reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no właśnie te i wyniki jutro już może bedę miała na maila
a potem jeszcze następne przede mną ale jakoś jeszcze na nie się nie umówiłam - bo te chcę robić u mnie w Chojnicach
oczywiście że zainteresuje a Svensonka juz urodziła ???????

z tego co kojarzę to nie urodziła chyba że od rana się coś rozkręciło :baffled:

wiem, właśnie że te badania nie wszędzie robią, bo mój poprzedni ginek też chciał żebym zrobiła kilka przez to że 2 razy poroniłam, m.in.: białko C, białko S, antykoagulanty tocznia, etc. tylko, że ja się wtedy zdenerwowałam bo on nawet nie pokusił się o monitoring cyklu i zbadanie podstaw czyli hormonów tylko od razu dał zlecenia na badania i powiedział, że najpewniej zrobię je w Warszawie :baffled: i to mnie troszkę wkurzyło i poszłam do innego :-p czego efektem jest Blanka :-D (oczywiście nie maczał w tym ...)

reklama
no właśnie te i wyniki jutro już może bedę miała na maila
a potem jeszcze następne przede mną ale jakoś jeszcze na nie się nie umówiłam - bo te chcę robić u mnie w Chojnicach
oczywiście że zainteresuje a Svensonka juz urodziła ???????

Jeszcze nie moja mala chyba na dobre sobie gniazdko uwila hahah

z tego co kojarzę to nie urodziła chyba że od rana się coś rozkręciło :baffled:

wiem, właśnie że te badania nie wszędzie robią, bo mój poprzedni ginek też chciał żebym zrobiła kilka przez to że 2 razy poroniłam, m.in.: białko C, białko S, antykoagulanty tocznia, etc. tylko, że ja się wtedy zdenerwowałam bo on nawet nie pokusił się o monitoring cyklu i zbadanie podstaw czyli hormonów tylko od razu dał zlecenia na badania i powiedział, że najpewniej zrobię je w Warszawie :baffled: i to mnie troszkę wkurzyło i poszłam do innego :-p czego efektem jest Blanka :-D (oczywiście nie maczał w tym ...)
hihi no ma sie rozumieć M bardzie maczał w tym palce:-D:-D:-D i widać efekt
Jeszcze nie moja mala chyba na dobre sobie gniazdko uwila hahah

kurcze no chyba za dobrze u ciebie ma w brzuszku

kochana twoje plecy szkoda że jeszcze nie urodziłaś bo juz pewnie bardzo ciężko tobie jest:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

kurcze no chyba za dobrze u ciebie ma w brzuszku

kochana twoje plecy szkoda że jeszcze nie urodziłaś bo juz pewnie bardzo ciężko tobie jest:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Szczeze mowiac to juz mi wszystko jedno kiedy ona wyjdzie moj maz wyszedl ze szpitala z ta noga zlamana i srubami wiec ma gips do grudnia nie mam zielonego pojecia jak my pojedziemy do szpitala on o kulach ledwie cochodzi ja z bolami no i oskarka do kolezanki musze zawiesc i sama auto prowadzic.Dzis rano bylo tak zimno u mnie ze 20 min drapalam szyby skrobaczka i sobie pomyslalam jak mnie w nocy chyci to szybciej pod blokiem urodze niz odsnieze auto ze szronu!!!! Jestem wsciekla ze teraz mu sie to stalo no ale los nie wybiera.
Najgorsze jest to ze musze mu wszystko przynosic chodzi do toalety w nocy po antybiotykach ze 4 razy i ciagle sie budze bo slysze te kule.Oskar boi spac sie sam i spi z nami on ma astme wiec oddycha buzia i tez nie moge spac.Mala zmienila pore baletowania od 2 do 4 rano ja wygladam juz jak cien a jak sie urodzi to chyba skora i kapcie ze mnie bedzie.......
Jak sie wali to sie wali wszystko do tego maz dowiedzial sie ze szef nie placi za nich zadnego ubezpieczenia masakraaaaaaaaaa

... powiem Ci, że ja to się chyba jakoś psychicznie odblokowałam:sorry2:, bo pamiętam że w kwietniu miałam zrobić ten zastrzyk z ovitrelle a nigdzie go nie dostałam na czas i płakałam strasznie że się w tym cyklu nie uda bez zastrzyku:-(, a na następny miałam clo i bardziej się nastawiłam na majowy, a tu psikus i clo do dziś stoi w pudełku bo już wykupione :-D

:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

pencil.png
Wielkie gratki!!!:-)

I zycze zdrowka dla calej rodzinki:tak:

Cześć dziewczyny wpadłam się pochwalić że na dzisiejszym usg zobaczyłam 2 fasolki:DD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć dziewczyny wpadłam się pochwalić że na dzisiejszym usg zobaczyłam 2 fasolki:DD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:szok: Poziomki no to gratki ;-):-D ale się rodzinka powiększy :-) może to dwóch chłopców ;)

Ale superrrrrrrr Gratulacjeeeeeeeeeeeee

Wielkie gratki!!!:-)

I zycze zdrowka dla calej rodzinki:tak:

Ale cie dawno nie bylo stesknilam sie........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
raczek watpie zeby sie cokolwiek stalo przeciez maly plywa sobie w wodzie to jak uderzyla to tylko mogl poczuc poruszenie
no niewie bo dosc mocno na mnie wpadla z ta noga ...
Svensonka w PL są różne zarobki... Ciagle mam wrażenia że ty jakaś antypolska jesteś, ale to pewnie efekt tego że źle trafiałaś będąc tutaj.

Olkale jakie 4 dni :-) to już jutro!

Żabko nic się nie martw...jak mały w brzuszku bryka dalej to nic się nie stało. Ale na przyszłość uważaj, bo macica będzie coraz bardziej naprężona.
no wczoraj wlasnie niebrykal tak jak zawsze wieczorem buszowal tak wczoraj tylko 3razy sie przekrecil lekko i to wszystko
Żabka ja też niesądzę, zeby coś sie tało małemu...dziciaczki w brzuszku są nieźle chronione, oprócz wód płodowych jeszcze macica i miesnie brzucha
mam nadzieje,ze sie mały już obudził i buszuje po brzuchu :tak:

tak jest...tak trzeba mysleć :tak: jak Nam się udało to i wkońcu do was słońce zaswieci...w końcu my też miałysmy chwile zwatpienia...

22 tyg to 5 i pół miesiaca (wiedziałam, ze tyle, ale coś problemy mam dzis z liczeniem;-)) to 5 i pół miesiaca :-)...a ta kasa to macierzyńskim :-) a nie wychowawczym ;-)

&&&&&& oj trzymam mocno...owocnego starania ...oby za 2tyg były 2 kreski na teście:tak:
Agusia jaki miała nick?

ja też zauważyłam,ze nie da sie tak popracować jak przed ciaza :tak: fajnie, ze widać koniec ...to kiedy kończą montaż za 2 dni?
polozna tez mi dzis powiedziala ze kobieta jest tak skontruowana zeby chronic malenstwo
:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

GRATULUJE KOCHANA !!!
Zobacz załącznik 294929

pencil.png
dolaczam sie do gratulacji super myszko jak juz dojdziecie do siebie to poprosimy o foteczke :-)
ja kobietki wszystkiego niedoczytalam bo juz prawie nic niewidze w monitorze wlecialam wam tylko powiedziec ze u poloznej serduszko bilo normalnie ale ginek na wszelki wypadek kazal mi sie jutro stawic u niego w szpitalu na usg zeby sprawdzic czy wsio ok w srodku czy wszystko cale i mam byc rano jak zaczyna dyzur to mi zrobi usg i powiedzial ze nastepnym razem jakby sie taki cos zdarzyli i niedaj boze bym zakrwawila to odrazu na izbe ale tak to niepowinno sie nic stac ale woli sprawdzic bo tylko przez usg bedzie widac co w srodku jest wiec jestem troche spokojniejsza ale maly dzis az do obiadu poruszyl sie tylko 4-5 razy znaczy sie byly tylko 4-5 kopniakow a raczej rozciaganie sie bo to takie lekkie delikatne ruchy byly zobaczymy jak bedzie wieczorem ale jutro usg wiec bede wiedziala na 100 procent ze wszystko ma cale i zdrowe :-)

pozdrawiam was wszystkie

Do góry