reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Nie a jakie to klopskiki
Moja tesciowa mnie nuczyla. Trzeba miec mielone i zmieszac je z jajkiem i dodac troche tej ich bulki tartej z przyprawami. Jak Ci sie woda w garze zagotuje to formujesz takie mini klopsiki ( jak paznokiec) i do gara rzucasz. Troche pogotowac. Wylaczyc i po 5 minutach dorzucic zupke z paczki mocno mieszajac i zagotowac. Podawac z chlebem czosnkowym.

Moja tesciowa mnie nuczyla. Trzeba miec mielone i zmieszac je z jajkiem i dodac troche tej ich bulki tartej z przyprawami. Jak Ci sie woda w garze zagotuje to formujesz takie mini klopsiki ( jak paznokiec) i do gara rzucasz. Troche pogotowac. Wylaczyc i po 5 minutach dorzucic zupke z paczki mocno mieszajac i zagotowac. Podawac z chlebem czosnkowym.

smacznie brzmi muszę zrobić następnym razem. Dziękuje za przepis:-)

No wlasnie chyba nie chodzi tu o sam wynik bety tylko o to czy jej wartosc przybywa, i to tez chyba zalezy od kobiety mowie tu o tych samych poczatkach ciazy bo przeciez jedna kobieta moze miec tego hormonu wiecej niz inna jedna ma wiecej wypryskow na twarzy inna wogole a to tez zalezne przeciez jest od pracy i ilosci hormonow, chce jedynie stwierdzic ze przy tak wczesnych badaniach moga byc jeszcze jakies niejasnosci bo kazda kobieta jest inna jednej wychodzi test od razu a innej po kilku dniach od braku@

Ps jeszcze raz dzieki za mile przyjecie...zmykam ogarnac domek porobic jakies zakupki, zajrze pozniej.
ach to takie glupie gdybanie czlowieka.tak naprawde to sprawdzam czy @ juz przyszla.bedzie za dzien lub dwa.Bete robilam ok 10 dpo wiec cudow nie ma.Nawet humor juz by sie zgadzal z tym przed @.Wkorza mnie tylko niesamowicie ze mi nie wychodzi a tu sie napatrze patologii co jedno za drugim na swiat wydaja a potem w ogole sie tym nie interesuja.wkorzona dzis jestem

eijf kochana nie denerwuj sie... Tobie też się w końcu uda:) Ja cały czas modlęsię w Twjej intencji:) Zobaczysz juz niedługoujrzysz te dwie wymarzone kreseczki:)

ach to takie glupie gdybanie czlowieka.tak naprawde to sprawdzam czy @ juz przyszla.bedzie za dzien lub dwa.Bete robilam ok 10 dpo wiec cudow nie ma.Nawet humor juz by sie zgadzal z tym przed @.Wkorza mnie tylko niesamowicie ze mi nie wychodzi a tu sie napatrze patologii co jedno za drugim na swiat wydaja a potem w ogole sie tym nie interesuja.wkorzona dzis jestem

Wierze ze jest ciezko:-:)-:)-( nic sie na to nie poradzi ze jest tak wlasnie a nie inaczej, glowa do gory troszke wiecej usmiechu na twarzy i pod Twoim serduszkiem zamieszka kiedys kruszynka:tak: a po takich doswiadczeniach napewno inaczej sie czlowiek cieszy z macierzynstwa bardziej dojrzalej i przede wszystkim madrzej co z tego ze te wszystkie z patologii maja dzieci myslisz ze potrafia to dowartosciowac:sorry2: napewno nie:no:

A te klopsiki o ktorych piszecie to gehaktballetjes czyli takie nasze troszke mielone tylko ze nie smazone a gotowane w zupie najczesciej pomidorowej lub sosie.

Ja powiem tak im więcej o tym myślisz tym bardziej sie stresujesz i wydaje ci sie że masz wszystkie objawy ciąży,a potem przychodzi wielkie rozczarowanie,więc ja stwierdziłam,że koniec tych rozmyślan bo na głowe można dostać...trochę uśmiechu i rozprężenia i się wtedy napewno uda!

Musisz zacząć myślec pozytywnie,bo jeszcze ci przejdzie ochota na seks :) a bez tego fasolki nie bedzie.....

reklama
Do góry