:-)Witam wieczorowo
... choć cały dzień w domku to weny do pisania brak
u nas strasznie gorąco i duszno, Blani też dokucza troszku upał
o 17 wyszłyśmy na krótki spacerek - bardzo krótki bo trwał raptem 10 min
deszcz nas wrócił do domku :-(
...
Żabko wiesz skoro Twojej córce się tam podobało to może faktycznie brak jej atrakcji i Twojej uwagi, odkąd pamiętam ciągle mówiłaś że Klaudia jest niedobra, niegrzeczna, a nie wpadłaś na to że może ona stara się zwrócić na siebie Twoją uwagę tym bardziej że odkąd pojawił się Antoś to większość uwagi na pewno poświęcasz jemu, dziecku potrzebny jest rozwój, może postaraj się sprawić jej jakąś przyjemność i poświęć jej więcej uwagi, albo wymyśl jakieś fajne zabawy, konkursy etc bo to bardzo mobilizuje dzieci
...
Erbuś ja też szczepiłam na rota
i żadnych skutków ubocznych szczepienia nie było, ani nawet temp, marudzenia etc za to teraz 29.06 idziemy na pierwsza dawkę pneumo i nie ukrywam, że troszkę Lopciu mnie nastraszyła
a co do dawek to jeśli rozpoczynasz przed ukończeniem 6 m-ca życia to jest 3+1 przypominająca a jeśli po ukończeniu 6mcy to są 2 +1 przypominająca po roku chyba ;-)
ja mam znajomą lekarkę, matkę dwójki dziewczynek i ona nie szczepiła na te dodatkowe
ja natomiast boję się nie zaszczepić
a o skutkach ubocznych staram się nie myśleć
:-(
..
Olkale miło że wpadłaś ;-)
nasza forumowa pracoholiczko
...
Scully zazdroszczę Ci że taka z Ciebie działkowiczka ;-) ja nie cierpię grzebania się w ziemi
a jak teściowa mówi że mam przyjść na działkę posiedzieć to aż mnie ciarki przechodzą brrr ja to muszę być między ludźmi
Pozdrówka dla reszty
Lopciu ehhh i nic nie powiedziałaś, że w Toruniu będziesz ??????????????????????????