reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Obiad prawie gotowy:) Mąż poszedł na spacer z psem wiec zajrzałam do was na chwile:)

Co do ksieży to wiadomo, ze są różni ale jeśli ktoś bierze cichy slub na zwykłej mszy to chyba zaden ksiadz nie chce siana. Poza tym przynajmniej w Poznaniu jest niewiele kosciołów gdzie funkcjonuje tzw. cennik. Mój poboszcz w każdym razie nic nie mówił o pieniądzach. My mu daliśmy 300zł. ale już po ślubie.

reklama
da sie to nie są tysiące kilometrów tylko 150, bez przesady, na weekend mozna sie zobaczyć, a że bedzie to wszystko utrudnione, no cóż, zycie zawsze dawało mi po dupie więc juz sie przyzwyczaiłam.....
aaa.ja ci kiedys mowilam ze ja przez 1,5 roku mieszkalam w innym kraju niz moj chlopak i mimo wszystko widzielismy sie w kazdy weekend wiec da sie

zastanawialam sie dzis kiedy dostane @.glupio sie na nia czeka.z jednej strony mialam przewaznie cykle po 27-28 dni.z drugiej moj ostatni cykl trwal 25 a teraz owu byla bardzo wczesnie wiec nie wiem.dzis moj 23 dc i chyba 12 po owu(w ubieglym faza lutealna trwala tylko 12 dni).Mysle ze dostane w przeciagu 1-5 dni.Oby nie dluzej bo wtedy bede w pracy i gorzej to zniose.choc jak mowilam w tym cyklu jak na razie nic mnie nie boli(wczoraj troszke jajniki ale to nic w porownaniu z tym co ostatnio.).Zauwazylam tez ze w tym cyklu mam bardzo duzo bialego sluzu.Pojawil sie jakies pare dni po owu i tak do dzisiaj go mam.Zazwyczaj po owu troszke bylo i badziej kleisty a teraz wiecej tak ze musze wkladki iec.moze to przez wiesiolek?biore go 3 mc ale ostatnio bralam wiecej.
a w ogole wlasnie wracam od znajomej ktora mowi ze wszedzie slyszy o problemach starajacych sie par.jej bratowa poronila w 5 mc a potem starala sie ponad 2 lata...

reklama
pojawiły sie nitki krwi, wiec dupa :-( teraz to juz klapa, mąż wyjeżdza do pracy więc sie nie zanosi ze zostanę mamą w 2010 :-(

Krewetko moze to wcale nie na @ z tego co widze dopiero jestec w 23 dc, zdarzaly Ci sie wczesniej jakies plamienia przed @ ??
A z ta rozlaka no to faktycznie nie za fajnie, ale niestety czasami zycie pisze nam takie scenariusze, ze nic a nic na to nie poradzimy, ale jesli jest milosc to wszystko bedzie ok i naprawde czasem trzeba jednak dac dojsc do glosu glowie a nie tylko serducha sluchac choc wiadomo, ze ono sie wyrywa za ukochana osoba :blink:
A 150 km dzis to prawie tyle co nic i bez problemu w weekendy bedziecie sie mogli widywac a juz w plodne na pewno:tak: i moze akurat wiecej bedziesz myslec o mezu niz o fasolce i szybciej sie uda:-D

Do góry