reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć svensonka widzę że czekasz i nic za dużo sie nie rozwija to masz rację takie czekanie jest najgorsze
męczysz się ale juz pewnie niedługo nacieszysz się Vaneska:)

reklama
cześć svensonka widzę że czekasz i nic za dużo sie nie rozwija to masz rację takie czekanie jest najgorsze
męczysz się ale juz pewnie niedługo nacieszysz się Vaneska:)

No juz teraz to na dniach na jutro mam termin
strasznie napiera glowa w dol na moj cewnik i mnie kuje jak siedze ha ha ide ogladac tv moze przyjsc jutro jak chce jeszcze nie 3 godzinki haha
milego wieczorku

Hej laseczki :-)
ja tak wpadam z rana, bo po co spać ;-) posiedziałam, trochę sie zmęczyłam i idę sie jeszcze połozyć

Batonik Svensonka trzymam kcuki za dzisiejszy dzień ;-)

lopciu za Twoje wyniki też... amm nadzieję, ze sie zlitują w końcu :tak:

Witam się z rana, witaj Okale ranny ptaszek z Ciebie!

Batonik mam nadzieję, ze szybko puszczą Cię do domu całą i zdrową, Svensonka &&&&&&&&&&, no i mam nadzieję , tak jak Okale, ze będą wreszcie Twoje wyniki Lopop.

A mnie przeziębienie nie puszcza, jestem w pracy dziś pierwszy dzień z nowym kierownikiem- podobno " twarda ręka" w zarządzaniu...

Miłego dnia wszystkim!!!

;-)Witam porannie moje Kochane Babolki ;-)

... dziś wyglądam jak zombie :shocked2: bo oczywiście przez pół nocy nie mogłam spać a jak nad ranem usnęłam to już trzeba było wstawać :sorry:... okropnie się czuję jakaś słaba i totalnie roztrzęsiona:zawstydzona/y: (a co to będzie jak przyjdzie czas na porodówkę jechać :szok:)

... śniadanko zjedzone :tak: dziś R ładnie przygotował żeby zrobić nam przyjemność i żebym się tak nie stresowała ;-) ehhh nie chce mi się strasznie tam jechać :-(

... wczoraj była piękna pogoda ... u Was pewnie też :tak: ... i powiem Wam, że ok godz 15-16 jak pojechaliśmy na cmentarze to już nie było takich tłumów :no: i dobrze ;-)

... coś mnie katarek dopadł ale na razie to nic poważnego ... choć coś mi się zdawało że od paru dni za dużo kicham :sorry: pewnie znowu jakieś małe przeziębionko się przykula ... tfu tfu oby nie :eek:

... Olkale i Robin dzięki za &&&&&&&&& ... na pewno dam znać, jak tylko coś będę wiedziała konkretnie ;-):tak:

Robin powodzenia z nowym kierasem... weź go na miękko ;)

Buziaki Misiaki i miłego dnia ...

(hmmm ciągle wydaje mi się że dziś poniedziałek :eek:)

;-)Witam porannie moje Kochane Babolki ;-)

... dziś wyglądam jak zombie :shocked2: bo oczywiście przez pół nocy nie mogłam spać a jak nad ranem usnęłam to już trzeba było wstawać :sorry:... okropnie się czuję jakaś słaba i totalnie roztrzęsiona:zawstydzona/y: (a co to będzie jak przyjdzie czas na porodówkę jechać :szok:)

... śniadanko zjedzone :tak: dziś R ładnie przygotował żeby zrobić nam przyjemność i żebym się tak nie stresowała ;-) ehhh nie chce mi się strasznie tam jechać :-(

... wczoraj była piękna pogoda ... u Was pewnie też :tak: ... i powiem Wam, że ok godz 15-16 jak pojechaliśmy na cmentarze to już nie było takich tłumów :no: i dobrze ;-)

... coś mnie katarek dopadł ale na razie to nic poważnego ... choć coś mi się zdawało że od paru dni za dużo kicham :sorry: pewnie znowu jakieś małe przeziębionko się przykula ... tfu tfu oby nie :eek:

... Olkale i Robin dzięki za &&&&&&&&& ... na pewno dam znać, jak tylko coś będę wiedziała konkretnie ;-):tak:

Buziaki Misiaki i miłego dnia ...

(hmmm ciągle wydaje mi się że dziś poniedziałek :eek:)

U mnie nic nowego dalej dwupak
termin mam na dzis zobaczymy

Hej laseczki :-)
ja tak wpadam z rana, bo po co spać ;-) posiedziałam, trochę sie zmęczyłam i idę sie jeszcze połozyć

Batonik Svensonka trzymam kcuki za dzisiejszy dzień ;-)

lopciu za Twoje wyniki też... amm nadzieję, ze sie zlitują w końcu :tak:

Trzymaj ja tez trzymam moze cos pojdzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:)

Svensonka &&&&&&&&&&&&
Batonik na pewno będzie wszystko ok bynajmniej dobrze Cie przebadają :)
Robin również mocno zaciśnięte kciuki&&&&&&&&&II :)

No własnie ciężaróweczki czemu nie chwalicie sie brzuszkami? Prosimy o fotki może jak sie napatrzymy to zaciążymy:) :) :)

Witam się z rana, witaj Okale ranny ptaszek z Ciebie!

Batonik mam nadzieję, ze szybko puszczą Cię do domu całą i zdrową, Svensonka &&&&&&&&&&, no i mam nadzieję , tak jak Okale, ze będą wreszcie Twoje wyniki Lopop.

A mnie przeziębienie nie puszcza, jestem w pracy dziś pierwszy dzień z nowym kierownikiem- podobno " twarda ręka" w zarządzaniu...

Miłego dnia wszystkim!!!

jade do miasta na zakupy bo sie tak wkurzylammmmmmmmmmmm

:)

Svensonka &&&&&&&&&&&&
Batonik na pewno będzie wszystko ok bynajmniej dobrze Cie przebadają :)
Robin również mocno zaciśnięte kciuki&&&&&&&&&II :)

No własnie ciężaróweczki czemu nie chwalicie sie brzuszkami? Prosimy o fotki może jak sie napatrzymy to zaciążymy:) :) :)

ja wygladam jak balon wole sie nie pokazywac hahahahah

Hahaha właśnie mi chusteczki w kiosku zakupił więc może bedzie ok!!!

Batonik zaraziłaś się ode mnie???

Izus jak tam Twoje teściki - działają???

jade do miasta na zakupy bo sie tak wkurzylammmmmmmmmmmm

No Ty Kobietko to jestes niecierpliwa, no naprawdę!!!

reklama
Miłego dnia wszystkim!!!
eee twarda, nie twarda też człowiek ;-) jak za bardzo twardy, to marny z niego menager ...daj znać co to za typek...

U mnie nic nowego dalej dwupak
termin mam na dzis zobaczymy
no od dziś to mozesz czekać na małą...po za tym pewnie odetchnełaś, jest po 1 listopada ;-):-D

Izus dla Ciebie... mam nadzieje, ze pomoże :)Zobacz załącznik 296923Zobacz załącznik 296924to zdjęcie z dzisiaj... początek 9 miesiąca... na plusie 7,5 kg

Do góry