reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Suzi ja bymtez nie wytrzymała

Robin witaj kochana ja Cie krece jak ten czas zapyla

Lopciu zdrówka dla Pana K

Dobrej nocy
A i od dzis flaszeczka , takze cycowalismy 31 tyg i 2 dni albo jak kto woli 7mies i 5 dni , no chyba ze w nocy mlodzieniec sie obudzi to mu dam , bo jak na razie trzymamy sie wersji rano i wieczorem no i czaem w poludnie a widac ze chce i ciezko nam idzie a moze mnie sie wydaje ze chce

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki ja juz tradycyjnie co kilka miesiecy zaglądam i cieszę oczy Waszymi dzidziusiami i moim ruchomym suwaczkiem. Po Waszych pociechach widze ile już czasu minęło.
Nanusia tyle staranek , a tu synus już dwa miesiące- GRATULACJE!!! Suzi trzymam kciuki i cieszę się siE, że wsio ok!
Lopciu Kochana moja działaj, bo za 3 miesiące ja sie biorę do roboty- mam nadzieję!!!

Sciskam Was mooocno!!!
RObin serce jak milo Cie widziec:-) mam nadzieje ze zaraz po leczeniu beda piekne Ii kreseczki:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:*

I ja sie witam sobotnio

Myszko no to najlepszego dla Szymuni ,i cieszymy sie ze wkoncu zawitalas

Suzi supcio ze wsio ok, tylko szkoda ze ginek nie mowi A Wy nie chcecie wiedziec ?

Żabciu super ze sie udało Tobie coś znalesc , oj jak ja tesknie za górami chrtnie bym sobie pojechała do Zakopca

Meldujemy ze u nas wsio ok , dzis piekna ogoda wiec spacerek zaliczony

Miłej soboty
no ja bede 1 raz w zyciu w gorach wiec podwojnie sie ciesze a nawet potrojnie bo po 1 zobacze sie z moja babcia z kanady i wujkiem po 2 zobacze gory i po 3 caaaaly tydzien bez tesciow hahahahahha
zabka super:)
batonik dostał uczulenia na antybiotyk i syrop więc nowe zmartwienie;(
suzi to już wiem komu:)
Myszko super że na obrzeżach to spokój tylko szkoda że leniwe te nasze władze są
Byłam dzisiaj na zakupach w Bydgoszczy i mam juz prezenty dla rodziców , dla chrześniaka i dla M:)
ojej moj tez miala w lato uczulenie na antybiotyk wiec niezazdroszcze zdrowka dla synka
Hej Dziewczynki ja juz tradycyjnie co kilka miesiecy zaglądam i cieszę oczy Waszymi dzidziusiami i moim ruchomym suwaczkiem. Po Waszych pociechach widze ile już czasu minęło.
Nanusia tyle staranek , a tu synus już dwa miesiące- GRATULACJE!!! Suzi trzymam kciuki i cieszę się siE, że wsio ok!
Lopciu Kochana moja działaj, bo za 3 miesiące ja sie biorę do roboty- mam nadzieję!!!

Sciskam Was mooocno!!!
kochana czekamy razem z toba te 3 miesiace a w zasadzie 2 bo grudzien to bardzo szybko przeleci bo swieta sa ;-)
wczoraj wlecialam na sekunde dzis troche nadrobilam i zycze milego dnia wroce do was wieczorem hhihihihi

Sciskam Was mooocno!!!
razem na sie uda :) zobaczysz

:)

Hejo :)
a ja wleciałam Wam sie pochwalić pierwszymi kopniakami dzidzi, normalnie ssssssssuuuuuuuuuuupppper uczucie ale jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-)

Miłej nocki pozdrawiam :)

reklama
Witajcie kochane:-)

A ja jutro ide do szpitala
unhappy.gif
na oddział patologii ciazy...mam wysokie cisnienie. gin skierowal mnie do lekarza, ten do kardiologa a kardiolog do katowic do kliniki nefrologii
eek.gif
Bylam tam dzis ale powiedzieli ze i tak nic teraz zrobic mi nie mogą bo jestem w ciazy
mad.gif
hormony rozchwiane
confused8gj.gif
badania nie beda miarodajne...no i znow do rodzinnego i ta mnie pokierowala juz do nas na oddzial czyli do 2 na batorego
sorry2.gif
Dzwonilam tez do gina aby to z nim skonsultowac i powiedzial ze jutro rano mam sie wstawic na IP i do przyjecia...beda dzialac
confused8gj.gif
eek.gif

Wiec może mnie nie być jakis czas...ehhh jak nie urok to sraczka
sorry2.gif

Wiec moze mnie jakis czas nie byc, bede o Was myslala :*:*:*

Do góry