Svensonka
Fanka BB :)
poziomki super fajne wieści kochana gratuluje i życzę bliźniaków
p.s. po cichu łapię fluidki nie jestem zachłanna przydało mi by się chociaż jedno
Svensonka rzeczywiście obecna twoja sytuacja jest nie do pozazdroszczenia
masz rację z tym waleniem się na raz
a szef męża to Polak????
Nie to nie polak i dlatego robi co chce mysli ze my co z marsa czy jak.....
Gratuluję Córci!
Również gratuluję!
Ale nam się tutaj dzieciaczki sypią.
Myszka moje gratulację! Cudowna wiadomość że masz już Szymka przy sobie.
Svensonka współczuje ci z całego serca, naprawdę sytuacja nie do pozazdroszczenia. Trzymaj się dziewczyno, wszystko się ułoży. A szef twojego męża to naprawdę drań!
Dobra zmykam spać.
Batonik czekamy na fotki mieszkanka.
Lopop widzę że działasz z badaniami pełną parą, na co te badania są tak w skrócie bo nazwy jakieś skomplikowane i mało znajome jak dla mnie.
Chcialabym juz urodzic a nie myslec o szpitalach juzzzzzzzzzzz
Witam was dziewczynki.
Parę dni mnie nie było i nawet się rozpisałyście więc zaraz przystąpię do nadrabiania. U mnie zbliża się owu ale staram się o tym nie myśleć, nastawiam się na same przytulaski.
Wczoraj ciocia mojego M uraczyła nas nowiną iż spodziewa się dziecka. Wogóle tego nie planowała, nie jest w sumie jak na ciocie wiekowa bo raptem przed 40 - stką i mówimy sobie po imieniu. Właśnie 1,5 miesiąca temu odstawiła tabletki i miała zamiar założyć spiralę. Ma już dwóch synów - 18 lat i 5 lat i według mnie nie najlepszą jest mamą, wiecznie tylko krzyczy i używa nagminnie wulgarnych słów wobec dzieci, podejrzewam nawet że ma ADHD w wersji dla dorosłych ;-)
Tak czy inaczej każde dziecko ma z innym a to (miejmy nadzieję dla dobra dzieci ostatnie) będzie mulatkiem, po jej tekście przez telefon - "wiesz jestem w ciąży ale jakoś wcale się nie cieszę", serce mnie ścisnęło że to życie to faktycznie jest niesprawiedliwe.
Zmykam nadrabiać.
Boziu co tro za baba takie teksty mowi???
Nie rozumiem po co odtawiala tabletki jak spirale mogla w tym samym czasie zakladac ja tak mialam i nie ma zadnych przeciwskazan do podwujnego zabezpieczenia widoscznie zrobila to z premedytacja albo zlapala tego pana na dzidzi.
Wspolczuje dziecku jak matka nie dalje przykladu tym 2 a co dopiero jak malenstwo przyjdzie na swiat to sie na nim bedzie wyzywala a jeszcze jak pan zdecyduje ze ma dosc to zostanie z 3 dzieci masakraaaaaaaa
Ostatnio edytowane przez moderatora: