reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kobietki wkoncu usiadlam spokojnie do neta :-) wczoraj wrocilam bylo fannie ale krotko, no ale juz na sierpien mamy kolejne zaproszenie :-) oczywiscie zasalalam polatalam po hipermarketach kerfur i real i rossman bo u nas tego niema :-p i zaszalalam kupilam sobie 2 pary balerinek po 15 zl za pare w realu i trampki za 6 zl w kerfurze hhihihihi mlodemu nakupowalam bodziakow za 4 /szt w kerfurze i obiadkow w realu 2 duze sloiki za 8,99 + drugi wupak za 1 gr a cora najadla sie lodow i innych smakolykow :-) wiec wszyscy zadowoleni :tak:;-)

no ale oczywiscie zeby niebylo zbyt milo to 10 minut przed wyjsciem z domu na autobus musialam sie poklucic z tesciowo i znow mialam wygarniete ze dopuki mieszkam w jej domu to mam robic co ona karze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sraty taty:baffled::baffled::baffled: no i mezus mial nas odebrac z autobusu autem jak wrocimmy bo wiadomo wrocilam z wiekszym bagazem niz jechala i nieprzyjechal i nieposzedl ze mna na urodziny mojego brata tylko poszlam sama z tobolami ..oj ale bylam wscieklai w drodze do domu kolko od spacerowki tej wyjazdowej sie rozwalilo:baffled:

mimo ze bylo kiedys robione n ale wiadomo spacerowka parasolka zdobyczna dostalam w spadku od sasiadki juz do naprawy z kolkiem i sie cieszylam ze mi tata naprawil i przez te toboly ( bo 2 reklamowki mialam na raczkach zawieszone, reszta w rekach i uwieszone przez ramie ) kolko trzaslo wiec dzis buszowalam w poszukiwaniu innego wozka bo musze miec taki skladany bo 2 razy w tygodniu jezdze z dziecmi do grudziadza do tego osrodka z Klaudia ale na szczescie zostala jeszcze mamona z chrzcin wiec mu jakis tani kupie zeby byl ale tym razem wybiore taki z oslonkami na nozki bo jak w zime bede jezdzic to musi miec zakryte no ale mezu mial wczoraj pieklo ze mna niepodarowalam mu ze po nas nieprzyjechal i ze do mojego brata nieposzedl bo u mojego taty miesiac temu na urodzinach tez niebyl :no: ale dzis podreptal grzecznie do szwagra z zyczeniami ;-)

tak wiec moge powiedziec ze mimo wszystko wekend byl udany wczoraj tylko troche nerwowo ale ogolnie na + :-):-D:happy2::cool2:a za niecaly miesiac szwagierka z angli wraca to moze do niej pojade tak jak kiedys zawsze na tydzien :-p wiec kolejna okazja do odpoczynku od tesciow ;-):-D

milego dnia kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
Helloł Babolki po weekendowo ;-)

... witam się i ... weny brak :baffled: ... w telegraficznym skrócie u nas wsio OK, choć Blania już chyba zrezygnowała z cycusia na amen i jest mi troszkę smutno :-(

Żabko fajnie że wyjazd mimo wszystko się udał :cool2:

Kerna dlaczego byś uważała i dlaczego mówisz że to zły znak :confused: do tej pory wszystkie szczepienia 6w1 i rota Blania znosiła superowo, dopiero pierwsza dawka pneumo spowodowała u niej temp:sorry2:

Pozdro

I również ja się witam po weekendowo:-)

Żabciu super ze wypadzik się udał wyskakuj sobie częściej a co :cool2:
Batonik słoneczko nie smutaj się spójrz na to z innej strony lepiej ze Blania sama odstawia cycusia niz Ty pożniej z bólem serca miałabys to robić . Wiem ze łatwo sie mówi , przechodziłam to samo z młodą poczatki są cięzkie

Myszko tak mam chicco 3w1 gondola robi sie przymaława , a spacerówka ma jeden minus nie mozna przełożyc siedziska tyłem do kier jazdy:dry: i teraz szukam fajnej spacerówki

Kerna witaj omg juz zleciały 2 tygodnie :szok: zdróweczka dla bąbelków

Meldujemy się ze u nas wsio ok . Po chrzcinach również Bąbe był grzeczniutki , no i wszyscy goście zadowoleni z uroczyst . I powolutku zaczynam robić liste na wyjazd :baffled::szok:

Pozdrowionka

Ps Batonik jeszcze raz dziex

Helloł Babolki po weekendowo ;-)

... witam się i ... weny brak :baffled: ... w telegraficznym skrócie u nas wsio OK, choć Blania już chyba zrezygnowała z cycusia na amen i jest mi troszkę smutno :-(

Żabko fajnie że wyjazd mimo wszystko się udał :cool2:

Kerna dlaczego byś uważała i dlaczego mówisz że to zły znak :confused: do tej pory wszystkie szczepienia 6w1 i rota Blania znosiła superowo, dopiero pierwsza dawka pneumo spowodowała u niej temp:sorry2:

Pozdro
no ja juz od paru dni zrezygnowalam z cycusia za duzo nerwow mialam bo jak cos zjadlam to go wysypywalo strasznie musialam uwazac na jedzenie a on potem biedny sie meczyl z wysypkami swedzacymi a teraz mamy spokoj a tak sie zastanawiam czy musze brac jakies tabsy na zasuszenie???jak myslisz??? z corka niebralam mimo ze zakonczylam karmic po 2 tygodniach na poczatku troche odciagalam jak bolaly a potem samo przeszlo a teraz sie zastanawiam...
I również ja się witam po weekendowo:-)

Żabciu super ze wypadzik się udał wyskakuj sobie częściej a co :cool2:
Batonik słoneczko nie smutaj się spójrz na to z innej strony lepiej ze Blania sama odstawia cycusia niz Ty pożniej z bólem serca miałabys to robić . Wiem ze łatwo sie mówi , przechodziłam to samo z młodą poczatki są cięzkie

Myszko tak mam chicco 3w1 gondola robi sie przymaława , a spacerówka ma jeden minus nie mozna przełożyc siedziska tyłem do kier jazdy:dry: i teraz szukam fajnej spacerówki

Kerna witaj omg juz zleciały 2 tygodnie :szok: zdróweczka dla bąbelków

Meldujemy się ze u nas wsio ok . Po chrzcinach również Bąbe był grzeczniutki , no i wszyscy goście zadowoleni z uroczyst . I powolutku zaczynam robić liste na wyjazd :baffled::szok:

Pozdrowionka

Ps Batonik jeszcze raz dziex
no ja tez szukam spacerowki i najbardziej spodobala mi sie taka SWEETY spacerówka CITY Espiro+PODUSZKA+FOLIA+UCHWY (1692284380) - Aukcje internetowe Allegro no ale szukam uzywanego jaaak naajtanszego :-) podoba mi sie ze mozna dziecko na plasko polozyc i ze ma pokrowiec na nogi i sie dobrze sklada jak parasolka a dla mnie to wazne przy jezdzie autobusem 2 razy w tygodniu :-) a ty jaki masz na oku???

Heloł!
Dawno mnie nie było a w sumie nie wiele do poczytania miałam...oj opierdzielacie się dziewczynki.

Żabko fajnie że wyjazd udany. Promocjana obiadki Bobovita super, bo też widziałam w Realu, ale akurat były same po 5 czy 6msc to mnie nie interesowały.
Ja kupiłam teraz Szymkowi drugi wózek - parasolkę zBebeConfort Viva, jak dla mnie rewelacja.

Erbuś a Ty chcesz taki żeby Roro jeździł i patrzył na Ciebie ? (tak obrazowo, bo nie wiem czy dobrze rozumiem).

Batonik nie ma co panikować, takie samo odstawienie sie Blani to najlepsze co Cię mogło spotkać.

A u nas po staremu...wsio ok, tylko weekendy za szybko uciekają.

a ja oszalalam teraz jeszcze na punkcie coneco solar ale te ceny brrrrr.... odstraszaja... :-( no ale szukam dalej uparcie

zapytam sie czy znajomy nie pojedzie do niemiec , ale nie obiecuje ze uda mi sie zalatwic w razie czego ile chcesz ?? A czy moze chcesz witamine k+d? moge Tobie wyslac co prawda jest tam tylko 12 kapsulek ale zawsze ) bo ja juz malemu podaje sama d a przeciez nie wyrzuce

i jak z tymi kropelkami :confused: uda się :confused: jak się uda to możesz witaminki przesłać razem z kropelkami :tak:
super, że chrzciny udane ;-) teraz ja się będę szykować ;-)

Witam siępo dwóch tyg. Było suuuper, i mała zrobiła ogromne postęp[y. Ale za to w nagrodę wrócili zawirusowani no i Misiek walczy z 40 stopniową gorączką. Laura 39...
Szpital...

zdrówka :tak:

tak wiec moge powiedziec ze mimo wszystko wekend byl udany wczoraj tylko troche nerwowo ale ogolnie na + :-):-D:happy2::cool2:a za niecaly miesiac szwagierka z angli wraca to moze do niej pojade tak jak kiedys zawsze na tydzien :-p wiec kolejna okazja do odpoczynku od tesciow ;-):-D

superowo :tak: widać że wypoczełaś ;-) odrazu szczęśliwsza jesteś :-D

U nas ok :tak: Załatwiamy powoli wszystko na chrzciny :tak:
Jutro jadę na tomografię (mam nadzieję, że nic nie wyjdzie) i odrazu na zakupy :-D Potrzebuję sendałki na chrzciny ;-) A Gabi z babcią zostanie :tak:
Ładna pogoda -uciekamy na dwór ;-)

helloł:):) wreszcie w domciu:)
dziewczyny wesele super i wyjazd też no Kotlina kłodzka i Czechy szybko się nam znudziły więc śmignęliśmy jeszcze w Tatry i tam pochodziliśmy po szlakach:):)i oczywiście przedłużyliśmy wczasy o 1 dzień:)
odstresowałam się za wszystkie czasy:):) przytulanki przyjemne bo głowa zajęta innymi myślami a żale i wszelkie myślenie było na wakacjach:cool2: ... no zobaczymy za 2 tygodnie

Kinga pamiętam :):) widzisz obijałam się a gdzie Wy ruszacie na wczasy???

batonik dziewczyny mają rację moja koleżanka walczyła strasznie bo przez 3 miesiące nie mogła sama odzwyczaić więc zostało u Ciebie tylko smoczuś i pampersy:)
Scully kochana zrezygnuj z karmienia piersią i przejdź na butelkę pamiętaj dziecko chce mieć zdrową mamusię:)
erbuś super że już po chrzcinach:) rośnie R jak na drożdżach
zabka a może ktoś ma do odsprzedania w twoim mieście???
kerna zdrówka dla dzieciątek
do poklikania:):)

I ja się wpadam przywitać

Lopciu super ze jestes wpadaj do nas częsciej

Myszko dokładnie chce kupic spacerówkę z odwracanym siedziskiem a chicco tego nie ma upatrzyłam sobie B-smarta i dziś znalazłam z rozkładanym siedziskiem nie kubełkowym , teraz to tylko m musze przekonac bo te ceny to sa masakryczne

Żabciu ja wlasnie mam taka spacerówkę typu parasalka i z okryciem na nozki , ale teraz nie chce mlodegow nia wkladac bo nie bede go widziala dla mnie to jest jeszcze za mały

Scully nie odezwal sie jeszcze ten gosciu ale jak kogos masz na oku co moze zalatwic to zalatwiaj , bo ja i tak dopierobym Tobie zalatwila z poczatkiem sierpnia bo smigamy na wakaje . Temat z gosciem mam caly czas otwarty wiec odpowiem co i jak

A my dzis calusienki dzien na dworze :)

Pozdrawiam Was cieplutko

reklama
helloł:):) wreszcie w domciu:)
dziewczyny wesele super i wyjazd też no Kotlina kłodzka i Czechy szybko się nam znudziły więc śmignęliśmy jeszcze w Tatry i tam pochodziliśmy po szlakach:):)i oczywiście przedłużyliśmy wczasy o 1 dzień:)
odstresowałam się za wszystkie czasy:):) przytulanki przyjemne bo głowa zajęta innymi myślami a żale i wszelkie myślenie było na wakacjach:cool2: ... no zobaczymy za 2 tygodnie

Kinga pamiętam :):) widzisz obijałam się a gdzie Wy ruszacie na wczasy???

batonik dziewczyny mają rację moja koleżanka walczyła strasznie bo przez 3 miesiące nie mogła sama odzwyczaić więc zostało u Ciebie tylko smoczuś i pampersy:)
Scully kochana zrezygnuj z karmienia piersią i przejdź na butelkę pamiętaj dziecko chce mieć zdrową mamusię:)
erbuś super że już po chrzcinach:) rośnie R jak na drożdżach
zabka a może ktoś ma do odsprzedania w twoim mieście???
kerna zdrówka dla dzieciątek
do poklikania:):)
witamy spowrotem u nas w miecie to maja same nieteges a jak juz ktos chce sprzedac to cene taka wala ze szok wiec wole sprobowac policytowac na allegro i na necie szukam z przyjacielem google hihihihi dzis bylismy naszym beby mercem ale on na takie wypady niezbyt sie nadaje po grudziadzu jezdzi sie ok ale do autobusu niemoge go wewlec bo zaduzy i trzeba w 2 czesciach go do bagazowni ladowac spcerowka i stelaz ale puki nic nieupoluje damy rade tym bardziej ze kilka dni jazdy nam wypadnie z obiegu bo panie w osrodku maja urlopy :-)

Do góry