hej kobietki co tu tak pusto?
suzi jest juz w domu z dzidzia ok i cisnienie spadlo wpadnie do nas w wolnej chwili bo narazie tescie u niej sa...
a ja nadal bez telefonu :-( czekam dalej na pczke...

Bry wieczorową porą

Batonik no supcio ze nocki ok i ciiii co by nie zapeszyc ;-)Batonik pewnie ze wlosy odrosną to nie noga , ja zawsze mowie ze sobie berecik założe :-DI i sie pochwale ze ja za ydzien w sobote smigam sie zrobic na bostwo :tak: wlosy juz nie wypadaja wiec juz chyba moge a najwyzej to zainwestuje w perukę :-D
Żabciu ale dolina bez fonu , kurcze jak bez reki kiedys nie bylo i sie zyło

Miłej soboty i niedzieli i do poklikania
Cmok Cmok :-p

hej kobietki witam z ranca mlodziez juz niespi wiec i ja niemoge :-p w dodatku w stresie jestem czy ta paczka dojdzie bo moge sprawdzic jeszcze dzis i snila mi sie poczta ze poszlam i pani powiedziala ze niemaq ale ja dalej stalam i czekalam az panowie wszystko wypakuja i pan zucil mi moja przesylke i skakalam z radosci :-D kto wie czy sie sen sprawdzi:-p

erba masz racje jestem bez telefonu niby tylko od wtorku popoludnia ale dla mnie to wieki korcze jak cos chce to nigdzier niemoge zadzwonic ani nic nawet niewiem ktora godzina jak jestem poza domem to ludzi musze wypytywac jaki czas :sorry: jak juz fon dojdzie to bede w 7 niebie , tylko moj mi jeszcze dozera ciagle o tamten telefon :zawstydzona/y: no ale co ja poradze na to ze pechowa kobieta jestem :-( jak klaudia byla mniej wiecej w wieku antosia to ukradli mi portwel z kasa ktora mialam na zakupy na niej ( czyli pieluchy, mleko modyfikowane itp itd bo zawsze kupoje na caly miesiac) ehh.. szkoda gadac...

zycze wam milego dnia kobietki

suzi odezwij sie wkoncu :-) niemasz duzo do nadrabiania ;-)

Witam Was moje kochane slonka:)Bardzo sie ciesze ze byłyscie ze mna przez ten caly czas:):*

Teraz na spokojnie: dostalam leki ktore obniżyły ciśnienie mam je kontrolowac 3x dziennie. Do tego relanium rano i popoludniu 2mg a na noc 5mg wiec dawka jest spora... no i jestem po nich taka śnięta
sorry2.gif

Wizyte mam 15.12 chyba ze cos by sie dzialo (tfu tfu) to mam sie zgloscic na IP.
Wiem kto siedzi w brzuszku
laugh.gif
yes2.gif
Pięknie dyndaly jajeczka i siusiaczek
laugh.gif

Dzidzia waży ponad 200gr ale nie wiem ile ma "wzrostu"
eek.gif
bo jak sie dowiedzialam co ma miedzy nóżkami to nic juz do mnie nie docieralo
shocked2.gif
W ciagu dnia robili mi 3 usg
shocked.gif
aby sprawdzic dzidziusia z każdej strony. Dpolerra tez mi robili ale bylo ciezko bo jeszcze jest bardzo wczesnie jak na to badanie
yes2.gif
no ale udalo sie i jest ok, przepływy sa dobre
biggrin.gif

No to chyba tyle
wink2.gif

Aaaa i powiem Wam co sie naogladalam w tym szpitalu to masakra!!!
unhappy.gif
Aż lzy same mi lecialy...Masakra jakie ludzie tragedie przechodzą
unhappy.gif

Buziam Was wszystkie:*:*:*

Ja przelotem...

wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści u Suzi - a tu proszę!!!

Gratuluję SYNUSIA!!! Supcio...syneczki są takie mamusine :-)

U nas leci do przodu, choć Szymek od wczoraj znowu pokazuje swój charakterek...jak coś jest nie po jego myśli to wrzask. Wszyscy jednak wokół twierdzą że on przy mnie taki niedobry się robi, bo jak zostaje z moją mamą czy sis to się pięknie sam sobą zajmuje.
Teraz śpi, to ja lecę się zbierać, bo dzisiaj na imprezkę się wybieramy urodzinową do mojej chrześnicy.

Witam Was moje kochane slonka:)Bardzo sie ciesze ze byłyscie ze mna przez ten caly czas:):*

Teraz na spokojnie: dostalam leki ktore obniżyły ciśnienie mam je kontrolowac 3x dziennie. Do tego relanium rano i popoludniu 2mg a na noc 5mg wiec dawka jest spora... no i jestem po nich taka śnięta
sorry2.gif

Wizyte mam 15.12 chyba ze cos by sie dzialo (tfu tfu) to mam sie zgloscic na IP.
Wiem kto siedzi w brzuszku
laugh.gif
yes2.gif
Pięknie dyndaly jajeczka i siusiaczek
laugh.gif

Dzidzia waży ponad 200gr ale nie wiem ile ma "wzrostu"
eek.gif
bo jak sie dowiedzialam co ma miedzy nóżkami to nic juz do mnie nie docieralo
shocked2.gif
W ciagu dnia robili mi 3 usg
shocked.gif
aby sprawdzic dzidziusia z każdej strony. Dpolerra tez mi robili ale bylo ciezko bo jeszcze jest bardzo wczesnie jak na to badanie
yes2.gif
no ale udalo sie i jest ok, przepływy sa dobre
biggrin.gif

No to chyba tyle
wink2.gif

Aaaa i powiem Wam co sie naogladalam w tym szpitalu to masakra!!!
unhappy.gif
Aż lzy same mi lecialy...Masakra jakie ludzie tragedie przechodzą
unhappy.gif

Buziam Was wszystkie:*:*:*
gratuluje synka :-) fajnie ze zajrzalas
Ja przelotem...

wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści u Suzi - a tu proszę!!!

Gratuluję SYNUSIA!!! Supcio...syneczki są takie mamusine :-)

U nas leci do przodu, choć Szymek od wczoraj znowu pokazuje swój charakterek...jak coś jest nie po jego myśli to wrzask. Wszyscy jednak wokół twierdzą że on przy mnie taki niedobry się robi, bo jak zostaje z moją mamą czy sis to się pięknie sam sobą zajmuje.
Teraz śpi, to ja lecę się zbierać, bo dzisiaj na imprezkę się wybieramy urodzinową do mojej chrześnicy.
dzieci zawsze inaczej zachowuja sie z mama a inaczej z innymi osobami jakby wyczowaly co z kim moga ;-)
Myszko na chwile obecną Alanek, ale to sie jeszcze moze zmienić ;-)
ladne :-)

KOBIETKI MAM TELEFON HURAAAAAAAA!!!! :-D:cool2::-) w koncu kontakt z ludzmi az mi lzej na serduchu ;-)

reklama
Do góry