reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie:D
Svebsonka mnie przygoniła do porządku :D
dziewczynki czasu brak :( na BB to juz w ogóle jak wchodze na BB to młody akurat albo ryczy albo sie budzi albo cos innego:) zawsze cos...
to ja tak po krótce co u nas:)
Sebkowi wyszly dwie dolne jedynkia teraz chyba mykają dwójki wiec po nocach nie spimy praktycznie w ogóle M na autopilocie jedzie do pracy a ja odsypiam w dzien. Rośnie jak na drożdżach waży ponad 8 kg i mierzy 74 cm. No i zdecydowalusmy się na rodzeństwo dla Sebusia ogólnie nie zabezpieczamy się w oóle , ale ja karmie jeszcze piersią więc w sumie jest mi to obojętne o Sebka walczylismy 2 lata dlatego cieszyłabym sie jakbym nWET TERAZ BYLA W CIĄŻY :d ogólnie kocham stan ciąży kocham zajmować się dzieckiem i spędzać z nim wszystkie chwile mimo tego, ze jest czasami fatalnie, ale jak widze jego uśmiech rano to nie pamiętam , ze wczesniej spałam tylko godzinke w nocy:)

reklama
Witam się i ja tłusto :)
Sevensonka Pajka helołłłłłłłłłłł dziewczyny ale te bąble Wasze rosną , kurcze jak ten czas zapierdziela

Batonik supcio ze Blanci maść pomogła :) i ze wsio ok u Ciebie

A my dziś w domku prace porzadkowe ale tak delikatnie bo tak jakos znowu z cisnieniem do duszy , niedobrze mi a fujjj
Synuś też mamusi musi wybaczyc malutki grzeszek w postaci pączusia , mialam zjesc 2 ale zostaje przy jednym bo Lady zgaga mnie dopadla okropna !!!!!!!!! Jutro KTG proszę o kciukaski

Miłego dzionka Buziole !
A zapomniałam się z Kinią przywitać Tobie również babolku wszystkiego dobrego , no i dla krzaczorków również i mocno trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
no wreszcie prawie w komplecie jesteśmy:)
batonik super że maść działa
pajkaa działaj :) śliczny synuś już jaki duży
svensonka ale twoja córcia urosła od ostatniego czasu szok- i czysty braciszek:)
Mysza pisz co popadnie:-p

Kinga super że wpadłaś:)

:-)Hej Lopciu i le dziś pączków wciągnęłaś ;-)

... ja zjadłam 2 :szok: i niech się dzieje wola nieba :-D siedzimy teraz i czekamy na teściową bo miała przyjść, ale ona jak zwykle przyjdzie w porę kąpania wrrrrrr, nie lubię czegoś takiego:no: mówi że będzie za 1h a już leci trzecia:wściekła/y: a ja się spieszyłam ze spaceru z Blanką a mogłam śmiało jeszcze 1h połazić :dry: pogoda piękna bo +5 C i słoneczko aż grzech było wracać tak szybko a Blance super się śpiochało ;-):tak:

... P.S. mam nadzieję że zdrowa przyjdzie bo nie ręczę za siebie ...

Obraz 265.jpgObraz 1115.jpg Blanka po 2 miesiącach:-D

Lopciu sie robi. Co z tą szkołą, bo nie jestem na bieżąco...nic się nie zmieniło ?

Batonik jaka słodziarna Kluseczka...fajne to porównanie :-)
ps...śpiochy od sylwiny ?!?

Żabko bo nie wiem czy wtedy napisałam czy nie... cudny ten Twój synek! Wogól bardzo fajowe masz dzieciaki.

Erbuś ale zapyla...ja to tak po Twoim suwaczku widze jak ten czas ucieka.
Tak na dobrą sprawę to jakbyś urodziła tak jak ja Szymka to zostałoby tylko 26dni :-D

maćku, tośka &&& z całych sił!

Ostatnia edycja:
Widze ze juz koncoweczka kochana!!!!!!

:tak:;-):-)
fajowo, że się pokazałaś :tak: nu, nu -trzeba zaglądać do nas częściej :tak:
córcia ładnie rośnie :tak: a pokarmem się nie przejmuj :tak: ważne by zdrowa była :tak:

Sebkowi wyszly dwie dolne jedynkia teraz chyba mykają dwójki wiec po nocach nie spimy praktycznie w ogóle M na autopilocie jedzie do pracy a ja odsypiam w dzien. Rośnie jak na drożdżach waży ponad 8 kg i mierzy 74 cm. No i zdecydowalusmy się na rodzeństwo dla Sebusia ogólnie nie zabezpieczamy się w oóle , ale ja karmie jeszcze piersią więc w sumie jest mi to obojętne o Sebka walczylismy 2 lata dlatego cieszyłabym sie jakbym nWET TERAZ BYLA W CIĄŻY :d ogólnie kocham stan ciąży kocham zajmować się dzieckiem i spędzać z nim wszystkie chwile mimo tego, ze jest czasami fatalnie, ale jak widze jego uśmiech rano to nie pamiętam , ze wczesniej spałam tylko godzinke w nocy:)

ten czas leci... :tak: trzymam kciukaski ;-)

A my dziś w domku prace porzadkowe ale tak delikatnie bo tak jakos znowu z cisnieniem do duszy , niedobrze mi a fujjj
Synuś też mamusi musi wybaczyc malutki grzeszek w postaci pączusia , mialam zjesc 2 ale zostaje przy jednym bo Lady zgaga mnie dopadla okropna !!!!!!!!! Jutro KTG proszę o kciukaski

u mnie też zgaga :baffled: ale 2 pączusie wciągłam :-D

Blanka po 2 miesiącach:-D

ale superowe porównanie :-D:-D:-D

Kinga, Tosia, Maćku - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak: odezwijcie się czasem :-p

Za wszystkie staraczki - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

2 pączki wciągnięte :-p:-p:-p Zgaga męczy :baffled: ale jakoś przeżyję :cool2:

Chyba męża zaraziłam :zawstydzona/y: gardełko go boli :zawstydzona/y: Biedny codziennie pyta czy może już do mnie do łóżeczka wrócić... A dziś już miał wracać, bo całą nockę ładne przespałam, a tu lipa... Jak gardełko boli to lepiej żeby mnie spowrotem nie zaraził :tak: A ja jeszcze do jutra Bioparox-em się kuruję :tak:

witam tlustawo-czwartkowo :)
ja wciagnełam dziś 3 paczusie :) zwazywszy, ze tłusty czwartek zaczęlam wczoraj to w sumie jest 4 na koncie...nie pamietam, takiego wyniku od lat...

Miło babeczki, ze wpadłyscie :) mam na myśli Svensonke i Pajke (no i Robin fajnie,ze zagladasz babeczko) ...do kompletu brakuje jeszcze Toski i Macku (ja również trzymam kciuki &&&&&) Svensonka śliczna malutka...jak juz duza jest...no tak dawno Cię nie było, a miedzy Naszymi maluchami chyba ok. miesiąca różnicy (tak jak i Myszki:))
Żabka Twój Antonio też śliczniutki:)

My dziś w gościnie u teściów byliśmy, na pączkach :) wczoraj tylko zajrzałam i poczytała co pisałyscie...ale coś mnie odciagneło od pisania :)

U Nas bez zmian pokarmu mało...starcza na 3 karmienia w ciagu dnia i wcale nie odnawia sie szybciej pokarm po przystawieniu do piersi... próbuje w nocy podawać mała wypija obie i po godzinie budzi sie głodna...
Z butlą też nie szaleja wypija najcześciej 80 ml co tez starcza jej na 2 h wiec w nocy i tak karmię ja 2-3 razy...no i zazwyczaj raz zrobi kupkę... suma sumarów chodze z letka niedospana...ale Pajka racja uśmiech malucha wynagradza wszystko....

Dobrej nocki zycze :)

reklama
Olkale a jakbyś spróbowała trochę Natusię przetrzymać i podać jej na wieczór więcej (np 120ml)...może jakby to zjadła to by z pełnym brzuszkiem przespała...
Ja ostatnio przeczytałam że dzieci się głodne rzadko budzą...a chce im się jedynie pić. I np Szymek ma ok godz 15-18 taką dłuższą drzemkę to jak się czasami obudzi i kwękoli to ja mu butelkę z herbatką daje, wypije 3łyki i śpi dalej.

Scully dobrze że już ze zdrówkiem lepiej.
Wybrałaś już jakieś 4 koła dla Maleństwo ? Kiedy masz usg ?

Do góry