reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-D:-D kochana nie ma takiej opcji , skoku o wiele bardziej sie boje niz porodu :laugh2:

Co tam ? Blancia juz nyna ?

no coś Ty ja tam nadal się boję porodu :zawstydzona/y::baffled::baffled:

a Blancia ciumka piąstkę i sobie dżemie choć miała się kąpać :blink: bo wczoraj miała dzień dziecka :-D ale o 19 bardzo chciała cycka i masz babo placek teraz muszę poczekać aż jej się uleży ;-)

;-)Witam witam laseczki, normalnie zalatana jestem przed tymi chrzcinami że cho cho :szok:ale na szczęście już wsio załatwione, oczywiście jeszcze ja muszę obie jakąś kreację zakupić więc jutro wybieram się do miasta :tak: bo czas nagli a ja chyba goła pójdę :-D dziś byłam u fryzjera i czuję się troszkę lepiej ;-):tak: (czytaj: kobieco;-)) no i w końcu przyszły zaproszenia więc trzeba je było dziś oficjalnie porozwozić :blink: uff :-p my na chrzcinach będziemy mieli: rosołek z makaronem, devolay z kurczaka, schabowe, zrazy,klopsiki,ziemniaczki i frytki, 3 rodzaje surówek, wuzetka, sernik i torcik oraz kawka,herbatka i sok do obiadu, no i owoce :tak: a drogo jak pieron :baffled: za to co wymieniłam życzą sobie 80zł od osoby :szok: no ale cóż Blanka pozapraszała gości a rodzice muszą płacić :-D;-)

Stęskniłam się za Wami :-p

P.S. a z teściową to prawie poszłam na noże :-D:-D:-D dziś przylazła na chwilę to zachowałam się dokładnie tak samo jak ona w niedzielę :tak: foch :-p a niech ma, dobrze że R był to zagadał bo inaczej musiałabym podtrzymywać gadkę a tak to tylko tyle o ile, a w ogóle to wczoraj miała przyjść bo się zapowiedziała i zrobiła mnie w **** bo wcale nie przylazła i nawet nie zadzwoniła :wściekła/y: dobrze że wcale na nią nie czekałam i praktycznie calutki dzień byłam poza domem :tak: ale ma tupet co :wściekła/y: nawet nie raczyła zadzwonić a co pewnie sobie myślała niech siedzą w domu i czekają :wściekła/y:

Erbuś ... oszczędzaj się kochana i odpoczywaj póki możesz, a te okna to sobie podaruj :tak: bo inaczej dostaniesz klapsa na dupinkę :-D

Scully owocnych zakupów i dużo radości z nich ;-):tak: tylko nie szalej za mocno :-D ja teraz też robię zakupki bo uzupełniam Blance garderobę w rozmiarach 68 i 74 a zresztą ja zawsze włażę do tych sklepików dziecięcych :-D nie mogę sobie odmówić tej przyjemności ;-):tak:

Lopciu a Ty Kochana jak zajdziesz w ciążę to my Cię obsypiemy ubrankami dla fasolki :-D:-D &&&&&&&&&&&&

Żabko a Wy kiedy chrzcicie Antonia ??? i robicie w domku ???

Buziaki Lizaki
My 10 kwietnia w domu robimy bo w knajpie drogo ponad stowe za osobe bez roznicy czy dziecko czy dorosly a u nas bedzie 14 osob + 3 niemowlaki 4-miesieczne, moj maluch i 1,5 miesieczna corcia szwagierki

I ja się witam piątkowo

Batonik ale zaszalałaś , ja tez myslalam ze fryca sbie zafunduję w marcu ale nie wysiedzę , potem sobie fryz walnę:tak::-) No tak to jest z tymi tesciowkami nic nie poradzimy , ja nie wiem dlaczego one takie niedostepne , e szkoda gadać .

Żabciu no cisza cisza jak tu nikt nie zagląda to co się dziwić

A my dziś w domku posiedzimy sobie pozniej zrobmy spacerek w koło komina :-) i do apteki po odbior rzeczy do szpitala i w przyszlym tygodniu chyba trzeba torbe zacząć pakować . A okna mam zamiar umyć bomoze cos się ruszy ;-)

Miłego dzionka
ja zaszaleje przed chrzcinami i balejarz sobie zrobie i podetne wloski :-)
Witam po poludniowej drzemce

Wiem dziewczyny ze synuś wie kiedy ma wyjsc , i napewno dobrze mu u mamitki w brzuszku :) My już też nie mozemy się doczekać :)

Olkale to juz zaczynamy trzymak kciukaski za egzamin

Pozdrowionka
Pamietaj ze chlopcy lubia sie spozniac na ten swiat cos o tym wiem ;-)

witam sie
ja tylko na chwile u mnie wszystcy chorzy :( ja ostre zapalenie krtani, Sebus zapalenie oskrzeli M angina MAsakra

Pajko zdrówka dla Waszej trójeczki :tak::tak:

Żabka to drogo u Was :baffled: ja płace 80 zł/os, u nas będzie 19 osób i troje dzieci + Blanka :tak: ale za dzieci nie liczą, z tym że warunek jest że rodzice biorą je na kolanka nie mają osobnych nakryć :tak: bo inaczej to też 80 zł a po co roczniakom nakrycia :laugh2: wiesz współczuje Tobie przygotowywania chrzcin w domku :zawstydzona/y: ja tam bym się nigdy nie podjęła :no: ale ja nygusek jestem z natury:laugh2::laugh2: a z gotowaniem jestem na bakier :zawstydzona/y::laugh2:

witam się pierwsza sobotnio i bardzo słonecznie:)
erbus wczoraj w necie znalazłam info że Poznaniacy mają wyjść na spacerek bo będzie u was super temperatura:)
wiecie batonik i zabka jak moje maleństwo by było już tak jak wasze to ja jednak bym chrzciła w Wielkanoc za jednym bałaganem w domu:)
no ale nie mam póki co takiego problemu więc mną się nie kierujcie bo pewnie jak kiedyś będzie maleństwo to i tak zrobię inaczej- zawsze człowiek co innego mówi a co innego robi:)
batonik i zabka kreacje już wybrane ????

erbuś nie skacz:-D jednak

witam się pierwsza sobotnio i bardzo słonecznie:)
erbus wczoraj w necie znalazłam info że Poznaniacy mają wyjść na spacerek bo będzie u was super temperatura:)
wiecie batonik i zabka jak moje maleństwo by było już tak jak wasze to ja jednak bym chrzciła w Wielkanoc za jednym bałaganem w domu:)
no ale nie mam póki co takiego problemu więc mną się nie kierujcie bo pewnie jak kiedyś będzie maleństwo to i tak zrobię inaczej- zawsze człowiek co innego mówi a co innego robi:)
batonik i zabka kreacje już wybrane ????

erbuś nie skacz:-D jednak

Helloł Lopciu ;-)

ja też witam się sobotnio :tak: dziś Blanka ze mną spała do 1:00 w łóżku bo R wrócił z Gdańska późno i dopiero ja przełożył do kołyski, myślałam że się obudzi na cycusia bo zasnęła ok 22 ale mała cwaniara spała do 5:30 :szok: moje kochane złote dziecko ;-) wie że mamusia lubi śpiochać :laugh2:

co do chrzcin to na początku był taki plan w święta, no ale jak dla mnie Blanka byłaby już za duża :sorry: u nas w rodzinie wszyscy chrzczą tak do 3 mż :tak: a Blanka akurat 18.03 skończy 3 miechy :tak:a chrzest 20.03, poza tym ja i tak nie robiłabym w domku :no: niestety jestem za leniwa :laugh2:i nie wyobrażam sobie stania przy garach, wyszykowania siebie i małej i jeszcze cyc w międzyczasie :-p gdyby było lato to co innego zrobilibyśmy u mamy w ogrodzie , no ale Blanka wolała wyjść na Boże Narodzenie :laugh2:

u nas też piękne słońce i prawie 10 stopni bez wiatru :-) dziś wybieram się na zakupki w poszukiwaniu kreacji na chrzciny :tak:mam nadzieję że znajde coś dla wielorybków :laugh2::laugh2::laugh2:

Pozdrawiam wszystkie Babolki :-p

I ja witam w piękną sobotę :)

Lopciu u nas piękna pogoda juz 12 stopni , ale na spacerek wybieram się popoludniu , m jak narazie na połowach . Lopciu bedzie dzicia zobaczysz mocno trzymamy &&&&&&& i przesyłamy ````````````````````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````````````````````
````````````````````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````````````````````` coddziennie teraz będę Wam wysyłać bo kolezanki ja juz na ostatnich nogach :tak::szok: od jutra miesiąc

Batonik udanych zakupów ja tez potem sie wybiore bo corci kurtkę trzeba kupić

Miłego dnia

reklama
I ja witam w piękną sobotę :)

Lopciu u nas piękna pogoda juz 12 stopni , ale na spacerek wybieram się popoludniu , m jak narazie na połowach . Lopciu bedzie dzicia zobaczysz mocno trzymamy &&&&&&& i przesyłamy ````````````````````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````````````````````
```````````````````````````````````````````````````````````````````` coddziennie teraz będę Wam wysyłać bo kolezanki ja juz na ostatnich nogach :tak::szok: od jutra miesiąc

Batonik udanych zakupów ja tez potem sie wybiore bo corci kurtkę trzeba kupić

Miłego dnia
łapię :-) może coś z wiosną się wykluje:)
ja też młodemu muszę kupić kurtkę i buty i paputki do domu- rośnie to moje dziecko jak na drożdżach
kochana te 30 dni zleci jak z bicza:)
wózek kupiony , wyprawka pewnie przygotowana - pewnie zostało spakowanie do końca ale sobie z tym też poradzisz:)
&&&&

Do góry