reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kochane a ja bylam dzis na usg i widzialam mojego antosia no i wszystko ma cale raczki nozki glowke i lo0zysko ok nieodkleja sie ani nic sie z nim niedzieje wiec jest ok ale juz drugi raz niedopuszcze do sytuacji zeby corka wskoczyla mi na brzuch a maly tak jak wczoraj caly dzien sie prawie wcale nieruszal tylko wieczorem kilka razy tak dzis od rana rozpieszcza mnie ruchami :-D i widzialam jego buzke tylko wydala mi sie taka szeroka bardzo ale i tak byl boski :-) aha i niezly zniego klusek wazy juz 1,370 kg wydaje mi sie ze dosc sporo jak na 30 tydzien :-) ale jestem zadowolona ze ma szystko cale i ze z mezem go widzielismy na usg :-) aha i jest juz ulozony glowka w dol :-)

fajniusio :tak:

wyników jeszcze nie ma i zaś nerwy:-:)-:)-:)-:)-(

nie martw się :tak: czekamy z tobą :tak:

Wieści na wizycie średnie. Po pierwsze infekcja dowcipna nie przeszła, a nawet rowineła sie na dobre :-( kolejny antybiotyk...mam nadzieje,ze po tych 3 globukach coś sie ruszy.
Po drugie szyjka sie znów obniżyła i znowu są skurcze macicy :-( więc No-Sa 3 razy dziennie po jednej tabletce...
No i oststnie za 2 tygodnie odstawiamy leki i jak to ujęła Pani dr "niech sie dzieje wola nieba" :tak::szok::-p

no to za 2 tygodnie może bejbik się ruszy na przywitanie mamusi ;-)

No właśnie tak słyszałam dlatego zamierzam działać przez te 3 mięsiące, a dodatkowo od przyszłego miesiąca będe wspomagać się CLO no i zobaczymy co z tego wyjdzie. Liczę na to że się uda, ale gdyby nie to chyba będe musiała sobie zrobić jakoś przerwe bo już psychika mi siada od tych staranek, całe moje życie toczy się wokół tego:-:)-:)-(

to staranka na całego :tak: trzymam kciuki :-D

A ja dziewczynki jutro o 9 kończę pracę i 4 dni wolnego i beztroskie przytulanki, w sumie jutro mam dentystę i trochę stresa bo zawsze się denerwuje ale myśl o wolnym poprawia mi humor.

to szarżujcie sobie ;-) dentysta szybko zleci i luz :tak: trzymam kciuki :tak:

reklama
dzieki tez sie ciesze :-)

no to ladnie tez duza ta twoja niunia ja mam tylko nadzieje ze antos niepojdzie w slady siostry z waga bo chcialabym teraz rodzic naturalnie a corka wazyla 4330 i dlatego mialam cc

trzymam kciuki za wizyte i za usg :-)

ja kobietki wlecialam tylko na chwile bo dzis bardzo kiespko widac u mnie co na ekranie bo niema slonca i zycze wam milego dnia :-)

Żabka moja przyjaciółka trafiła na okropnego lekarza( tu u nas w swieciu )że kazał jej rodzić 5kg dziecko naturalnie i tak sie bidula męczyła całą noc a rano była zmiana i inny lekarz natychmiast robił jej cc ale niestety straciła macicę :( :( Także jak trafisz na dr Kłosowicza to uważaj i od razu krzycz że pierwsze dziecko było takie duże bo on nie patrzy w kartę (pierwsze dziecko mojej psiapsióly ważyło 4300 )
A Twój synus też pewnie taki klopsik będzie :)

Andzia &&&&&&&&&&& kciuki za II kreseczki których już dawno tu u nas nie było i trzeba w końcu znowu ruszyć sezon na II kreseczki

Lopop daj znac jak odbierzesz wyniki oby było wszystko ok.&&&&&&&&&&

Olkale to juz nie długo będziesz tulic Twoje maleństwo SSUPER

Batonik a gdzie zdjecia przed i po remoncie:) pochwal się

A ja po siłowni padam wszystko mnie boli ale już widać efekty więc aż chce sie dalej chodzić.Moze w końcu fasolka przybędzie jak mamusia troche schudnie:) pozdrawiam cieplutko:)

Cześć ja dzisiaj po IUI Trzymajcie kciukaski!!!

Dzieki za wszystkie ciepłe słowa 17- tego, i Tobie Asiucha_L za link. Poczytam. Nio i odliczajcie ze mną.
Ja zniknęłam na parę miesięcy, a tu proszę koleżanki w większości przed porodem:):):)
Pozdrawiam i uciekam, zajżę jutro papa

Ostatnia edycja:
A ja po siłowni padam wszystko mnie boli ale już widać efekty więc aż chce sie dalej chodzić.Moze w końcu fasolka przybędzie jak mamusia troche schudnie:) pozdrawiam cieplutko:)

to będzie mamusia laska ;-)

Dzieki za wszystkie ciepłe słowa 17- tego, i Tobie Asiucha_L za link. Poczytam. Nio i odliczajcie ze mną.
Ja zniknęłam na parę miesięcy, a tu proszę koleżanki w większości przed porodem:):):)

mocno trzymam :tak: uda się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Mnie dziś łepek rozwala :-(
Kobietki co ja mogę na ból głowy wziąść????
Już nie mogę wytrzymać, a nie chcę dzidzi szkodzić...
APAP będzie OK, czy lecieć do sklepu po coś innego???

Apap jest ok

bedzie super zobaczysz!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz troszkę to dziwne dla mnie że od razu wysyła do kliniki jak się nie powiedzie
Lopop no nie tak od razu bo my się staramy już prawie 3 lata, a wszystkie moje i męża wyniki są dobre więc nie wiadomo gdzie jest problem. :-:)-:)-( Ale liczę że po tym zabiegu będzie ok. i w końcu mi się uda.
Izus180584 dzięki za &&&&& napewno się przydadzą i ja za Ciebie też trzymam &&&&&&&&&&&&&:-):-)

:) Trochę po poprzedniej ciąży jeszcze zostało no i czas zrzucić no i myśli zajete czyms innym oprócz fasolki

Apap możesz śmiało wziąść ,

Robin z całych sił zacisniete mocno kciuki i chyba tak jak Ty będzieny niecierpliwie czekac na rezultat oczywiście II kreseczki:)

svensonka jak sytuacja mała wychodzi czy nie?

Wpadam na momencik powiedzieć cześć i dobranoc!

Robin trzymam kciuki za Ciebie z całych sił.
Napisz kiedy jakieś wyniki będą.

Lopop no nie tak od razu bo my się staramy już prawie 3 lata, a wszystkie moje i męża wyniki są dobre więc nie wiadomo gdzie jest problem. :-:)-:)-( Ale liczę że po tym zabiegu będzie ok. i w końcu mi się uda.
Izus180584 dzięki za &&&&& napewno się przydadzą i ja za Ciebie też trzymam &&&&&&&&&&&&&:-):-)

Trzymam również kciuki za II kreseczki.

Byłam u dentysty, chyba zbankrutuje przez te wizyty, na pierwszej płaciłam 160 zł, dziś 430 zł :szok: To tylko za dwa zęby, w tym jeden leczony kanałowo (jeden kanał) i każdy z zębów zaplombowany. Modlę się aby reszta zębów nie była do kanałowego leczenia.

Do jutra!

Witam poranna porą...i dziś sesji kawowej nie rozpoczynam, raczej melisową:tak:
nocka do bani...mam nadzieję,ze jeszcze pospie ...

Robin..razem z Natalką trzymamy &&&&& zaciśniete...miło, że wpadłaś...zagladaj czesciej :tak: za jakieś 10 dni na czułym tescie lub z krwi powinno być cos widać ;-) daj Nam znac, czy bedą II wyraźne kreski za 14 ;-)

ból głowy moze byc od cisnienie, np. za niskiego lub np. od odwodnienia pijesz co najmniej 2 litry?

Lopciu ja wyniki...nie dałaś nic znać? jeszcze nie ma?

batonik
mam nadzieje,ze na wizycie wsio ok?

reklama
Apap możesz śmiało wziąść ,

Robin z całych sił zacisniete mocno kciuki i chyba tak jak Ty będzieny niecierpliwie czekac na rezultat oczywiście II kreseczki:)

svensonka jak sytuacja mała wychodzi czy nie?

ja to chyba jak slonica bede 12 miesiecy w cizy chodzic
Poszlam dzis do pracy pomoc ciotce na 2 godziny bo glupieje w domu zygac sie chceeeeeeeeeeeeee
Dalej dwupak nic nowego

Do góry