reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się w pierwszy dzien 20 tc:-) jupiiii:-)

Dzięki dziewczynki, mnie tez sie podoba to imię:tak:

Zaraz biore sie za sprzątanko, jeszcze w lesie jestem...:baffled:
Tak biore dopegyt 3x1,
Theospirex 2x1
Relanium 2mg 2x1 oraz relanium 5mg 1x1
Wiec jestem troszke rozlazla i nie moge sie zebrać do czego kolwiek :-D
polmetek brawo to wany dzien teraz to juz do 30 poleci migiem a potem od 36 to dni beda sie wydawaly wiecznoscia hihihihi
suzi ale ... już jak to leci kochana :)

słuchajcie nie będę mieć czasu na bb bo męża wujek zmarł
to do później
tak mi przykro :-(
I ja się witam!

Batonik...dla pocieszenia...będzie jeszcze ciekawiej!!! Zobaczysz!
A poza tym za niedługo będzie u Was "super ciocia" to przywoła dziecko do porządku :p ...hmm...albo jeszcze bardziej rozpuści :p

Suzi no ja miałam brac chyba 2xpo pół tego dopegytu...i nie brałam, bo byłam mądrzejsza od lekarzy. I skończyło sie tym że wylądowałam w 37tc w szpitalu i brałam 3xpo 2 tabl. ale mi własnie ciśnienie to dopiero na końcówce skoczyło.
Łykaj dzielnie, teraz to już z górki...poleci że okiem nie mrugniesz.

Lopciu miałam właśnie pytac co u Ciebie...ściskam.

Ale tutaj pustki ostatnio...jeny...

Wierzyć mi się nie chce że za niecałe 3tygodnie już będzie po świętach. Mam zagwozdkę co z choinką robić, bo mamy taką olbrzymią i wiem że będzie atakowana przez Szymka i nie ma co ukrywać że po ludzku się obawiam coby do jakiegoś nieszczęścia nie doszło.
Ale chyba rozłożymy i jak się okaże ze mega uciążliwe to ociąganie od choinki i niebezpieczne to złożymy zaraz po nowym roku i tyle.

Miłego wieczorku!
hmm kochana no choinka nielada wyzwanie dla kazdego malucha :-D my na szczescie bedziemy miec choinke w duzym pokoju takim goscinnym wiec mlody bedzie tylko okazyjnie ja widziec ;-) ale dla was moze dobrym rozwiazaniem byloby dookola choinki postawic barierki takie jak przy schodach ala kojec dla choinki cos w tym stylu Zawieszka do telefonu - Bucik/Szpilka! (1958728509) - Aukcje internetowe Allegro niechodzi mi dokladnie o to ale cos takiego moze zdaloby egzamin :tak:

reklama
Lopciu ... tulamy, mam nadzieję, że jednak cos naskrobiesz ;)

Mysza ... oj, oj, oj jakby to Blania zrobiła :-pja Ci dam rozpuszczać moje dzieciątko ;) no chyba że ja rozpuszczę Twoje i będziemy kwita :-p co do choinki to my składamy naszą już 29 grudnia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

... dziś Blanka odsypiała wczorajszy dzień chyba w nocy :) poszła lulu po 20 a wstała o 9:30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Pzdr

Helloł

... chętnie się skuszę na cofkę Erbuś bo dzień muli strasznie, u nas raz pada raz nie pada i nie wiem czy wyjść z Blanią na spacer czy sobie odpuścić :sorry2:

Pzdr

dziewczyny mam pytanie jak liczyć dc skoro @ przyszła wieczorem???
dzisiaj przytulanka wreszcie
hmmm.. podchwytliwe pytanie:eek::confused: ale chyba ten dzien gdy przyszla wieczorem mozna liczyc jako 1 bo doba sie jeszcze nieskonczyla przeciez a do polnocy jeszcze troche czasu :sorry2: tak mi sie tylko wydaje

zadawanie trudnych pytań to moja specjalność właściwie może coś się pomiesza i prawie się uda:)

pierniczki już mam upieczone :) właściwie syn mi co chwilę je podjada :-p nie wiem czy dotrwają na święta

reklama
Bry niedzielnie

Lopciu liczymy jako 1 dzionek

Meldujemy ze u nas wsio ok , tylko troche z m na wojennej sciezce :no::angry: a ja wczoraj u fryzjera odmieniona z nowym kolorem :laugh2: blondi teraz jestem:laugh2::laugh2::laugh2: chyba z 6 lat nie mialam takiego koloru

Miłej niedzieli buziammmmm

Do góry