reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

erbuś witaj dużo słoneczka życzę:)

dla na s ten lipiec szalony jest najpierw wesele było , potem wczasy w piątek 25lecie ślubu szwagra i wczoraj mąż z pracy miał piknik rodzinny a dzisiaj odpoczywamy bo co tu dużo mówić nogi nas bolą bo i tańce były i konkursy :)
pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

a zabka gratuluję ząbków

reklama
I ja si witam !

Nareszcie weekend rozpoczęty.

Batonik OFICJALNIE!!! Niech już stracę :-D :-D :-D
Tzn ja już traktuję że się umówiłyśmy i czekam.
No i proszę małpiszonek się pojawił...a ja już myślałam że będzie mały Kajtulek.

Żabko wyluzuj...takie zachowanie teściowej może świadczyć o tym że jest dumna że ma takie fajne wnuki i wogóle. Weź to jako żart/czy też głupkowate gadanie ale się tym nie przejmuj.
no najczesciej sie nieodzywam bo niemam ochoty ale w duchu sobie klne hihihihi
cześć u mnie 3 dzień nowego cyklu:eek: chyba nie uda mi sie zgubić @ zawsze do mnie wraca zgodnie jakby nawigacja ją prowadziła

i teraz polecę na badanie

zabka wiesz wiem że to cię drażni ale jakby nie patrzyła wcale jeszcze bardziej by cię to wkurzało i by było przykro:) więc sie ciesz wiadomo że ich kocha no na swój sposób samochwalski ale kocha
a twoja teściowa pije że ten kieliszek ma wziąć za nią???:sorry:

Myszko u nas na Pomorzu taki nie padało ostatnio jak u wan na południu - właściwie od wczoraj pada cały dzień a tak tylko zachmurzenie popadało, znowu słońce na wieczór burza ale ciepło
no niestey ma z tym problem jak zasmakuje to niezna konca a potem truje dupe i gada od rzeczy...no ale trudno sie mowi....
Witam się po bardzo długiej nieobecności:-)
Widzę żabko, że nasze maluszki w podobnym wieku są, tyle czasu mnie tu nie było a teraz już same mamusie są:-)
tez jestes styczniowka???
Dobry wieczór :-)
Wpdam się przywitać i poczytać co tam u Was

Lopciu co za @ wrrr :no:

Żabciu no to Antonio bedzie gryzłłłłłłłłłłłł

U nas siiiiii , dziś w końcu się rozjaśniło mam nadzieje ze juz na dobre

Pozdrowionka babolki
oj bedzie bedzie :-)
erbuś witaj dużo słoneczka życzę:)

dla na s ten lipiec szalony jest najpierw wesele było , potem wczasy w piątek 25lecie ślubu szwagra i wczoraj mąż z pracy miał piknik rodzinny a dzisiaj odpoczywamy bo co tu dużo mówić nogi nas bolą bo i tańce były i konkursy :)
pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

a zabka gratuluję ząbków
kochana zazdroscic tylko aktywnego lipca :-) przynajmniej macie co wspominac :-) a @ wredna niech cie juz zostawi bo jej do d...y nakopie ;-)

hej kochane a ja wkoncu na spokojnie zasiadlam do kompa bo caly tydzien maz mial urlop i to on okupowal kompa ja wlatywalam tylko na moment , ale najbardziej ciesze sie z zabkow malego bo dlugo na nie czekaalam ale wkoncu wyszly i to 2 naraz a jak mu smaruje zelem to ostre jak diabli :-D

milego wieczorku kobietki

O Żabka fajowo macie dwa zębolki i to naraz :tak:;-):-) to tylko my zostałyśmy w tyle :zawstydzona/y: u nas zębolków ani widu ani słychu choć dziąsełka swędzą :tak:

O Żabka fajowo macie dwa zębolki i to naraz :tak:;-):-) to tylko my zostałyśmy w tyle :zawstydzona/y: u nas zębolków ani widu ani słychu choć dziąsełka swędzą :tak:
mi sie wydaje ze dzieci na piersi pozniej zabuja ale to tylko takie moje spostrzezenie bo coeka od 2 tygodnia zycia byla na butli i w 4 miesiacu miala juz 4 zeby a maly dopiero w 6 miesiacu a od niedawna jest tylko na butli a tak to od 4 miesiaca byl dokarmiany butla niewiem moze cos w tym jest tez napewno niedlugo sie doczekasz ja codziennie sprawdzalam taki niecierpliwek ze mnie ;-)

Witam.
Czasami do Was sobie zaglądam z sentymentu, ale nie piszę bo jakoś nie umiem się wkręcić. Teraz pozwolę sobie się wtrącić:
mi sie wydaje ze dzieci na piersi pozniej zabuja ale to tylko takie moje spostrzezenie bo coeka od 2 tygodnia zycia byla na butli i w 4 miesiacu miala juz 4 zeby a maly dopiero w 6 miesiacu a od niedawna jest tylko na butli a tak to od 4 miesiaca byl dokarmiany butla niewiem moze cos w tym jest tez napewno niedlugo sie doczekasz ja codziennie sprawdzalam taki niecierpliwek ze mnie ;-)

Żabciu ja myślę, że nic w tym nie ma, moi obaj chłopcy prawie od początku na butli (pierś tylko przez miesiąc) a starszy dostał ząbki jak miał 9 mies. i tydzień, a Sebuś do tej pory nie ma.

Batonik, mnie pediatra mówiła, że zęby są dziedziczne i jak któremuś z rodziców późno wychodziły to i dziecko może późno dostać. U nas to się sprawdza bo i ja i mój M zęby dostaliśmy po 9 mies. (tak twierdzą nasze mamy oczywiście). Nie twierdzę, że jest to regułą ale bardzo prawdopodobne.

eeee to chyba nie od tego Żabka, bo mojej kol synek jest miesiąc starszy od Blanki i nadal na piersi a ma już 3 zębolki :sorry2:

Witam.
Czasami do Was sobie zaglądam z sentymentu, ale nie piszę bo jakoś nie umiem się wkręcić. Teraz pozwolę sobie się wtrącić:

Żabciu ja myślę, że nic w tym nie ma, moi obaj chłopcy prawie od początku na butli (pierś tylko przez miesiąc) a starszy dostał ząbki jak miał 9 mies. i tydzień, a Sebuś do tej pory nie ma.

Batonik, mnie pediatra mówiła, że zęby są dziedziczne i jak któremuś z rodziców późno wychodziły to i dziecko może późno dostać. U nas to się sprawdza bo i ja i mój M zęby dostaliśmy po 9 mies. (tak twierdzą nasze mamy oczywiście). Nie twierdzę, że jest to regułą ale bardzo prawdopodobne.
no pisalam ze tylko tak mi sie wydaje ale niewiem :-) no ale co dziecko to inaczej wazne ze wkoncu sie pojawiaja :-)

milego dnia mimo paskudnej pogody zycze

Witam:)

Ale te Wasze pociechy rosną:) Czas tak szybko leci że człowiek nie zdąży sie dobrze nacieszyć maluszkiem a już jest dorosłe ..

A ja sobie pracuje ,bardzo sie ciesze że w końcu udało mi sie coś poszukać.na razie umowa do końca sierpnia ,ale mam nadzieję że przedłużą:)
Za tydzień jedziemy na 3 dni nad morze trochę odpocząć mam nadzieje że będzie pogoda bo jak na razie to bardziej przypomina jesień niż lato.

pozdrawiam Wszystkich .Udanych wakacji ,I za staraczki trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witamy z rana po weekendowo w ten beznadziejny deszczowy dzień :sorry2: a mięśnie mnie bolą jakoś dziwnie aż chodzić ciężko :baffled: najgorzej uda i ramiona :zawstydzona/y:nie wiem od czego :-(

... no Ryba podobno my mieliśmy późno w 8 i 9 m-cu życia więc Blanka ma jeszcze chwilę ;-):tak:

slicznotka :-) kurcze twoja panienka juz staje a moj leniuszek to nawet niechce sie sam przekrecac na brzuszek jak go poloze to lezy czasem jak cos go z boku zainteresuje to sie przekreci na boki na bok sie przekreca do spania i spi na boku ale zeby sam na brzuch to niechce jak ja mu zaczne wolac kulululu i pomoge troche dupke ruszyc to czasem sie kulnie ale spowrotem tez ani mysli....za to najbardziej lubi siedziec od kiedy nauczyl sie siedziec bez oparcia to siedzi i sie bawi tym co ma pod reka :-)

Do góry