Żabka ja też niesądzę, zeby coś sie tało małemu...dziciaczki w brzuszku są nieźle chronione, oprócz wód płodowych jeszcze macica i miesnie brzucha
mam nadzieje,ze sie mały już obudził i buszuje po brzuchu
Agusia jaki miała nick?
mam nadzieje,ze sie mały już obudził i buszuje po brzuchu
tak jest...tak trzeba mysleć jak Nam się udało to i wkońcu do was słońce zaswieci...w końcu my też miałysmy chwile zwatpienia...Podejrzewam że sporo staraczek was podczytuję, tyle tylko że się nie udziela i nie znaczy to że chcemy od was odpocząć, tylko poprostu zazdrościmy wam troszeczke że wy macie swoję kruszyny,a my jeszcze nieale jednocześnie cieszymy się że wam się udało bo to jest nadzieja dla nas że nam wkońcu też się uda:-):-)
22 tyg to 5 i pół miesiaca (wiedziałam, ze tyle, ale coś problemy mam dzis z liczeniem;-)) to 5 i pół miesiaca :-)...a ta kasa to macierzyńskim :-) a nie wychowawczym ;-)Olkale teraz macierzyński trwa 22 tygodnie ( info potwierdzone w dniu dzisiejszym u kadrowej ) a wychowawczy płatny jest liczony od kwoty brutto minus koszty uzyskanai przychodu , chyba tak jakos co wcale nie jest korzystne bo to nie jest czysty dochod netto
&&&&&& oj trzymam mocno...owocnego starania ...oby za 2tyg były 2 kreski na teścieDziękujemy za kciuki. A staranka zostaną przerwane dopiero jak osiągniemy zamierzony cel czyli fasoleczki:-):-):-) I napewno postaram się częściej odzywać. A teraz uciekam bo akurat mam płodne dni i nie chciałabym ich przegapić
A jeszcze mam pytanko czy któraś wie czy Agusi się udało? Bo dawno jej nie widziałam na forum?
Miłego wieczoru wszystkim życzę:-):-):-)
Agusia jaki miała nick?
ja też zauważyłam,ze nie da sie tak popracować jak przed ciaza fajnie, ze widać koniec ...to kiedy kończą montaż za 2 dni?kuchnia wysprzątana ... uff ... nie ma się tych sił co kiedyś ... chciałoby się dużo, ale nie wychodzi ... jutro przyjeżdżają na montaż :-) ... jupi !!!
... nie wiem czy jest się czym chwalić, ale przez ten remont to od miesiąca nie zaliczyłam żadnej popołudniowej drzemki ale dziś nadrobiłam 2,5 h mam nadzieję, że teraz wróci to do normalności i tak będzie codziennie ;-)
... gdzie wszystkie Babolki ???