reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam poniedziałkowo :)
u Nas juz połowa dnia..dzis pobudka 6.20...juz nie wiem co było lepsze jak Natka padała o 23 czy jak idzie spać o 7 i budzi sie tak rano :)
po week fajno spacerki zaliczone, wczoraj goscina u teściówki - Krysi wiec nie musiałam pichcić :) a nawet na dzis obiadek mamy :)
U Nas Myszka piekna pogoda byla i dziś też, w tej chwili 11,7 stopni wiec na pewno po 2 karmieniu na spacer sie wybiore...
Jutro idziemy na drugie bioderka, później mała podrzucam do mojej mamy a ja jade auto na myjke odstawic i trochę po sklepach polatac :)
miłego dnia babeczki :)

reklama
witam poniedziałkowo :)
u Nas juz połowa dnia..dzis pobudka 6.20...juz nie wiem co było lepsze jak Natka padała o 23 czy jak idzie spać o 7 i budzi sie tak rano :)
po week fajno spacerki zaliczone, wczoraj goscina u teściówki - Krysi wiec nie musiałam pichcić :) a nawet na dzis obiadek mamy :)
U Nas Myszka piekna pogoda byla i dziś też, w tej chwili 11,7 stopni wiec na pewno po 2 karmieniu na spacer sie wybiore...
Jutro idziemy na drugie bioderka, później mała podrzucam do mojej mamy a ja jade auto na myjke odstawic i trochę po sklepach polatac :)
miłego dnia babeczki :)

witam tez mam tesciowa krysie i tak samo jestem juz od 6 godz na nogach.pozdrawiam

witaj Czarna miło że w końcu sobie o nas przypomniałaś- bo my pamiętamy cały czas zaglądaj częściej:)
dziewczyny ja nie namawiam na Wielkanoc na chrzciny tylko tak mówię bo nawet moje urodziny wypadają na początku kwietnia no ale i tak wyprawiam je w święta bo w pracy dalej sajgon i nie dam rady nawet psychicznie a tak od czwartku już wolne:)

więc każdy robi jak może i uważa
POZDRAWIAM:-)

Dzień doberek
OMG jakie tu pustki
Nikomu się nie chce pisać mnie jakoś też weny brak ech .......

Pozdrowionka dziewczyny

Ciao!

No pustki straszne...Batonik się ostatnio rano opierdziela i kawki nie serwuje...

Erbuś wow...36tc :-D kiedy to zleciało. Kiedy masz wizytę ?!?

Lopciu ja jestem np przeciwna organizowaniu w święta jakiś własnych imprez. W święta każdy powienien robić to na co ma ochotę a nie być zobowiązanym uczestniczyć w jakiś przymusowych spotkaniach. Oczywiście są tacy co i tak by nas w święta odwiedzili ale wiem po sobie jak czasami musiałam iść na jakieś przyjęcia, a miałam największą ochotę wyjechać, albo posiedzieć w domku z rodzinką.

My się mieliśmy wybrać na drugi spacer, ale młody zasnął więc już go nie będę budzić i denerwować. Niech sobie śpi. A szkoda bo teraz ta jego dłuższa drzemka, więc zapakowałam książke i myślałam że w parku młody będzie się dotleniał na świeżym powietrzu a ja trochę poczytam.
Pozdrawiam!

;-)Helloł dziołchy :-p

... Myszka masz rację troszkę się opierdzielam ostatnio ale cóż, musicie mi wybaczyć bo to wszystko związane z chrzcinami małej Kluski :tak: ciągle coś :sorry2:

ale najważniejsze jest że dziś w końcu uroczyście zakończyłam poszukiwania kreacji :tak: kupiłam sobie fajne czarne spodnie - mam w nich takie dłłłłłłłłuuuuugiiiiiiiiiieeeeeeee nogi :-p do samej ziemi :-D do tego koszula biała z fioletem i oprócz tego kupiłam fajną dzianinową sukienkę za namową mojej wirtualnej stylistki :tak:;-) nie wyglądam jak z wybiegu ale nie jest najgorzej :tak::-D a i dziś przyszedł gorset który sobie zamówiłam na all :tak: ledwie się w niego zapięłam :-D ale jak już zapięłam to figura jak osa :szok::-D

od jutra obiecuję poprawę :tak: bo dziś to jeszcze R został w domku to wiecie ;-):-)

Buzi

reklama
Do góry