reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
O to mamy w miare blisko do Siebie :-D ja bede w Szczecinie w piatek na egzaminie z prawka :dry:
To zycze powodzenia, dla mnie egzamin na prawko by traumatycznym przezyciem hehe zdalam za 4 razem, ale nie chce cie straszyc to bylo 8 lat temu teraz pewnie sie duzo pozmienialo. Powodzenia i sie nie denerwuj to bedzie ci sie trzesla noga tak jak mnie :rofl2:

To zycze powodzenia, dla mnie egzamin na prawko by traumatycznym przezyciem hehe zdalam za 4 razem, ale nie chce cie straszyc to bylo 8 lat temu teraz pewnie sie duzo pozmienialo. Powodzenia i sie nie denerwuj to bedzie ci sie trzesla noga tak jak mnie :rofl2:
Nie dziekuje ;-)
Nie przestraszysz mnei bo juz Cie przebilam :-Ddzieki nerwowce i wlasnie trzesacym sie noga :wściekła/y: ale coz jak sie zaczelo to trzeba kontynuowac, mam nadzieje ze w tym roku mi sie uda :sorry2:

ooo ja zdawałam też w tym czasie, bo w styczniu 2002 roku, miesiąc po skończeniu 18 lat :tak: i udało się za pierwszym razem, chociaż aż taka dobra nie byłam... trzeba mieć szczęście :-D

No mam ogromna nadzieje ze juz nei bede musiala jezdzic w tym temacie bo przez to szczecin mi brzydnie tylko :-( i niechcialabym sie pozniej stresowac z tego powodu. Modle sie w myslach o udany egzamin na piatek ;-)

Dzieki Wam wielkie za mile slowa i wsparcie :blink:
zmykam juz , jutro do pracy jak zwykle ;-) aa do tego kot ju chce na swoje miejsce czyli na fotel :-D pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Do góry