reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
buuuuu... ale glupio skonczyli tak w mediach naglasniali ze to bedzie dluga smierc i wogole myslalam ze polezy w szpitalu z gozem mozgu i beda probowali ja rratowac ze zdazy jeszcze z rodzina sie zobaczyc ia tu dupa zawiezli do szpitala i koniec tyle bylo ja widac:baffled: jeszcze taki bezsensowny koniec marek wchodzi ania ryczy nic niemowi a lekarz wychodzi i tez ani mru mru... nielubie takich niedopowiedzianych niejasnych sytuacji.....

reklama
Masakra jakaś z tym M jak miłość!!!!!! To ja na to tyle czasu czekałam!!!!! wrrrrr....Dużo szumu zrobili a Hanka uderzyła samochodem w KARTONY heheheh ;) To nie było straszne tylko śmieszne!!!

Do góry