reklama
tylko nie chciej się przekonać Erbuś czy Lopop mówi prawdę z ty skakaniem
kochana nie ma takiej opcji , skoku o wiele bardziej sie boje niz porodu
Co tam ? Blancia juz nyna ?
kochana nie ma takiej opcji , skoku o wiele bardziej sie boje niz porodu
Co tam ? Blancia juz nyna ?
no coś Ty ja tam nadal się boję porodu
a Blancia ciumka piąstkę i sobie dżemie choć miała się kąpać bo wczoraj miała dzień dziecka ale o 19 bardzo chciała cycka i masz babo placek teraz muszę poczekać aż jej się uleży ;-)
My 10 kwietnia w domu robimy bo w knajpie drogo ponad stowe za osobe bez roznicy czy dziecko czy dorosly a u nas bedzie 14 osob + 3 niemowlaki 4-miesieczne, moj maluch i 1,5 miesieczna corcia szwagierki;-)Witam witam laseczki, normalnie zalatana jestem przed tymi chrzcinami że cho cho ale na szczęście już wsio załatwione, oczywiście jeszcze ja muszę obie jakąś kreację zakupić więc jutro wybieram się do miasta bo czas nagli a ja chyba goła pójdę dziś byłam u fryzjera i czuję się troszkę lepiej ;-) (czytaj: kobieco;-)) no i w końcu przyszły zaproszenia więc trzeba je było dziś oficjalnie porozwozić uff my na chrzcinach będziemy mieli: rosołek z makaronem, devolay z kurczaka, schabowe, zrazy,klopsiki,ziemniaczki i frytki, 3 rodzaje surówek, wuzetka, sernik i torcik oraz kawka,herbatka i sok do obiadu, no i owoce a drogo jak pieron za to co wymieniłam życzą sobie 80zł od osoby no ale cóż Blanka pozapraszała gości a rodzice muszą płacić ;-)
Stęskniłam się za Wami
P.S. a z teściową to prawie poszłam na noże dziś przylazła na chwilę to zachowałam się dokładnie tak samo jak ona w niedzielę foch a niech ma, dobrze że R był to zagadał bo inaczej musiałabym podtrzymywać gadkę a tak to tylko tyle o ile, a w ogóle to wczoraj miała przyjść bo się zapowiedziała i zrobiła mnie w **** bo wcale nie przylazła i nawet nie zadzwoniła dobrze że wcale na nią nie czekałam i praktycznie calutki dzień byłam poza domem ale ma tupet co nawet nie raczyła zadzwonić a co pewnie sobie myślała niech siedzą w domu i czekają
Erbuś ... oszczędzaj się kochana i odpoczywaj póki możesz, a te okna to sobie podaruj bo inaczej dostaniesz klapsa na dupinkę
Scully owocnych zakupów i dużo radości z nich ;-) tylko nie szalej za mocno ja teraz też robię zakupki bo uzupełniam Blance garderobę w rozmiarach 68 i 74 a zresztą ja zawsze włażę do tych sklepików dziecięcych nie mogę sobie odmówić tej przyjemności ;-)
Lopciu a Ty Kochana jak zajdziesz w ciążę to my Cię obsypiemy ubrankami dla fasolki &&&&&&&&&&&&
Żabko a Wy kiedy chrzcicie Antonia ??? i robicie w domku ???
Buziaki Lizaki
ja zaszaleje przed chrzcinami i balejarz sobie zrobie i podetne wloski :-)I ja się witam piątkowo
Batonik ale zaszalałaś , ja tez myslalam ze fryca sbie zafunduję w marcu ale nie wysiedzę , potem sobie fryz walnę:-) No tak to jest z tymi tesciowkami nic nie poradzimy , ja nie wiem dlaczego one takie niedostepne , e szkoda gadać .
Żabciu no cisza cisza jak tu nikt nie zagląda to co się dziwić
A my dziś w domku posiedzimy sobie pozniej zrobmy spacerek w koło komina :-) i do apteki po odbior rzeczy do szpitala i w przyszlym tygodniu chyba trzeba torbe zacząć pakować . A okna mam zamiar umyć bomoze cos się ruszy ;-)
Miłego dzionka
Pamietaj ze chlopcy lubia sie spozniac na ten swiat cos o tym wiem ;-)Witam po poludniowej drzemce
Wiem dziewczyny ze synuś wie kiedy ma wyjsc , i napewno dobrze mu u mamitki w brzuszku My już też nie mozemy się doczekać
Olkale to juz zaczynamy trzymak kciukaski za egzamin
Pozdrowionka
R
RiSiA
Gość
witam sie
ja tylko na chwile u mnie wszystcy chorzy ja ostre zapalenie krtani, Sebus zapalenie oskrzeli M angina MAsakra
ja tylko na chwile u mnie wszystcy chorzy ja ostre zapalenie krtani, Sebus zapalenie oskrzeli M angina MAsakra
witam sie
Pajko zdrówka dla Waszej trójeczki
Żabka to drogo u Was ja płace 80 zł/os, u nas będzie 19 osób i troje dzieci + Blanka ale za dzieci nie liczą, z tym że warunek jest że rodzice biorą je na kolanka nie mają osobnych nakryć bo inaczej to też 80 zł a po co roczniakom nakrycia wiesz współczuje Tobie przygotowywania chrzcin w domku ja tam bym się nigdy nie podjęła ale ja nygusek jestem z natury a z gotowaniem jestem na bakier
witam się pierwsza sobotnio i bardzo słonecznie
erbus wczoraj w necie znalazłam info że Poznaniacy mają wyjść na spacerek bo będzie u was super temperatura
wiecie batonik i zabka jak moje maleństwo by było już tak jak wasze to ja jednak bym chrzciła w Wielkanoc za jednym bałaganem w domu
no ale nie mam póki co takiego problemu więc mną się nie kierujcie bo pewnie jak kiedyś będzie maleństwo to i tak zrobię inaczej- zawsze człowiek co innego mówi a co innego robi
batonik i zabka kreacje już wybrane ????
erbuś nie skacz jednak
erbus wczoraj w necie znalazłam info że Poznaniacy mają wyjść na spacerek bo będzie u was super temperatura
wiecie batonik i zabka jak moje maleństwo by było już tak jak wasze to ja jednak bym chrzciła w Wielkanoc za jednym bałaganem w domu
no ale nie mam póki co takiego problemu więc mną się nie kierujcie bo pewnie jak kiedyś będzie maleństwo to i tak zrobię inaczej- zawsze człowiek co innego mówi a co innego robi
erbuś nie skacz jednak
witam się pierwsza sobotnio i bardzo słonecznie
erbuś nie skacz jednak
Helloł Lopciu ;-)
ja też witam się sobotnio dziś Blanka ze mną spała do 1:00 w łóżku bo R wrócił z Gdańska późno i dopiero ja przełożył do kołyski, myślałam że się obudzi na cycusia bo zasnęła ok 22 ale mała cwaniara spała do 5:30 moje kochane złote dziecko ;-) wie że mamusia lubi śpiochać
co do chrzcin to na początku był taki plan w święta, no ale jak dla mnie Blanka byłaby już za duża u nas w rodzinie wszyscy chrzczą tak do 3 mż a Blanka akurat 18.03 skończy 3 miechy a chrzest 20.03, poza tym ja i tak nie robiłabym w domku niestety jestem za leniwa i nie wyobrażam sobie stania przy garach, wyszykowania siebie i małej i jeszcze cyc w międzyczasie gdyby było lato to co innego zrobilibyśmy u mamy w ogrodzie , no ale Blanka wolała wyjść na Boże Narodzenie
u nas też piękne słońce i prawie 10 stopni bez wiatru :-) dziś wybieram się na zakupki w poszukiwaniu kreacji na chrzciny mam nadzieję że znajde coś dla wielorybków
Pozdrawiam wszystkie Babolki
I ja witam w piękną sobotę
Lopciu u nas piękna pogoda juz 12 stopni , ale na spacerek wybieram się popoludniu , m jak narazie na połowach . Lopciu bedzie dzicia zobaczysz mocno trzymamy &&&&&&& i przesyłamy ````````````````````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````````````````````
````````````````````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````````````````````` coddziennie teraz będę Wam wysyłać bo kolezanki ja juz na ostatnich nogach od jutra miesiąc
Batonik udanych zakupów ja tez potem sie wybiore bo corci kurtkę trzeba kupić
Miłego dnia
Lopciu u nas piękna pogoda juz 12 stopni , ale na spacerek wybieram się popoludniu , m jak narazie na połowach . Lopciu bedzie dzicia zobaczysz mocno trzymamy &&&&&&& i przesyłamy ````````````````````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````````````````````` coddziennie teraz będę Wam wysyłać bo kolezanki ja juz na ostatnich nogach od jutra miesiąc
Miłego dnia
reklama
łapię :-) może coś z wiosną się wyklujeI ja witam w piękną sobotę
Miłego dnia
ja też młodemu muszę kupić kurtkę i buty i paputki do domu- rośnie to moje dziecko jak na drożdżach
kochana te 30 dni zleci jak z bicza
wózek kupiony , wyprawka pewnie przygotowana - pewnie zostało spakowanie do końca ale sobie z tym też poradzisz
&&&&
Podziel się: