reklama
Scully
mamusia :)
A ja kobietki niebylam na wyborach :-( a chcialam isc do taty i na wybry ale corka ma dzis okropny kaszel i jestem uziemiona w domu i musze przelozyc wtorkwa wizyte ugina bo niemam z kim corki zostawic a tak czekalam na ta wizyte jak na kazda z reszta ale pojde za tydzien jak juz bedzie zdrowa i bedzie w przedszkolu
zdrówka dla córci
Ja nie wiem czy to przez tą pogodę ale doła mam niemiłosiernego, normalnie przed wczoraj to pół dnia ryczałam i nie wiem dlaczego, rozumiem jakbym jeszcze @ miała ale ja przecież przed owu jestem, mam chyba jakiegoś wewnętrznego stresa że i tak nic z tego.
Tak sobie myślę o in vitro, bo może okaże się że to jedyna metoda która pomoże mi zostać mamą i tak może to głupio zabrzmi ale mi przykro bo zawsze wyobrażałam sobie i rozmawiałam z M że jak będziemy mieli dzidziusia to będzie to owoc wielkiej miłości a nie efekt zabiegu medycznego. Wiem, wiem to brzmi strasznie ale nie wkurzajcie się na mnie, takie mam myśli nieciekawe.
myślę, że to pogoda taka ;-) in vitro to raczej ostateczność i myślę, że jeszcze daleka droga do tego także bierz się w garść, bo fasolka na pewno będzie szybciej ;-)
olkale urodziła zdrową Natalkę
3540g i 57cm
P.S. a u mojej Blanki po usg wsio Ok i waży już 1980g w tydzień doszło jej 320g mały Klocuszek
olkale - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dziś byłam wyniki robić, a w środę do gin ;-)
Super a jednak pelnia podzialala ;-) a blaneczka ladnie przybrala teraz bedzie ladnie rosla bo juz coraz blizej konca jeszcze trzynasciedni i zaczniemy dziewiaty miesiacolkale urodziła zdrową Natalkę
3540g i 57cm
gratulacje !!!
Zobacz załącznik 302680
P.S. a u mojej Blanki po usg wsio Ok i waży już 1980g w tydzień doszło jej 320g mały Klocuszek
i ja sie witam poniedzialkowo ale dzis namieszalam przelozylam jutrzejsza wizyte u gina a dzis corcia ma sie o wieelepiej wiec chyba utro polece na badwnia i poprosze ozna zebym mogla jednak jtro przyjsc bo niechce czekac az do 7 grudna na wizyte...
olkale urodziła zdrową Natalkę
3540g i 57cm
Wielkie gratulacje !!!!Olkale wszystkiego naj naj dla Ciebie i coreczki
p.s urodzinki będziemy obchodziły z Natką w tym samym dniu :-)
Batonik bardzo się cieszę ze Blaneczka pięknie rośnie i wsio ok !
olkale gratulacje szczęśliwa mamo:-):-):-):-):-)
ERBUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I OGROM MIŁOŚCI OD NAJBLIŻSZYCH:-):-):-):-):-)
odebrałam dzisiaj wyniki na bakterie tlenowe i beztlenowe i na szczęście wynik ujemny
kto aktywny na forum jest??
ERBUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I OGROM MIŁOŚCI OD NAJBLIŻSZYCH:-):-):-):-):-)
odebrałam dzisiaj wyniki na bakterie tlenowe i beztlenowe i na szczęście wynik ujemny
Ostatnia edycja:
[/COLOR][/SIZE]
melduję się posłusznie
Lopop to świetna wiadomość
hej rzeczywiście świetna no ale dalej nie wiadomo czemu się nie udajemelduję się posłusznie
Lopop to świetna wiadomość
pogoda też u ciebie taka paskudna??? kochana jeszcze 2 tygodnie i będziecie w komplecie myślę że ciebie wypuszczą do domku a potem wsio z powrotem na cesarkę i z Blanką potem już tylko domek
reklama
hej rzeczywiście świetna no ale dalej nie wiadomo czemu się nie udaje
pogoda też u ciebie taka paskudna??? kochana jeszcze 2 tygodnie i będziecie w komplecie myślę że ciebie wypuszczą do domku a potem wsio z powrotem na cesarkę i z Blanką potem już tylko domek
wiesz w sumie to nie wiadomo co lepsze znaleźć jakąś przyczynę czy lepiej jednak nie ... tak sobie myślę że chyba lepiej jednak żeby nic nie naleźli ;-) może fasolka zrobi Ci niespodziankę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
... no pogoda u nas też paskudna ... nic tylko przespać cały dzionek :-(
... a co do cesarki to nikt już tak głośno i oficjalnie nie mówi o wcześniejszym zakończeniu ciąży myślę że oni się nie spodziewali że tak zareaguję ładnie na leki podejrzewam, że będą zbijali ile się da i trzymali ile się da a znając moje szczęście to przenoszę swój termin i jeszcze pewnie będą mi wywoływać poród naturalny oxytocyną
Podziel się: