Scully
mamusia :)
hej kochane a ja bylam dzis na usg i widzialam mojego antosia no i wszystko ma cale raczki nozki glowke i lo0zysko ok nieodkleja sie ani nic sie z nim niedzieje wiec jest ok ale juz drugi raz niedopuszcze do sytuacji zeby corka wskoczyla mi na brzuch a maly tak jak wczoraj caly dzien sie prawie wcale nieruszal tylko wieczorem kilka razy tak dzis od rana rozpieszcza mnie ruchami i widzialam jego buzke tylko wydala mi sie taka szeroka bardzo ale i tak byl boski :-) aha i niezly zniego klusek wazy juz 1,370 kg wydaje mi sie ze dosc sporo jak na 30 tydzien :-) ale jestem zadowolona ze ma szystko cale i ze z mezem go widzielismy na usg :-) aha i jest juz ulozony glowka w dol :-)
fajniusio
wyników jeszcze nie ma i zaś nerwy:-----(
nie martw się czekamy z tobą
Wieści na wizycie średnie. Po pierwsze infekcja dowcipna nie przeszła, a nawet rowineła sie na dobre :-( kolejny antybiotyk...mam nadzieje,ze po tych 3 globukach coś sie ruszy.
Po drugie szyjka sie znów obniżyła i znowu są skurcze macicy :-( więc No-Sa 3 razy dziennie po jednej tabletce...
No i oststnie za 2 tygodnie odstawiamy leki i jak to ujęła Pani dr "niech sie dzieje wola nieba"
no to za 2 tygodnie może bejbik się ruszy na przywitanie mamusi ;-)
No właśnie tak słyszałam dlatego zamierzam działać przez te 3 mięsiące, a dodatkowo od przyszłego miesiąca będe wspomagać się CLO no i zobaczymy co z tego wyjdzie. Liczę na to że się uda, ale gdyby nie to chyba będe musiała sobie zrobić jakoś przerwe bo już psychika mi siada od tych staranek, całe moje życie toczy się wokół tego:---(
to staranka na całego trzymam kciuki
A ja dziewczynki jutro o 9 kończę pracę i 4 dni wolnego i beztroskie przytulanki, w sumie jutro mam dentystę i trochę stresa bo zawsze się denerwuje ale myśl o wolnym poprawia mi humor.
to szarżujcie sobie ;-) dentysta szybko zleci i luz trzymam kciuki