reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
olkale urodziła zdrową Natalkę
3540g i 57cm

gratulacje !!!
zdjecie_big.jpg

P.S. a u mojej Blanki po usg wsio Ok i waży już 1980g :szok: w tydzień doszło jej 320g mały Klocuszek :-D

Ostatnia edycja:
A ja kobietki niebylam na wyborach :-( a chcialam isc do taty i na wybry ale corka ma dzis okropny kaszel i jestem uziemiona w domu i musze przelozyc wtorkwa wizyte ugina bo niemam z kim corki zostawic a tak czekalam na ta wizyte jak na kazda z reszta ale pojde za tydzien jak juz bedzie zdrowa i bedzie w przedszkolu

zdrówka dla córci

Ja nie wiem czy to przez tą pogodę ale doła mam niemiłosiernego, normalnie przed wczoraj to pół dnia ryczałam i nie wiem dlaczego, rozumiem jakbym jeszcze @ miała ale ja przecież przed owu jestem, mam chyba jakiegoś wewnętrznego stresa że i tak nic z tego.
Tak sobie myślę o in vitro, bo może okaże się że to jedyna metoda która pomoże mi zostać mamą i tak może to głupio zabrzmi ale mi przykro bo zawsze wyobrażałam sobie i rozmawiałam z M że jak będziemy mieli dzidziusia to będzie to owoc wielkiej miłości a nie efekt zabiegu medycznego. Wiem, wiem to brzmi strasznie ale nie wkurzajcie się na mnie, takie mam myśli nieciekawe.

myślę, że to pogoda taka ;-) in vitro to raczej ostateczność i myślę, że jeszcze daleka droga do tego także bierz się w garść, bo fasolka na pewno będzie szybciej ;-)

3540g i 57cm

gratulacje !!!
Zobacz załącznik 302680

P.S. a u mojej Blanki po usg wsio Ok i waży już 1980g :szok: w tydzień doszło jej 320g mały Klocuszek :-D

olkale - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Ja dziś byłam wyniki robić, a w środę do gin ;-)

3540g i 57cm

gratulacje !!!
Zobacz załącznik 302680

Super a jednak pelnia podzialala ;-) a blaneczka ladnie przybrala teraz bedzie ladnie rosla bo juz coraz blizej konca jeszcze trzynasciedni i zaczniemy dziewiaty miesiac
i ja sie witam poniedzialkowo ale dzis namieszalam przelozylam jutrzejsza wizyte u gina a dzis corcia ma sie o wieelepiej wiec chyba utro polece na badwnia i poprosze ozna zebym mogla jednak jtro przyjsc bo niechce czekac az do 7 grudna na wizyte...

3540g i 57cm

gratulacje !!!
Zobacz załącznik 302680

Wielkie gratulacje !!!!Olkale wszystkiego naj naj dla Ciebie i coreczki
p.s urodzinki będziemy obchodziły z Natką w tym samym dniu :) :-)

Batonik bardzo się cieszę ze Blaneczka pięknie rośnie i wsio ok !

olkale gratulacje szczęśliwa mamo:-):-):-):-):-)

ERBUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I OGROM MIŁOŚCI OD NAJBLIŻSZYCH:):):):-):-):-):-):-)

odebrałam dzisiaj wyniki na bakterie tlenowe i beztlenowe i na szczęście wynik ujemny:)

kto aktywny na forum jest??

Ostatnia edycja:
melduję się posłusznie ;)

Lopop to świetna wiadomość
hej rzeczywiście świetna no ale dalej nie wiadomo czemu się nie udaje:)
pogoda też u ciebie taka paskudna??? kochana jeszcze 2 tygodnie i będziecie w komplecie:) myślę że ciebie wypuszczą do domku a potem wsio z powrotem na cesarkę :) i z Blanką potem już tylko domek:):)

reklama
hej rzeczywiście świetna no ale dalej nie wiadomo czemu się nie udaje:)
pogoda też u ciebie taka paskudna??? kochana jeszcze 2 tygodnie i będziecie w komplecie:) myślę że ciebie wypuszczą do domku a potem wsio z powrotem na cesarkę :) i z Blanką potem już tylko domek:):)

wiesz w sumie to nie wiadomo co lepsze znaleźć jakąś przyczynę czy lepiej jednak nie ... tak sobie myślę że chyba lepiej jednak żeby nic nie naleźli ;-) może fasolka zrobi Ci niespodziankę :tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

... no pogoda u nas też paskudna ... nic tylko przespać cały dzionek :-(

... a co do cesarki to nikt już tak głośno i oficjalnie nie mówi o wcześniejszym zakończeniu ciąży :sorry2: myślę że oni się nie spodziewali że tak zareaguję ładnie na leki :sorry2: podejrzewam, że będą zbijali ile się da i trzymali ile się da :dry: a znając moje szczęście to przenoszę swój termin i jeszcze pewnie będą mi wywoływać poród naturalny oxytocyną :-D:-D

Do góry