reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To i ja się ladnie przywitam:-)
Lopciu Ewcia myslę że to bardzo dobry pomysl z tymi mdlościami na święta:tak: Bierzcie Panow w obroty w te chlodne wieczory;-) A my z niecierpliwością czekamy na piękne II kreseczki:tak: :*
Buziaki dziewczynki dla Dzieciaczków;-)

reklama
Lopciu oby nam się udało :-) a jeszcze jak wspomniałaś o tym że to mogłby być prezent na święta...az się rozmarzyłam:-) No my z mężem walczymy,walczymy hihi ;-)Kochana trzymam za nas kciuki :) Dziękuje dziewczynki za dobre ​słówko :*

ok kochane ja juz zmykam spac jutro wieczorem obowiazkowo obejrze m jak milosc bo hanka umrze ponoc jutro ma byc rekordowa ogladalnosc sama jestem ciekawa :-)

Witam z rana Kochane Babolki

... wracamy do starych nawyków, ja serwuję cofkę i zapraszam ;-) ...

Blania daje czadu podnosi się przy wszystkim przy czym się da (Czyt: spodnie, firana etc.) w domu małe przemeblowanie :rofl2: tak dla urozmaicenia ;-)

Pzdr

P.S. ja też jestem fanką M jak Miłość i na pewno dziś podniosę frekwencję oglądalności ;-):tak:

Witam sie poniedziałkowo :-) z herbatka;-)
Ojjj chyba tez obejrze M jak milosc ze wzgledu na Hankę :tak::-D

I ja się witam z cofką :-)

miłego dnia życzę!!!

Suzi wow...ale Ci suwak do przodu poszybował!!!

Lopciu to po @ proponuję codziennie...i musi być z tego fasolinka na święta.

Batonik pilnuje R swojej kochanki ?

Witam Was dziewczynki!

Tak mi wstyd że znów tyle mnie tu nie było ale uwierzcie mi,że z moimi dziewczynkami czasu dla siebie to ja nie mam wcale :-) Jula po 2 tygodniowym chorowaniu wróciła dziś do przedszkola,Lena wychodzi z przeziębienia,bo oczywiście zaraziła się od Julki.Ogólnie dni lecą mi szybko,czasem jest tak że jak wstanę rano to siadam na tyłku dopiero wieczorem jak małe pójdą spać :-D Ciągle coś trzeba robić,poza dbaniem o dziewczynki,przecież cały dom na głowie i mam wrażenie że pranie i prasowanie chodzi za mną jak zły cień:tak: Widzę,że u Was też się pozmieniało,dzieciaczki Wam rosną,niektóre doczekały się upragnionej ciąży a niektóre wciąż czekają...I to jest dla mnie najbardziej smutne więc trzymam najmocniej jak potrafię kciuki abyście już niebawem zasmakowały tego trudnego ale jakże pięknego życia z maluszkiem :blink: Wierzę,że Wam się uda,bo coraz częsciej się przekonuję,że niemożliwe jednak staje się możliwe! :tak: Buziaki kochane!

reklama
Lena - dobry Boszze kogo ja widzę! Super że się odezwałaś.

Suzi tak Ci się wydaje...później jak popatrzysz wstecz to zobaczysz że pomyślisz, ale zleciało.
I nie marnuj tego czasu, bo ja swój trochę zmarnowałam....rób wszystko to na co masz ochotę, naczytaj się książek (jak lubisz) idź do kina , wyśpij się ile wlezie- bo później ciężko o czas z małym bejbikiem.

Do góry