reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się i ja!

Batonik no i gdzie ta Twoja tradycja ?!? Coby nas przywitać z cofką.

Izus zapamiętj jedno - żaden ból brzucha w ciąży nie jest normalny i każdym należy się zainteresować. Skonsultuj z lekarzem, jak jeden Cię odprawi z tekstem "norma" to skonsultuj z innym. Nawet jak to macica, to nie powinno boleć. A jak boli to trzeba jakiś farmaceutyk, nospe, luteine etc. Jak nospa nie pomaga i dalej boli to trzeba coś innego zastosować. A z tego co piszesz to ból utrudnia Ci funkcjonowanie, więc tym bardziej warto się tym zainteresować.

Svensonka czy Ty mogłabyś w te swoje wypowiedzi wprowadzić ład i porządek. Jak komuś odpisujesz, to napisz komu, weź zastanów się i napisz wszystko w jednym poście, a nie takie porozwalane te Twoje wypowiedzi po pare słów i nie wiadomo później co do kogo i o co chodzi.
Spóźnione życzonka dla Vaneski. Niech rośnie zdrowo.

Ja tam M jak Miłość nie oglądałam...podejrzewałam że to specjalnie rozdmuchane a dzisiaj tvp2 będzie się szczyciła mega oglądalnością.
Słuszną decyzję M. Kożuchowska podjęła że się pożegnała z tym serialem, bo już pomału stawała się aktorką jednej roli, i to jeszcze tak mało ciekawej postaci.

Erbuś a Ty gdzie ?

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Helołłłłłłłłł
Myszko jestem jestem , czytam ale na pisanie nie mam siły jakas taka rozwalona jestem :baffled:ehhh oczywiscie na wlasne zyczenie :sorry2:

Sevensonka Najlepszego dla Vanesski :happy:
Lopciu zagladaj zagladaj :tak:
Batonik gdzie kadzia ;-)

Meldujemy ze u nas wsio ok , mlodziez nie chce mi pic soczkow herbatki nie wiem czy to przez zebole ktore ida hurtem z gory bo az 4 sie wyzynaja U nas pogoda piekna wiec spacerujemy ile wlezie

Miłego dzionka babolinki

Witam się :-)
Masakra jakaś z tym M jak miłość!!!!!! To ja na to tyle czasu czekałam!!!!! wrrrrr....Dużo szumu zrobili a Hanka uderzyła samochodem w KARTONY heheheh ;) To nie było straszne tylko śmieszne!!!
Zgadzam sie :-Dz tymi kartonami to przesadzili :-D
I też popieram Myszke bo kompletnie nie wiedzialam o co chodzi z wypowiedziami Sevensonki:-D;-)
Milego dnia kobietki

Witam Witam zniecierpliwione Babolki;-)

...zapraszam na spóźnioną cofkę :zawstydzona/y: ale od rana wzięłam się ostro za sprzątanie i mycie podłóg :tak: Blania poszła teraz lulu, ale pewnie za długo nie pośpi bo dopadł ją katarek :( nawet nie wiem kiedy i gdzie, ale pogoda taka że pewnie wirusy grasują :crazy: nockę też miała średnią, ale jak wstanie zjemy obiadek i przejdziemy się na spacerek żeby złapała świeżego powietrza to będzie jej się lepiej oddychało

... podbijam Myszę w kwestii postów Svensonki :sorry2: poza tym jest taka opcja cytuj chyba no nie ??!!

Pzdr

Batonik zdrówka dla Blani.

Svensonka nie rozumiem...nie wiesz jak pisać posty ?

Suzi jak Ci się 15-stka z przodu podoba ?!? :-)

Batonik zdrówka dla Blani.

Svensonka nie rozumiem...nie wiesz jak pisać posty ?

Suzi jak Ci się 15-stka z przodu podoba ?!? :-)
Kochana bardzo mi sie podoba :-D:-D:-D:-D A jak bedzie 20 to juz w ogóle bede happy :-);-)Potem 30 i 40...:tak:no z tą 40 to nie wiem czy nie przesadzilam:zawstydzona/y:

:)

No i chyba sie wyjaśnił ten mój ból było to wielkie zatwa...dzenie ,po opróznieniu ból znikł :-Dogólnie to straszne zaparcia i wzdęcia mam:zawstydzona/y:. nospe i luteine biorę cały czas.
Dziękuję Kochane za odp:)

I tak jakos w tej ciązy to straszna panikara jestem .

A co do mjm to strasznie śmieszny ten wypadek był ,mogli sie bardziej postarać .

Batonik dużo zdrówka dla córeczki !!!!!!!!!!

Suzi ja tak Ci szczerze powiem, że nie życzę Ci 4 na początku, bo to byłoby już mega zniecierpliwienie. Niech dzidzia spokojnie do 38tyg sobie siedzi, a później szybciutko wyłazi.

Izus jak masz probemy z zaparciami - a jest to dość częste w ciąży to jest podobno jakiś taki syrop - nie wiem jak się dokładnie nazywa ale coś w stylu duphalac, i on podobno w ciąży pomaga. Jak chcesz to podpytam dziewczyna na forum jaka to dokładnie nazwa, chyba że się w aptece dopytasz.

Mój Szymek już słodko śpiocha...dzisiaj wyjątkowo wcześniej, bo nigdy mu się nie zdarza, ale nie pospał popołudniu więc po 18 był już wykąpany i parę minut przed 19 patrzę a on na podusi już śpi.

reklama
Helloł wieczorowo ;-)

Myszka to podobnie jak u mnie Blania słodko lula choć przez ten katarek nie wiadomo jak długo ehhh, tak dziecko załatwiłam, że aż mam wyrzuty sumienia, że moja Kruszyna się tak męczy, masz jakieś sprawdzone sposoby na katar ??????

Izuś dobrze, że się wyjaśniło z tym bólem, ale ja na Twoim miejscu poradziłabym się ginekologa, bo tak jak już Anecia pisała, każdy nawet najmniejszy ból brzucha trzeba skonsultować :tak:

Pzdr

Do góry