reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wieczornie

... ja na chwileczkę, bo u nas ciężkie dni (czytaj:zębolki), ale w końcu mamy 3-ego, lewą górną jedyneczkę ;-) zalatana jestem bo przygotowania do imprezy roczkowej pochłaniają mnie bez reszty, zaproszenia, tort, lokal, menu etc. chciałabym żeby już był 18 :-p

... Żabko oj ale masz pecha :-(, ale nie ma tego złego ...

Pzdr :-p

reklama
witam srodowo humor jaki taki dzisiaj jestem juz padnieta oblecialam cale miasto bylam w komisach opytac czy ktos chcial im sprzedac taki telefon i jak co niech maja na uwadze , bylam w plusie bo z tamtad jest telefon zeby zapytac o zablokowanie go , bylam na policji zeby otrzymac kwit potrzebny do plusa o kradziezy bo bez tego niemoga zablokowac aparatu ale dopiero w piatek moge przyujsc spisac dane i wogole bo kierownik ma urlop a musi zrobic pieczatke, no i porozwieszalam kartki ze jesli znalazca niechce oddac telefonu ( a napewno niechce) to niech chociaz odda mi katre sim i karte pamieci bo na niej byly filmiki i fotki moich dzieci na ktorych mi bardzo zalezy bo to pamiatki :-( i jakby co to ma wsadzic te karty do pustej niezaadresowanej koperty i wrzucic do skrzynki na listy na poczcie, no i bylam na poczcie powiedziec ze jak znajda taki list to maja mi zostawic , no i do playa zadzwonilam od kolezanki jak dlugo czeka sie na duplikat karty i ile to kosztuje i zero i zalatwia od reki jak pojde do salonu playa a ze jutro bede w grudziadzu ( na szczescie) to pojde i zalatwie to od reki :tak: wiec wiekszosc rzeczy mam zalatwionych ufff... a i juz wybralam innego blackbery tylko czekam na dane do przelewu od goscia i na przelew za ten bb co odeslalam...

przyznam wam ze strasznie dzienie mi bez telefonu czuje sie jak bez reki ale najbardziej zal mi tej karty pamieci bo mialam tam wszystko zdjecia, filmiki , tapety i dzwonki i piosenki i gry mnostwo tego bylo ponad rok zbierane :zawstydzona/y:

:)

Żabko dużo załatwiania miałaś z tym tel ,może jakis uczciwy człowiek go znalazł i odda Ci chociaż kartę :tak:a może cały tel Ci odda .

A mnie dziś coś z lewej strony podbrzusze ciągnie myslałam że do domu z maista nie dojdę ale łyknęłam nospe i troszku przeszło a dzidziuś kopie :) więc spokojniejsza jestem .
Macie juz prezenty na gwiazdkę ? bo ja jakos ani chęci ani pomysłów na prezenty a juz duzo czasu nie zostało

miłego dnia Papa

Żabko dużo załatwiania miałaś z tym tel ,może jakis uczciwy człowiek go znalazł i odda Ci chociaż kartę :tak:a może cały tel Ci odda .

A mnie dziś coś z lewej strony podbrzusze ciągnie myslałam że do domu z maista nie dojdę ale łyknęłam nospe i troszku przeszło a dzidziuś kopie :) więc spokojniejsza jestem .
Macie juz prezenty na gwiazdkę ? bo ja jakos ani chęci ani pomysłów na prezenty a juz duzo czasu nie zostało

miłego dnia Papa
no sporo ale ten kto znalazl napewno nieodda telefonu bo jakby chcial oddac to by go niewylaczal tylko czekal az ktos zadzwoni ale mam nadzieje ze odzyskam chociaz karte pamieci

Helloł Babolki

... wyłazić z krzaczorków ...

pogoda nie ciekawa u nas, tzn. mgła i przez to chodzę zamulona jak zombie, nie mogę się obudzić, poza tym za nami znowu ciężka noc ehhh te zębiska, tak jak się Blania śmiała i patrzyłam na dziąsła to mi się wydawało że wszystkie górne idą jej na raz tzn 4 na raz i chyba sie nie myliłam, bo wczoraj zauważyłam, że przebiła się prawa górna dwójka, po drodze zguhbilismy gdzieś prawą górną jedynkę hi hi hi, ale pewnie lada dzień znowu będą się wybijać, Blanka nie śpi prawie wcale nawet po ibum, dentinoxie i camilii, w dzień marudna strasznie chodzi tylko za mną i miałczy, już nie wiem jak mam jej pomóc ...

... poza tym od wczoraj mała opanowała jakiś dzwiny sposób raczkowania tzn. na wyprostowanych nogach, tak jakby chciała wstać i robi taki koci grzbiet i tak pomyka, smialiśmy się wczoraj z R do łez normalnie, ale nie wiem co to za głupotka jej do głowy przyszła, myslałam że zapomni, ale dzis od rana znowu tak chodziła hi hi hi

... Żabko a oto nasze zaproszenie ...

1 kopia.jpg
Pzdr

Batonik śliczne zaproszenia a impreza chyba duża ?
Nas też czeka imprezka : urodzinki córeczki :-)to juz 4 latka kiedy to zleciało ??????????
Wiecie moze co tam u Agutki Tośki i reszty dziewczyn ? strasznie dawno ich tu nie było :(

Miłego dnia buziaki :)

Helloł Babolki

... wyłazić z krzaczorków ...

pogoda nie ciekawa u nas, tzn. mgła i przez to chodzę zamulona jak zombie, nie mogę się obudzić, poza tym za nami znowu ciężka noc ehhh te zębiska, tak jak się Blania śmiała i patrzyłam na dziąsła to mi się wydawało że wszystkie górne idą jej na raz tzn 4 na raz i chyba sie nie myliłam, bo wczoraj zauważyłam, że przebiła się prawa górna dwójka, po drodze zguhbilismy gdzieś prawą górną jedynkę hi hi hi, ale pewnie lada dzień znowu będą się wybijać, Blanka nie śpi prawie wcale nawet po ibum, dentinoxie i camilii, w dzień marudna strasznie chodzi tylko za mną i miałczy, już nie wiem jak mam jej pomóc ...

... poza tym od wczoraj mała opanowała jakiś dzwiny sposób raczkowania tzn. na wyprostowanych nogach, tak jakby chciała wstać i robi taki koci grzbiet i tak pomyka, smialiśmy się wczoraj z R do łez normalnie, ale nie wiem co to za głupotka jej do głowy przyszła, myslałam że zapomni, ale dzis od rana znowu tak chodziła hi hi hi

... Żabko a oto nasze zaproszenie ...

Zobacz załącznik 412621
Pzdr
sliczne nagraj filmik na pamiatke jak tak raczkuje :-) a ja dzis odebralam w playu duplikat mojej karty i niezaplacilam ani grosza i dostalam go odrazu :szok: a w plusie pamietam ze sie dzien czy dwa czekalo i 50-60 zl sie placilo ale narazie niemam telefonu wiec czekam moze jutro bedzie moze w poniedzialek

helołłłłłłłłł

Batonik sliczne , a Blania cudna wiem ze sie powtarzam ale zjadłabym ja całą :) U nas tez 4 szły odrazu i teraz idzie lewa 3 ,ale u nas bezobjawowo odpukac - całe szczescie
U nas tez córcia rodzinki 19 i juz 14 !:szok:

Ja dzis po wizycie u ortopedy i zapisana jestem na rezonans i cos tam jeszcze i uwaga chca mnie do szpitala położyc na 3 dni i to juz 19 .12 powiedzialam ze karmie i moge sobie poczeac za badaniami a do szpitala sie nie poloze :-:)dry:

Buzam Was

reklama
batonik śliczne zaproszenie:)

zabko za tel.&&&
dzieki bardzo bym chciala zeby jutro moj nowy tel dotarl jesli koles wyslal go dzis popoludniu to jutro powinien byc na 100% tak powiedziala pani na poczcie bo to niedaleko
helołłłłłłłłł

Batonik sliczne , a Blania cudna wiem ze sie powtarzam ale zjadłabym ja całą :) U nas tez 4 szły odrazu i teraz idzie lewa 3 ,ale u nas bezobjawowo odpukac - całe szczescie
U nas tez córcia rodzinki 19 i juz 14 !:szok:

Ja dzis po wizycie u ortopedy i zapisana jestem na rezonans i cos tam jeszcze i uwaga chca mnie do szpitala położyc na 3 dni i to juz 19 .12 powiedzialam ze karmie i moge sobie poczeac za badaniami a do szpitala sie nie poloze :-:)dry:

Buzam Was
kochana niedaj sie polozyc na swieta w szpitalu niech poczekaja chociaz do stycznia

kochane sprobowalam dzis wlozycm moj duplikat (karte sim0 do telefonu ktory lezy i lezy bo nielapie zasiegu czasem przy oknie 1 kreche zlapie i cudem jakos 1 zlapal i zdazyl dojsc sms od suzi napisala ze z dzidzia wszystko ok daja jej l;eki na cisnienie i relanium i ciagle by najchetniej spala i kazala was wszystkie pozdrowic

Do góry